Так... цензура працює! Видаляють пости про фальшування документів дємоном Плякою! Так як Михалич вперто ігнорує проблему Пляки, то він отримає від мене назву Пляка - банк! Або Пляка - банк приносить публічні вибачення за ситуацію, або робить Пляку цапом відбувайлом. Якщо йому Пляка так "люб и дорог" то Михаличем він вже не буде! Пляка-банк! Що таке банка і монетки в ній? Це процедура... процедура... і ще раз процедура! Інакше це не банка, а шахраї!
Пляку на гілляку! Вільне слово не задушиш! І від іскри сполахне полумя! Всі знають про скунса... і не відмитися йому. Тепер всі взнають про Пляка - банк!
Козак-характерник написав:Так... цензура працює! Видаляють пости про фальшування документів дємоном Плякою! Так як Михалич вперто ігнорує проблему Пляки, то він отримає від мене назву Пляка - банк! Або Пляка - банк приносить публічні вибачення за ситуацію, або робить Пляку цапом відбувайлом. Якщо йому Пляка так "люб и дорог" то Михаличем він вже не буде! Пляка-банк! Що таке банка і монетки в ній? Це процедура... процедура... і ще раз процедура! Інакше це не банка, а шахраї!
Пляку на гілляку! Вільне слово не задушиш! І від іскри сполахне полумя! Всі знають про скунса... і не відмитися йому. Тепер всі взнають про Пляка - банк!
у Михайловского есть возможность исправиться, в качестве компенсации с 17 числа выложить новые ставки по национальному в 30% еще на месяц, и пусть Пляка это сделает, тогда простим
Преставник Міхалича! А якщо у мене є одна Дохідна П"ятниця, я можу ще одну відкрити, а то мені сказали що можна мати тільки один депозитний продукт? П.С. Пляку на гіляку!