Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
По депозитам майа: Если открыт депозит на 100 грн 14го числа. Как его пополнять можно? После 14 го числа каждого месяца на 100 грн максимум? или после первого числа каждого следующего месяца?
emeta написав:По депозитам майа: Если открыт депозит на 100 грн 14го числа. Как его пополнять можно? После 14 го числа каждого месяца на 100 грн максимум? или после первого числа каждого следующего месяца?
Максимум 100 грн. в месяц пополнение любым числом.
emeta написав:По депозитам майа: Если открыт депозит на 100 грн 14го числа. Как его пополнять можно? После 14 го числа каждого месяца на 100 грн максимум? или после первого числа каждого следующего месяца?
emeta, Вы можете пополнять свой вклад на сумму не более 100 грн после 1 числа следующего месяца. С уважением, Алина. ПриватБанк
Максимум 100 грн. в месяц пополнение любым числом.
Квесторе_поверніться написав:PrivatBank, в П24 появляється заставка застрахувати кредитний ліміт на карті Універсальній. В чому полягає ця страхівочка?
Квесторе_поверніться, страхування кредитного ліміту це програма страхування, яка допоможе погасити заборгованість по кредитній карті за рахунок страхової компанії у разі втрати роботи або працездатності. Деталі за посиланням https://privatbank.ua/ru/strahovaniye/zaschischennyi-kredit З повагою, Аліна. ПриватБанк
Дякую. Глянув. 0,9% в кінці місяця списується від використаної суми. Якщо не вистачить залишку кредитного ліміту, як буде діяти Приват?
Скупердяй написав:А скільки може бути універсалок на одного клієнта з різними рахунками в кожній валюті? І на скількох третіх осіб можна вікдривати допки на КВД та Уні?
Скупердяй, у клієнта може бути 5 договорів - по одному в кожній валюті + 2 в гривні (з лімітом і без). До Вашого договора може бути підв`язана - одна миттєва картка (безкоштовна карта) або необмежена кількість платних карт. З повагою, Аліна. ПриватБанк
Каким образом я могу на своей карте (любой) запретить возможность расчетов в интернете?
Если Вы ответите установить лимит в 0, то сразу сообщаю, что для торговых точек мерчантов Приватбанка этот лимит не работает! А это огромная дыра в безопасности! Естественно страдают в этом случае клиенты, а банку все-равно, как впрочем всегда. Я хочу иметь возможность запретить расчеты моей картой в интернете, вне зависимости от того, кто является эквайером! В любом нормальном банке есть такая возможность!
Эквайринг привата запросит 3DSecure или VBV. Без OTP транзакция не пройдёт. Разве что у Вас украдут/перевыпустят финансовую симку.
InveGo написав:
PrivatBank написав:?
Каким образом я могу на своей карте (любой) запретить возможность расчетов в интернете?
Если Вы ответите установить лимит в 0, то сразу сообщаю, что для торговых точек мерчантов Приватбанка этот лимит не работает! А это огромная дыра в безопасности! Естественно страдают в этом случае клиенты, а банку все-равно, как впрочем всегда. Я хочу иметь возможность запретить расчеты моей картой в интернете, вне зависимости от того, кто является эквайером! В любом нормальном банке есть такая возможность!