KIM30 написав:ну значить мій дебют ро переказам у Фідота не на висоті. Але справедливості ради мушу написати, що щойно прийшла смс від Михайлівського, що є зарахуванняна ДН. Я нарадостях відправив повну суму. Може сьогодні ще зарахує?
Як реквізити платежу оформляли???
по-формі заповнив поля і все. По другому плтежі: Відправив 14:58. Друга смс "Ваш заказ перешол в статус виполнен успешно" 15:08. Прогрес Цікаво коли прийде смс від Михайлівського
Ой-ой До 17-00 нуна в Миху успеть, шобы седняшним днём зашли
clientage написав:відправив платіж о 8.34. Досі в статусі "Очікування проведення платежу"
Плохо. Были ж техработы в ИБ Торбите саппорт, чат
Відповідь сапотра: "ваш платіж успішно проведений, але перебуває в статусі очікування проведення... тобто буде відправлений протягом 3-х банківських днів" Ай, молодці! Добре, що я робив лише пробний платіж на 1 грн.
[/quote] cегодня на 16-00 дважды отправил на михайловский и оба раза суммы дошли ( 10 000 всего ) и нет комиссиий
KIM30 написав:По другому плтежі: Відправив 14:58. Друга смс "Ваш заказ перешол в статус виполнен успешно" 15:08. Прогрес Цікаво коли прийде смс від Михайлівського
Ой-ой До 17-00 нуна в Миху успеть, шобы седняшним днём зашли
таки зайшли: в 16.30 смс про зарахування прийшла. І того: біля 1,5 год після відправки.
citramon написав:Еще не отменили возможность офрмления ,например,5*2000 на почте и 5*2000 в Фидомаркете ? А то у меня что-то не получается
Подскажите, какая технология оформления депозитов в Фидомаркете? Нужно сначала отнести деньги в кассу Фидобанка, а потом уже открывать или можно открыть сначала, а потом уже деньги донести?