Frant написав:Тоді задання №1 перед урядом - постріляти олігархів, які диктують такі зарплати. Думаєте, уряд справиться?
Господи. Ну нащо ви робите все, щоб виглядати дурніше, ніж є насправді?
Сформулюю питання по іншому.
З чого будуть рости зарплати? Що ми можемо масово продавати на експорт? Крім чавуну і продуктів харчування?
Питання якості української продукції та неможливості щось організувати. Продажні суди. Величезна кількість пенсіонерів. Погана демографія. Війна.
Так що не все так гладко.
Точно все те саме в країні було всі останні 24 роки, тож це не аргументи. Окрім війни, але поки немає нових загострень, безпосередньо цей фактор не настільки руйнівний. Навіть якщо залишити поза увагою експорт - в нас ще внутрішній ринок незаповнений. І чим вас не влаштовує експорт тих же продуктів харчування? Не ріг достатку, але й нащо списувати з рахунків? Також можна врахувати, що разом з окупацією Криму ми тимчасово позбулися відповідної бюджетної дірки. Тож не все так погано.
yura_ написав:А вообще я скажу, вы на лифты смотрите, а еще больше на то какие магазины есть неподалеку... еще удобно когда рядом есть нормальная заправка
Я ж писав - інфраструктура біля м. Чернігівська - радянська. Хіба що "Новус" відкрили в цьому році. Ще те г@вніще той "Новус"))) До найближчої заправки на просп. Гагаріна - їхати незручно, кругом - вранці і увечері пробки.
Проспект. Ашан... В чем проблем?
В тому, що машиною з вул. Лєбєдєва треба давати крюк, і в пробках стояти. "Ашан" і "Новус" - в нежилій зоні, через вул. Братиславську (початок проспекту Гагаріна?). А 25-поверхові "курятники" - через дорогу. Там радянська інфраструктура.
Востаннє редагувалось Frant в Нед 22 лис, 2015 23:58, всього редагувалось 1 раз.
KIM написав:Ну типа "вести с полей". Куплена трешка в Кристер граде. Со всеми скидками 1.1млн бумаги, 95квадратов, 17-й этаж. С 3 по 16-й этаж предложений не было. Мопед не мой (с).
Жека79 написав:все там отлично. открыли через дорогу ,,проспект,,-или как он там называется --короче здоровенный магазин в котором есть все- с бутиками, фаст фудами и АШАНОМ , И КИНОТЕАТРОМ
Чушь. Подивіться, де на карті Лєбєдєва 14, а де той "Ашан" і "Новус". А ще краще - спробуйте від Лєбєдєва 14 машиною заїхати в "Новус" чи "Ашан" і назад. Я буду довго сміятись - скільки це часу у вас займе))) Вельми незручна дорога. Пішки - чи не швидше буде)))
Востаннє редагувалось Frant в Пон 23 лис, 2015 00:07, всього редагувалось 1 раз.
KIM написав:Ну типа "вести с полей". Куплена трешка в Кристер граде. Со всеми скидками 1.1млн бумаги, 95квадратов, 17-й этаж. С 3 по 16-й этаж предложений не было. Мопед не мой (с).
Frant написав:Подивіться, де на карті Лєбєдєва 14, а де той "Ашан" і "Новус". А ще краще - спробуйте від Лєбєдєва 14 машиною заїхати в "Новус" чи "Ашан" і назад. Я буду довго сміятись - скільки це часу у вас займе))) Вельми незручна дорога. Пішки - чи не швидше буде)))
как такой вариант: Billa у м. Дарница (со стороны Попудренко) - возле мостика над метро ТЦ Дома