VictorFido написав:Безлімітний Cash-Back! Фідобанк запускає нову акцію для держателів преміальних карток 31.07.15 З 1 серпня 2015 року Фідобанк запускає нову акцію «Безлімітний Cash-Back» для всіх держателів преміальних карток Gold і Platinum. За умовами акції клієнтам гарантовано повертається до 2% від вартості покупок, здійснених за допомогою преміальних карток Фідобанку.
В акції «Безлімітний Cash-Back» приймають участь розрахунки, які здійснені на території України або за кордоном і відповідають таким вимогам: ◦розрахунок за допомогою картки Gold або Platinum, випущеної Фідобанком в рамках одного з тарифних пакетів – «Приватний Gold», «Приватний Platinum», «Зарплатний Gold» або «Зарплатний Platinum»; ◦валюта карткового рахунку – гривна; ◦мінімальна сума транзакції – 100 грн; ◦дата розрахунку – з 1 серпня по 30 вересня 2015 року; ◦розрахунок проведено в платіжному терміналі. Бонуси виплачуються раз в місяць, в перший робочий день за всі транзакції, здійснені попереднього місяця. Сума кешбеку не обмежена і складає від 1 до 2% залежно від типу картки і технології оплати: ◦1% – при розрахунках картками Gold з використанням чіпу або магнітної полоси; ◦1,5% – при розрахунках картками Gold з використанням безконтактної технології PayPass і картками Platinum з використанням чіпу або магнітної полоси; ◦2% – при розрахунках картками Platinum з використанням безконтактної технології PayPass. ◦ В акції не приймають участь: операції розрахунків в Інтернеті; виконані в Інтернеті комунальні платежі, операції з поповнення мобільного, оплата ТВ- і Інтернет-провайдерів; переказ коштів на банківські рахунки фізичних і юридичних осіб; переказ коштів з картки на картку (Р2Р-перекази); зняття готівки через банкомати, пристрої самообслуговування і пункти видачі; транзакції, здійснені за допомогою будь-яких інших карток, крім преміальних карток Фідобанку; операції з повернення раніше купленого товару, здійснені в період дії акції.
Детальнішу інформацію про акцію «Безлімітний Cash-Back» ви знайдете в офіційних правилах на сайті банку.
VictorFido, якщо є депо комунальний на 10001 грн на рік. 1.Чи можливо отримувати компенсацію 2 місяці підряд і які? 2.Чи можливо отримувати компенсацію 3 місяці підряд і які? 3.Чи можливо отримувати компенсацію 4 місяці підряд і які?
Квесторе_поверніться написав:VictorFido, якщо є депо комунальний на 10001 грн на рік. 1.Чи можливо отримувати компенсацію 2 місяці підряд і які? 2.Чи можливо отримувати компенсацію 3 місяці підряд і які? 3.Чи можливо отримувати компенсацію 4 місяці підряд і які?
Квесторе меня пригласили клиенты на данный форум с целью ответов и рекомендаций по вкладам "Почтовым" через Укрпочту. Для ответа на ваши вопросы есть горячая линия 0-800-30-76-76 (короткий номер 593 с мобильных бесплатно) либо официальный представитель
Если вам нужна моя личная консультация как клиента, то свои контакты я оставлял на форуме Я всегда рад общению с клиентами, многие форумчане, которые познакомились со мной лично это подтвердят
Квесторе_поверніться написав:VictorFido, якщо є депо комунальний на 10001 грн на рік. 1.Чи можливо отримувати компенсацію 2 місяці підряд і які? 2.Чи можливо отримувати компенсацію 3 місяці підряд і які? 3.Чи можливо отримувати компенсацію 4 місяці підряд і які?
Квесторе меня пригласили клиенты на данный форум с целью ответов и рекомендаций по вкладам "Почтовым" через Укрпочту. Для ответа на ваши вопросы есть горячая линия 0-800-30-76-76 (короткий номер 593 с мобильных бесплатно) либо официальный представитель
Если вам нужна моя личная консультация как клиента, то свои контакты я оставлял на форуме
Думав що Ваш коментар буде всім цікавий. Хотів ВАшу відповідь порівняти з гарячою лінією.....щоб якомога ближче наблизитись до істини.
Если вам нужна моя личная консультация как клиента, то свои контакты я оставлял на форуме
Думав що Ваш коментар буде всім цікавий. Хотів ВАшу відповідь порівняти з гарячою лінією.....щоб якомога ближче наблизитись до істини.
Если честно, над каждой вашей проблемой работают лучшие сотрудники ГО. Для официальных ответов есть на то специальные подразделения и сотрудники. Повторюсь всегда рад общению с клиентами т.к. сам являюсь клиентом Фидобанка...У меня открыто очень много продуктов банка т.к. они конкурентны, а некоторые вне конкуренции...
Если будет желание звоните, буду рад вам подсказать и помочь исходя из своей компетенции и клиентского опыта
VictorFido написав:Если честно, над каждой вашей проблемой работают лучшие сотрудники ГО. Для официальных ответов есть на то специальные подразделения и сотрудники.
Если лучшие сотрудники ГО читают тут,а иначе откуда им знать о наших проблемах,если мы им не звоним,-тады привет лучшим сотрудникам ГО! И сразу вопрос о проблеме: будет ли работать регистрация по BankID Фидобанка на сайте https://bankid.org.ua/DataAccessService/login?sidBi=a56ca8cb-3c5f-4e2d-9d24-df254d07e4ba,а то работает только через Приват,А-банк и Миху,клиентом которых я не являюсь.При авторизации по BankID Фидобанка направляет на стартовую Фидо
VLADPn написав:У меня на сегодня такая мрия-отменить комиссию на межбанк. Чем быстрее тем лучше.
эта глупость которую в банке сделали - подтолкнула вывести оперативные средства в другой банк и с него платить текущие расходы , но жираф большой - ему видней , правда хотелось бы чтобы разум поскорее вернулся к ним...