|
Універсал (Universal Bank) (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 01 лис, 2015 00:36
Sirchyk написав:Подзвонили з відділення і запропонували карту. Зайшов, підписав документи - 5 хвилин. Передзвонили уточнили код дружини. Через день передзвонили, сказали що карта готова, ліміт - 10 000. Зайшов в банк, підписав документи за 5 хв, вибрав програму по авто, забрав карту. Хто підкаже, є якісь підводні камені? Крім обмеження кешбеку до 200 грн в місяць? Вони можуть змінювати програму в односторонньому порядку?
Шикарно, це Вам не з Тігіпичом тягатися декілька тижнів з декількома підходами у відділення 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лис, 2015 00:52
Скупердяй Шикарно, це Вам не з Тігіпичом тягатися декілька тижнів з декількома підходами у відділення
Меня с порога отшили. Сказали, что кредитки выдают только депозитчикам. Посмотрел ставки по депозитам. Посмотрел сумму максимального месячного кешбека. Спасибо, не надо.
-
safonovstanislav
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 642 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лис, 2015 01:13
safonovstanislav написав:Скупердяй Шикарно, це Вам не з Тігіпичом тягатися декілька тижнів з декількома підходами у відділення
Меня с порога отшили. Сказали, что кредитки выдают только депозитчикам. Посмотрел ставки по депозитам. Посмотрел сумму максимального месячного кешбека. Спасибо, не надо.
7,25% річних це ще шикарно як для буржуїна, он в Укрсибі під 1,75% банкноти маринують 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лис, 2015 01:30
Я универсал ещё помню по началу кризиса, когда они мне пытались впарить страховку, чтоб я "стал их клиентом", чтоб они могли продать мне валюту. Тогда ещё не было драконовских ограничений, и это выглядело дико. Думал дать банку шанс реабилитироваться. Но, кредитуем только депозитчиков - это шедеврально. Банк в чёрный список.
-
safonovstanislav
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лис, 2015 10:42
Sirchyk написав:Подзвонили з відділення і запропонували карту. Зайшов, підписав документи - 5 хвилин. Передзвонили уточнили код дружини. Через день передзвонили, сказали що карта готова, ліміт - 10 000. Зайшов в банк, підписав документи за 5 хв, вибрав програму по авто, забрав карту.
Для информативности поста следовало бы указать уровень Ваших отношений с банком.Может у Вас картпакет Платинум или в банке лежит миллион ? На сколько я знаю они не звонят всем подряд ,умоляя забрать кредитку с наивысшим на сегодня кешбеком на данном рынке.
-
Тихон
-
-
- Подякував: 131 раз.
- Подякували: 898 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
Додано: Нед 01 лис, 2015 12:32
safonovstanislav написав:Думал дать банку шанс реабилитироваться. Но, кредитуем только депозитчиков - это шедеврально. Банк в чёрный список.
Не факт. Став депозитчиком, в кредитці відмовили 
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 01 лис, 2015 18:51
V2 написав:SirchykБули їхнім давнім клієнтом7
Відкрив в них депозит десь на початку цього року. До того часу послугами банку не користувався. Тихон написав: Sirchyk написав:Подзвонили з відділення і запропонували карту. Зайшов, підписав документи - 5 хвилин. Передзвонили уточнили код дружини. Через день передзвонили, сказали що карта готова, ліміт - 10 000. Зайшов в банк, підписав документи за 5 хв, вибрав програму по авто, забрав карту.
Для информативности поста следовало бы указать уровень Ваших отношений с банком.Может у Вас картпакет Платинум или в банке лежит миллион ? На сколько я знаю они не звонят всем подряд ,умоляя забрать кредитку с наивысшим на сегодня кешбеком на данном рынке.
Платинум є, але не в цьому банку і я за нього не платив, мені його дали безкоштовно. Сума депозиту невелика, відкрив його чисто для знайомства з банком. Депозит в доларах. 
-
Sirchyk
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лис, 2015 19:40
Sirchyk Платинум є, але не в цьому банку і я за нього не платив, мені його дали безкоштовно.
Платинумом уже не удивишь никого. Любой бомж с паспортом теперь может открыть платиновую карту в альфе бесплатно, не имея вообще ни копейки денег)) У меня сын 1 годик, коллекционирует банковские карты. В песошнице будет чем играть.
-
safonovstanislav
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лис, 2015 20:59
safonovstanislav написав:Sirchyk Платинум є, але не в цьому банку і я за нього не платив, мені його дали безкоштовно.
Платинумом уже не удивишь никого. Любой бомж с паспортом теперь может открыть платиновую карту в альфе бесплатно, не имея вообще ни копейки денег)) У меня сын 1 годик, коллекционирует банковские карты. В песошнице будет чем играть.
Яка карта має підтверджувати віповість клієнта?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лис, 2015 21:11
Як на мене, зараз карта не виконує жодних функцій ідентифікації ВІП-овості клієнта. Про те, ким є клієнт і чим він дихає куди красномовніше промовлятимуть розмір його депозитів, кількість банківських установ, що в них розміщені, а насамперед - баланс його поточних рахунків. А карта - то є пластик)
-
de Montaigne
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 61 раз.
-
-
Профіль
-
-
|