zahar_ написав:Застройщики ещё в 2013 жаловались что у них на момент сдачи не продаётся в среднем 40% квартир. Сейчас по этому показателю будет хорошо если в среднем 60-65% квартир будет не продано.
В связи с вышеизложенным тактика застройщиков должна быть заточена на то что нужно больше строить и дешевле продавать. Так?
Судя по планам КГС, которые вчера на сайте выложили, именно так и будет: больше строить и дешевле продавать
Frant написав:Фейслес, знову Ви помиляєтесь. А ось що свідчить статистика - "знежирення" матраців йде повним ходом:
Хоч я не Фейслес - але можу припустити що пимиляється швидше за все Франт По тій простій причині що роздрібний оборот і матраси це різні речі. Приблизна формула виглядає наступним чином Отримали в місяць = витратили + в матрас Якщо витратили на 22% менше , то при умові що отрималине більше ніж на 22% менше - матрас якраз не схудне а виросте.
Тому моя порада Гляньте на типовий матрас під назвою депо в банках ( згідно статистики НБУ) , а вже тоді й почанайте малювати якісь дурні теорії.
Будівельник, як завжди, вискочив з конопель і ткнув пальцем в небо! Він сам не читає статистику НБУ, а тільки пише різну глупоту зі стелі .
А статистика НБУ виглядає таким чином: "Домашнім господарствам - вересень 2015 -(мінус)29.1%"
Навіть тут, на гілці, багато разів писалось, що зберігати гроші на депозитах - ризикована справа. Тому народ тримає гроші в банківських ячейках.
kyk написав:Подскажите, где в нормальном банке в Киеве можно снять ячейку. Можно за сумму в 2-3 раза выше указанной. А то меньше чем за 3.5к не могу найти
kyk написав:P.S. Вчера обзвонил 5 крупных банков - в Киеве нет ни одной свободной ячейки небольшого размера.
Звісно - у кого вони є, ті гроші, пане Будівельник))))
Востаннє редагувалось Frant в Пон 16 лис, 2015 20:05, всього редагувалось 1 раз.
Frant написав:Фейслес, знову Ви помиляєтесь. А ось що свідчить статистика - "знежирення" матраців йде повним ходом:
Хоч я не Фейслес - але можу припустити що пимиляється швидше за все Франт По тій простій причині що роздрібний оборот і матраси це різні речі. Приблизна формула виглядає наступним чином Отримали в місяць = витратили + в матрас Якщо витратили на 22% менше , то при умові що отрималине більше ніж на 22% менше - матрас якраз не схудне а виросте. Тому моя порада Гляньте на типовий матрас під назвою депо в банках ( згідно статистики НБУ) , а вже тоді й почанайте малювати якісь дурні теорії.
Будівельник, як завжди, вискочив з конопель і ткнув пальцем в небо! Навіть тут, на гілці, багато разів писалось, що зберігати гроші на депозитах - ризикована справа. Тому народ тримає гроші в банківських ячейках. Звісно - у кого вони є, ті гроші, пане Будівельник))))
А Франт як завжди -начитавшись захара ( або захар - зайшовши з обліковки Франта) почали (захаро/франт) наводити тінь на панркан. Я ж не питав де хто зберігає гроші Я ж пропонував а - не повязувати скорочення роздрібного обігу з похудінням матрасів б - подивитись що показує НБУ в розрізі депо-вкладень.. Франту в облом - тоді його дурь мені прийдеться показати Данні НБУ по депозитам домогосподарств
Як бачите - населення досить таки масово зберігає в банках на депо , а якщо додати що теж населення кредитів має менше ніж депозитів та ще й не довіряє банкам ( а значить до банківських матрасів треба ще й додати приватні)- то це точно не говорить про похудання матрасів.
budivelnik написав:Як бачите - населення досить таки масово зберігає в банках на депо
Будівельник, Ви хоча б самі читаєте, що пишете??? Ви заплутались в трьох стовпчиках, як Макар поміж трьох сосен )))
рік --- млрд. гривн -- млрд доларів 2014 ____ 418 135 ____ 20 907 2015 ____ 382 118 ____ 17 369
budivelnik написав:Як бачите - населення досить таки масово зберігає в банках на депо
Правильна інтерпетація таблички: населення масово знімає гроші з депозитів.
