stm написав:Остров Святого Мартина именно этим и именит, люди специально едут поплавать и позагорать под самолётами и визжат от удовольствия Так чем крыша ЖК Голосеево хуже? Главное правильный маркетинг
Дык не только крыша, даже в подвале должно быть слышно
Faceless написав:Півроку тому почали опитування на основі даних медіани на Бомбері. На початку було 40 000. Останній звіт містив цифру 39000, і ніби ще потім звучала цифра 38000
Тому мені не хочеться користуватись "Бомбером". Неясно, де брати дані, наскільки однотипні вимірювання і т.п.
Foridm написав:
Frant написав:За останні 3 місяці медіанні ціни КРЖН - впали на 6%. Подивіться графік на Домік.уа
Подивився - з 2 жовтня ріст
Шаромижники з Домік.уа намалювали "ріст" на 1.5% за останній місяць В межах похибки))) Зрозуміло - ріелторам хочеться їсти і купляти нові айфони, а продажу нерухомості - майже немає )))
Літом 2015 вони теж малювали "підйом" цін. І чим закінчилось?
Востаннє редагувалось Frant в Нед 22 лис, 2015 14:52, всього редагувалось 4 разів.
AlsoDrunk написав:Не знаю какие там самолеты летят "раз в 10-20 выше 9 этажек" - наверное, транзитные на Борисполь. Девятиэтажки на линии взлета начинаются как раз в районе Московской площади. Как вы их рассмотрели от кинотеатра Загреб - ХЗ.
Они еще на полпути до Московской площади были выше 200 метров и шли на взлет. Если рев двигателя раздражает, неважно, 200 метров или 500. Значит этот район не подходит.
airmax78 написав:Судя по количеству плюсов на предыдущих страницах, в выходные здесь идет пиршество нищебродов - занять себя в выходные нечем, на все нужны деньги - сидят тут и д-т и д-т на ПЦ. Все, я на тренировку.
Не не, не только нищеброды, полно нормальных людей.
Frant написав:Літом 2015 вони теж малювали "підйом" цін. І чим закінчилось?
Весной посмотрим что это за "рисунок". Учитывая скидку до 10%. Что +1,5%, что -6% можно расценивать в рамках статистической погрешности. Вот если бы была база реальных продаж, а не хотелок.
Востаннє редагувалось Foridm в Нед 22 лис, 2015 14:56, всього редагувалось 2 разів.
Faceless написав:Півроку тому почали опитування на основі даних медіани на Бомбері. На початку було 40 000. Останній звіт містив цифру 39000, і ніби ще потім звучала цифра 38000
Тому мені не хочеться користуватись "Бомбером". Неясно, де брати дані, наскільки однотипні вимірювання
А на Доміку ясно де бралися дані і наскільки однотипні вимірювання? Цифри по Бомберу перевірити неважко, я вже не раз розписував методу як швидко вибрати медіяну