|
Укрпромбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 26 чер, 2009 15:21
V.i.t.a.l.i.y написав:чик написав:V.i.t.a.l.i.y написав:А может совсем другой сценарий?
а другой это только сразу банкротить - сами ж пишите пока не будут. я не имел ввиду немного рекапа потом немного банкротсва - просто последовательность такая, наоборот уж точно никак не получается  типа рекапить и типа банкротить пишу, потому что это трудно назвать реальным рекапом да и с банкротством будет ещё то мутево...
А под другим сценарием, продление моратория, вы не рассматриваете?
С позиции нового владельца это был бы самый выгодный вариант - удержать активы вкладчиков,а вернее средства рекап.-(Активы вкладчиков уже давно у Коломойского и этого...армянина...не хочется даже эту труднопроизносимую фам. выписывать.)
Чтобы иметь возможность зарабытывать самому банку свои собственные средства.
-
FONTAN
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 26 чер, 2009 21:22
Уважаемые форумчане, поскажите, пожалуйста, инет работает очень плохо, не могу читать все сообщения. На каком основании банк будет отказывать в выплате депо уже придумано? Я была в отделении недавно, сказали: "платить не будут - денег нет"... На ответ, что меня это мало волнует, ответ, меня тоже...
-
rbtd
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 27 чер, 2009 11:22
rbtd написав:Уважаемые форумчане, поскажите, пожалуйста, инет работает очень плохо, не могу читать все сообщения. На каком основании банк будет отказывать в выплате депо уже придумано? Я была в отделении недавно, сказали: "платить не будут - денег нет"... На ответ, что меня это мало волнует, ответ, меня тоже...
А что Вы хотели в стране в которой не действуют НИКАКИЕ законы если она трактуются в пользу простых смертных? Нет механизма ЗАСТАВИТЬ банки отвечать по своим обязательствам! Точнее они есть, но работают только тогда, когда этого хотят сильные мира сего (в нашем случае депутаты)
-
NICK65
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 27 чер, 2009 13:25
На минулому тижні витягнув свій депозит (не маленьку суму ). В банку все спокійно. Людей майже не було. Депозитчики "втирали" вкладникам,що виходу в них немає і потрібно пролонговувати вклади. В банку я знаходився довго, приблизно три години. За чей час по вкладах прийшло чоловік десять. Як рулять працівники: що буде після 21.07 не знають, можливо мораторій продовжать до 21,01,10, якщо знімуть мораторій то ви ж розумієте тих хто хоче забрати багато, грошей немає, можливо буде якась черга, але по черзі ви до нового року не знімете, спочатку будуть виплачувати по рішенню судів, їх дуже багато, кожного дня виплачують на лікування по лімітах, тому ви пролонговуйте, хоч проценти будуть йти і т.д.
Лохів, які би хотіли забрати 10-20% від суми, а решта перевкласти на пів року без гарантування не було.
Що кинулося в очі, питали чи є машини і квартири в замін на депозит , що закінчився. Ціни звичайно на них великі, але багато хто вже готовий обміняти. Але ще говорили,що почекають до 21.07.
Залишаюсь з Вами.
-
rascha
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 27 чер, 2009 13:51
rascha написав:На минулому тижні витягнув свій депозит (не маленьку суму ). В банку все спокійно. Людей майже не було. Депозитчики "втирали" вкладникам,що виходу в них немає і потрібно пролонговувати вклади. В банку я знаходився довго, приблизно три години. За чей час по вкладах прийшло чоловік десять. Як рулять працівники: що буде після 21.07 не знають, можливо мораторій продовжать до 21,01,10, якщо знімуть мораторій то ви ж розумієте тих хто хоче забрати багато, грошей немає, можливо буде якась черга, але по черзі ви до нового року не знімете, спочатку будуть виплачувати по рішенню судів, їх дуже багато, кожного дня виплачують на лікування по лімітах, тому ви пролонговуйте, хоч проценти будуть йти і т.д. Лохів, які би хотіли забрати 10-20% від суми, а решта перевкласти на пів року без гарантування не було. Що кинулося в очі, питали чи є машини і квартири в замін на депозит , що закінчився. Ціни звичайно на них великі, але багато хто вже готовий обміняти. Але ще говорили,що почекають до 21.07. Залишаюсь з Вами.
интересно вы составили пост - сначала написали, что забрали свой депозит, а это очень интересно тем, кто на данной ветке обитает, а затем рассказали про обстановку в отделении, что хоть и интересно, но писалось неоднократно и никакого позитива не внушает; а вот о том, как именно вам удалось вернуть свой депозит - ни слова, так что или выкладывайте подробности или будем считать, что вы написали неправду, или этот способ не для простых смертных? :/
-
Mage
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 27 чер, 2009 14:47
Mage написав:rascha написав:На минулому тижні витягнув свій депозит (не маленьку суму ). В банку все спокійно. Людей майже не було. Депозитчики "втирали" вкладникам,що виходу в них немає і потрібно пролонговувати вклади. В банку я знаходився довго, приблизно три години. За чей час по вкладах прийшло чоловік десять. Як рулять працівники: що буде після 21.07 не знають, можливо мораторій продовжать до 21,01,10, якщо знімуть мораторій то ви ж розумієте тих хто хоче забрати багато, грошей немає, можливо буде якась черга, але по черзі ви до нового року не знімете, спочатку будуть виплачувати по рішенню судів, їх дуже багато, кожного дня виплачують на лікування по лімітах, тому ви пролонговуйте, хоч проценти будуть йти і т.д. Лохів, які би хотіли забрати 10-20% від суми, а решта перевкласти на пів року без гарантування не було. Що кинулося в очі, питали чи є машини і квартири в замін на депозит , що закінчився. Ціни звичайно на них великі, але багато хто вже готовий обміняти. Але ще говорили,що почекають до 21.07. Залишаюсь з Вами.
интересно вы составили пост - сначала написали, что забрали свой депозит, а это очень интересно тем, кто на данной ветке обитает, а затем рассказали про обстановку в отделении, что хоть и интересно, но писалось неоднократно и никакого позитива не внушает; а вот о том, как именно вам удалось вернуть свой депозит - ни слова, так что или выкладывайте подробности или будем считать, что вы написали неправду, или этот способ не для простых смертых
И еще, если будете отвечать, конечно, сумма депа и валюта.
-
Nona9
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 чер, 2009 15:41
rascha написав:На минулому тижні витягнув свій депозит (не маленьку суму ). В банку все спокійно. Залишаюсь з Вами.
поздравляю! уже меньше этим ворам достанется 
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 27 чер, 2009 21:21
Внимание, явная заказуха. Автор не указан. Даже не удосужился уточнить, что мораторий заканчивается не 27 июля, а 21-го.
http://www.epravda.com.ua/publications/4a44e371aee07/
Какие комментарии??
-
sslab
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 27 чер, 2009 21:32
[quote="sslab"]Внимание, явная заказуха. Автор не указан. Даже не удосужился уточнить, что мораторий заканчивается не 27 июля, а 21-го.
http://www.epravda.com.ua/publications/4a44e371aee07/
Какие комментарии??
Прочитали-информации 0, одна вода и заказухой пахнет.
Меня интересует, что делать 21.07, если ничего не изменится?
-
Nona9
-
-
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 чер, 2009 21:51
Очень хорошая статья!!! Главное - шо все правда. Скорее всего переведут вкладчиков в другой госбанк, например ОЩАД, пообещают все выплачивать, может не по 1000 как Юля, может по 30-50% вкладов в год, а сам укпром - ликвидують.
-
Martini
-
-
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
|