|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 08 лис, 2015 10:44
Неплохо бы актуализировать карту банкоматов. Например CADN8293 на своем месте не оказалось.
-
cdj2
-
-
- Подякував: 231 раз.
- Подякували: 235 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 лис, 2015 10:48
beerofeel написав: prokopenko_ub написав:  Не переживайте
Я не переживаю! Следующую неделю потрачу на то, чтобы перенести свои яйца по другим банкам. Смысл сидеть на часовой бомбе? Я не желаю себе зла. 
Ну ступай себе с миром... Другим спокойней будет.
Востаннє редагувалось adamsmittttt в Нед 08 лис, 2015 10:50, всього редагувалось 1 раз.
-
adamsmittttt
-
-
- Подякував: 789 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 лис, 2015 10:50
Чи то ви Козака не знаєте? Це він трохи паніки підсіяти намагається, а сам монетки вже готує на пікнічок, бо доведеться привату знову лояльним стати, щоб заманити назад переляканих. Знову відкриє поповнення стовпчиків, а то й нові "майя" запустить. А от цього козак тільки но й чекає, 13% чистими по ойро, хіба то жарти? )
-
Alex_Yu
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 лис, 2015 10:55
Alex_Yu написав:Чи то ви Козака не знаєте? Це він трохи паніки підсіяти намагається, а сам монетки вже готує на пікнічок, бо доведеться привату знову лояльним стати, щоб заманити назад переляканих. Знову відкриє поповнення стовпчиків, а то й нові "майя" запустить. А от цього козак тільки но й чекає, 13% чистими по ойро, хіба то жарти? )
Я ж i гутарю ,шо ахцii - вони швидко хворих на ноги ставлять.Особливо якщо цi ахцii безналоговi та у эвро. 
-
Тихон
-
-
- Подякував: 131 раз.
- Подякували: 898 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
Додано: Нед 08 лис, 2015 11:04
Народ, може досить біситися?
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 лис, 2015 11:15
Ну совсем уж так на Козака накидываться нехорошо, он просто проверяет банки на прочность, так сказать тестирует их. ))
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 лис, 2015 11:18
beerofeel написав: Козак-характерник написав:Тікайте з Примату! Інакше кайфувати в паризькому кабаре будете не ви, а Бєня! Вино, дєвочкі, музику він собі забезпечив! А буратіни залишаться з носом! Монетки до горщиків! З банки геть! А то і на три корочки хлєба не вистачить монеток, для замовлення в харчевні трьох пєскарєй...)) Буратіно, ти сам сєбє враг! ))
Козаче, друже, погоджуюсь з Вами. Я сьогодні переглядав по історії свої повідомлення за березень 2014... майже за рік до ТА, там такі самі користувачи на гілкі Дельта банку, яки старались переконати всіх, що я троляка і не треба панікувати та забирати гроші - з Дельта банком все гаразд! Але як кажуть, хто не пам"ятає своє минуле той приречений пережити його знов. Що зробиш, якщо в нас народ отримає задоволення від граблів. 
так всегда было. у кого дело на долгий срок, то всегда кричат на др. - алени. главное всегда думать надо не ж...., а головой, ведь монеты ваши и никто вас потом при ва спасать не будет. здесь недавно вспоминали про ввод ВА в Таврика банк. я многим за пол года писал, что надо выводить с банка свои средства, даже уже на кануне, когда там ночью наводился шмон, мешками с отделения вывозились бабки и была информация про ввод утром ВА, то многие знатоки в кавычках на форуме, которые имели там свои монеты кричали - паникёры пошли в лес, в банке всё ОК. у дельты проблемы начались ещё летом, но многие потом даже осенью кричали не нагнетайте панику, всё в банке хорошо. а потом несли такой бред на форуме, что ВА была введена из-за того, что народ массово начал забирать свои средства поэтому вывод - надо самостоятельно принимать решение и не слушать мнимых знатоков, как на форуме, так и по ТВ. 
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 лис, 2015 11:19
rufius написав:Ну совсем уж так на Козака накидываться нехорошо, он просто проверяет банки на прочность, так сказать тестирует их. ))
а чого він обзивається?
-
Pupsik
-
-
- Подякував: 803 раз.
- Подякували: 772 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 лис, 2015 11:25
prokopenko_ub написав: rufius написав:prokopenko_ub сейчас эта банка точно не ляжет, ибо 75 млрд. по Фонду плюс банкротство юриков это уже не позволительная роскошь. И вообще, столько шуму из-за чего? Из-за фейка? Ну тогда супостату и оружие не надо использовать, если мы так падки на фейки. 
На фейки ведутся именно те, кто вышел из "типа тихой гавани" через Фонд, я говорю про Дельту и т.д.
Я вышел, и теперь страхи пофиг. Науку мне держава преподнесла жестокую, и дураков среди меня уже нет. 1. Заходить нужно в небольшие банки под акционные проценты, и пусть лопаются - маленький банк ФГВФЛ быстрее выплатит. 2. Банков в "обойме" должно быть несколько - 5 или 6 или больше. 3 Суммы должны быть менее гарантийных. В Приват тоже зашёл с небольшой суммой - в моем регионе вообще мало банков, а в Привате все-таки высокие %% -не в Аваль же нести гривну...
-
fuks33
-
-
- Заблокований
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 лис, 2015 11:29
KIM30 написав:Народ, може досить біситися?
Столбовые дворяне не могут простить депозиты майа и их пополнение, потому козак и куражится. PS Пройдет 7 июня и думаю пополнение депозитов упростят.
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
|