|
Банк Фiнанси та Кредит - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 07 лис, 2015 12:32
igor007 В Альфе вообще всё хорошо организовано.  Потому и записывают на далекие даты, что у них электронная очередь, и каждому выделено своё отдельное время. Я получала на днях на Воздухофлотском,36 (повезло дозвониться одной из первых и записаться на ближайшие дни). Никаких проблем: пришла, через 5 минут села к работнику банка, предложили варианты: нал, на карту, на их депозит. Не давили, не убеждали, полная свобода выбора. Я сказала, что хочу нал и даже звонила накануне на отделение, на всякий случай заказывала эту сумму в кассу. Сказали, что этого можно было бы не делать, потому что у них инкассаторы привозят деньги ФГВЛ каждый день и всем хватает. Через 10 минут в кассе отдали деньги без проблем. Кассирша даже закрыла на пару минут жалюзи и слазила в сейф, чтобы выдать мне более крупными купюрами. А то у нее на руках остались пачки по 50 грн, и я пожаловалась, что в мою дамскую сумочку они не влезут.  У них кстати касса в отдельной комнате, клиенты заходят по одному. Очень удобно.
-
Vorona
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лис, 2015 13:58
demichh написав: а курс пересчета у меня получился 1$= 21,822599 а не 21.59 
У меня тоже. Вчера получил в Пивденном, явился по телефон. записи к 14:00, но оказалось, что меня в списках нет..  Вопрос удалось урегулировать без скандала. Но по факту, доказать, что записывался по телефону, невозможно... 
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лис, 2015 15:16
Пивденный - четко, по времени, никакой очереди, никаких уговоров (лишь намеки на открытие депозита), но... сказали, что сумму надо заказывать заранее. Было бы объяснимо, если бы у них не было предварительной записи или сумма была бы 200К, а так...Дозвониться до Фонда по этому вопросу нереально. У кого такое было?
-
NikolaevFC
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лис, 2015 15:23
kurslik написав: kurslik написав: ms_bod33 написав:Хто з Івано-Франківської області -відпишіться чи маєте якусь інформацію!
Тут кожен випадок індивідуальний. Потрібно дзвонити на гарячу лінію. Щойно дзвонив в Ощадбанк. Для ідентифікації по телефону потрібен серія/номер паспорта та ідентифікаційний код. Сказали, що мене в списках немає. Гроші в мене на поточному рахунку (2620). Подзвонив в ФіК. Сказали, що зараз база даних по поточних рахунках не відповідає і попросили передзвонити через півгодини. Оновлення: Ще раз подзвонив в ФіК. Підтвердили наявність в списках. Сказали, що в банки-агенти по виплатам тільки почала передаватися інформація по списках і можливо мої дані ще не передались. Сказали спробувати завтра звернутися в Ощадбанк.
Ще раз подзвонив в Ощадбанк (через 5 год.) Знайшли таки мене в списках. Спитали чи моя сума перевищує 50 000 грн. Кажу, що перевищує. Захотіли записати мене в центральне відділення Івано-Франківська. Але після коротких переговорів записали таки на відділення в моєму райцентрі. Можна навіть на завтра було записатися, але я записався на п’ятницю.
Оновлення по Ощадбанку: прийшов в своє відділення в зазначений час. В реалі виявилось що вони на ті черги з гарячої лінії плювати хотіли, в них свої черги. Записали в свій список, сказали що подзвонять як дійде моя черга. Не мав часу з ними розбиратися і пішов. Сума в мене майже 70к грн. Пізніше ще раз подзвонив на гарячу лінію. Там мене ще раз записали на конкретну годину. На моє зауваження, що відділення має "свою чергу", відповіли, що в такому випадку передзвонити з відділення на гарячу лінію. Прийшов сьогодні в назначений час. У відділенні знову сказали, що раз мене гаряча лінія записала, то хай вона і віддає... а в них своя черга. Дзвоню на гарячу лінію... 15хв чекаю поки оператор підняв трубку, на моє питання сказав почекати на лінії спеціаліста... чекаю ще 15хв і тупо вибиває. Так 2 рази. Тобто годину даремно висів на "гарячій" лінії. От думаю чи не спеціально мене там заігнорили. Питаю у відділенні, хай скажуть конкретну дату коли можна підійти, через 5 днів допустим... Кажуть: "не знаємо, всім все виплатять до 14 грудня" (p.s. я в 1-й черзі, гроші були на поточному рахунку). Ніякої конкретики. Нормально організувати виплати не можуть. Ощадбанк розчарував.
-
kurslik
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лис, 2015 21:54
kurslik Я так понял у них в каждом отделении по своему...где то плевать на смс, где то наоборот только о них и спрашивают...одним словом гос. банк.
-
Remez
-
-
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 лис, 2015 18:06
ms_bod33 Сьогодні отримала кошти в Ощадбанку!Все як в"совдепії"-великі черги від 4 ранку.Люди непритомніли .скандалили.За день обслуговують 20 людей-черга"жива"-треба штовхатись і попивати"корвалол".
Ого! Я писав за черги 5-го, то це ще виявляється було краще. Як варіант давали можливість розміститись у них на депозит, тоді трошки швидше і легше але "беспощад" банк у своєму стилі 
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 08 лис, 2015 19:21
Яка ситуація з "Південним" у Львові?
-
merihor75
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 лис, 2015 10:55
У меня приблизительно такая же ситуация. Я пока никуда не обращалась. А подскажите, пожалуйста, для безграмотных - какие действия, когда срок депозита закончится? Заранее благодарна!
-
ludi3009
-
-
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 лис, 2015 12:09
Vorona написав:igor007 В Альфе вообще всё хорошо организовано.  Потому и записывают на далекие даты, что у них электронная очередь, и каждому выделено своё отдельное время.
В превосходности организации я не сомневался.) Просто "удивило" время ожидания получения - порядка двух недель... Был согласен получить в любом отделении, но побыстрее.)но таковых не оказалось! Но как говорится, ждали и подольше... Подожду и эти две недели!)
-
igor007
-
-
- Подякували: 46 раз.
-
-
Профіль
-
-
|