Зразу видно, що в школі Ви погано вчились . А ВУЗ - хоч який "Інститут культури та легкої промисловості" - закінчували???
budivelnik написав:населення кредитів має менше ніж депозитів та ще й не довіряє банкам ( а значить до банківських матрасів треба ще й додати приватні)- то це точно не говорить про похудання матрасів.
За версією Будівельника, народ у нас жирує!
Востаннє редагувалось Frant в Пон 16 лис, 2015 20:14, всього редагувалось 1 раз.
zahar_ написав:В Киеве сдано за 3 квартала 2015 726 тыс м2 жилья. Это на 26% больше жилья чем за 3 квартала 2014.
В этом году будет продано ( с учётом переходящих остатков) жилья в Киеве на 1 миллиард долларов? Кто в это верит?
А в чому проблема ? В 2010+2011+2012+2013+2014- будувалось по 1 млн м2 , і чомусь цих 4 млн м2 ніде не висять - звідси висновок - продавалось мінімум по 1-1,5 млрд доларів в рік житла в новобудовах Києва.
А в том, что дела с продажами лично у Вас весьма плохи.
Serg-ik Це ви наступили пану ясновельможному Будівельнику на його найболючішу мозоль. Зараз він почне лаятись на всі заставки)))
budivelnik написав:Якщо витратили на 22% менше , то при умові що отрималине більше ніж на 22% менше - матрас якраз не схудне а виросте.
Якась маячня. По моєму, пан Будівельник почав торгувати матрацами, а не нерухомістю в передмістях Львова. Сподіваюсь, що новими матрацами, а не бувшими у використанні)))
Востаннє редагувалось Frant в Пон 16 лис, 2015 20:18, всього редагувалось 1 раз.
Будівельник, Ви хоча б самі читаєте, що пишете??? Ви заплутались в трьох стовпчиках, як Макар поміж трьох сосен ))) рік --- млрд. гривн -- млрд доларів 2014 ____ 418 135 ____ 20 907 2015 ____ 382 118 ____ 17 369
Правильна інтерпетація таблички: населення масово знімає гроші з депозитів. Зразу видно, що в школі Ви погано вчились . А ВУЗ - хоч який "Інститут культури та легкої промисловості" - закінчували???
Як я люблю наших багатостаночників Вже 6 років , варто хвилинку почекати і вони обома ногами в болото самі влізуть Знімають кажете... Ну-ну Тоді поясніть ось цю табличку
budivelnik написав:Може хоч зараз до Вас дійде що населення стає не біднішим- а багатшим.
Пане ясновельможний Будівельнику! Якщо Ваша панська ласка - може девальвація гривни в 3 рази дійсно зробили когось багатше. Я наведу Вам графік цін КРЖН і курсу долара. Нехай простить мене Аеромакс))) Але пан ясновельможний Будівельник цього графіка - очевидно! - не бачив, і думає, що в державі все в шоколаді)))
budivelnik написав:Я вже змучився пояснювати
Пане Будівельнику - Ви, будь ласка, відпочиньте і не хвилюйтесь так))) А то Вас, чого доброго, шляк трафить)))
budivelnik написав:Адже тільки дурень буде лити крокодилячі сльози
і наводити простині цифр в кожному повідомленні))))
Востаннє редагувалось Frant в Пон 16 лис, 2015 20:26, всього редагувалось 4 разів.
Frant написав:Я наведу Вам графік цін і курсу долара.
Як я й казав Діло захара росте і процвітає Почали з матрасу а аргументацію приводимо цінами на ринку Києва. В мене кілька запитань 1 Чи вважає франто/захар що матрас створюється виключно заради покупки житла ? 2 Чи розуміє захаро/франт - що позичені гроші це навіть гірше ніж просто життя в нуль ? А якщо розуміє то може до нього дійде що 200 млрд грн власних коштів навіть при курсі в 22 грн/долар ( станом на сьогодні) , набагато краще ніж борг в 62 млрд грн при курсі 8.( станом на 2009 рік)