Королевська каже, що вона не втікала і повістку не отримувала "Я зараз перебуваю у Києві у своїй депутатській приймальні. Про повістку нічого не знаю. Я готова до співробітництва", - сказала Королевська. Вона уточнила, що двічі отримувала повістки на допит, зокрема у справі щодо фінансування бойовиків на Донбасі, і двічі з’являлася до слідчого. Востаннє, як зазначила Королевська, це було взимку цього року.
Депутат від "Опоблока" Олександра Вілкула, якому на погоджувальну Ради принесли повістку з викликом на допит, немає в Україні. Такий висновок можна зробити з його коментаря телекану Україна, який він дав напередодні, розповідаючи про свої плани на понеділок 2 листопада. "Завтра (2 листопада) я зустрічаюся х екс-президентом Польщі Олександром Кваснєвським у Варшаві, і ми будемо обговорювати питання місцевого самоврядування і питання залучення інвестицій у Дніпропетровськ", - говорив він у недільному ефірі. http://www.pravda.com.ua/news/2015/11/2/7087218/
Aspirant1989 Со стороны это выглядит какой-то пиар компанией в стиле задержания Бочковского на заседании Кабмина.....громкие заголовки,а на самом деле пустышка
zzzzzz Пусть будет пиар. Если доведут до ареста и суда, респект. Но если кто-то из них свалит или окажется невиновным, то я уже знаю за кого точно голосовать не буду на следующих выборах.
zzzzzz так себе совет. лучше покупать лотерейные билеты. много и часто.
Сама щаслива (або сама обдарована) - сім'я судді Апеляційного адміністративного суду Києва Наталії Троян: 1 649 744 млн грн подарунків, призів, виграшів. Сама суддя задекларувала за цією статтею доходів 589 067 грн, а ще 1 060 677 грн в сімейний бюджет принесли її родичі.
Gefest написав:Кстати, ехал с Днепра на Тарпане. Для єлектрички - супер. А в целом по комфорту до того же Хюндая не дотягивает. Из плюсов кол-во мест (их больше) и цена дешевле.
Было бы интересно увидеть статистику неисправностей на километровый пробег, и тогда уже судить о комфорте.Наличие вайфая в неотапливаемой электричке по среди поля вряд ли обрадует
Да. Желательно получить статистику неисправностей именно подвижного состава, так как например стоял как то в чистом поле по причине обрива проводов єлектропередач. Хюндай вроде и не виноват. Но если Тарпан надежней и дешевле - то нормальний расклад, так как расписание (а значит скорость - не поменялась). Ну и опять таки - замена тех же запчастей тоже надо учитівать. Ну и наконец модернизировать вагони вроде религия никому не запрещает. Хотя - первие єкпспресси появились в 2003 году... Казалось за 10 можно било б далеко уйти. Ан нет.