Возможно. А так же в кассе, терминалах, межбанковским переводом[/quote] А в каких терминалах можно пополнить, кроме Ibox? Будет ли при этом комиссия?[/quote] https://fidobank.ua/files/files/acting/ ... c_plus.pdf пункт 2.3[/quote] Спасибо за ответ. Но по Вашей ссылке нет ответа на вопрос, в каких именно терминалах можно пополнять ПФ+? Про Ibox я знаю. И ещё, быстро ли зачисляются деньги на счет?
Юля,представник банку,можна втрутитись в ситуацію,досі не відзвонились з банкущодо активації картки ПФ+Ж,коли телефонуєш сам,геніальна відповідь:"Ви не клієгт банку,очікуйте до 14 днів"!!!
Хутін Пуй написав:t-step а 14 дней прошло? или Вы хотите на индивидуальных условиях?
Я і кілька знайомих зробили це за 2 дні,то чому хтось в аналогічних умовах має чекати 14? Плюс мені здається,це якісь неадекватні терміни як для сучаного банку,правда ж?
Хутін Пуй написав:t-step а 14 дней прошло? или Вы хотите на индивидуальных условиях?
Я і кілька знайомих зробили це за 2 дні,то чому хтось в аналогічних умовах має чекати 14? Плюс мені здається,це якісь неадекватні терміни як для сучаного банку,правда ж?
Але найбільше дивує служба підтримки банку,просто НУЛЬ розуміння і реакції:(((...спочатку:"чекайте до завтра,потім 5 днів,сьогодні новий строк 14 днів"...представник ЮЛЯ,може відреагуєте???