Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 460461462463464 ... 1612>
Повідомлення Додано: Вів 30 чер, 2009 12:48

Тарас Бульба написав:Квестор спасайте! Питання життя і смерті! Кум у мене начальником відділення ПУМБа працює і закінчується депозит завтра. Пропонує переоформити на 3 або 6 місяців під хороші % в валюті. Що робити? Не можу відмовити бо буде ображатись, каже що у них в банку все прекрасно...
Буде ПУМБ в списку обраних? Виживе, або чи проживе з пів-року? :(

Питання не за адресою.....спитайте Рената Леонідовича...а про кумів у банках розкажу кілька історій..
1)...знаю двох кумів...один керуючий філією " вже не банку" інший успішний бізнесмен який тримав усі гроші бізнесу і власні в банку ,в кума...результат...банк-банкрут, кум-бізнесмен з інфарктом у лікарні.
1).. у мене теж є кум(за сумісництвом -партнер і друг) ..запитав він мене рік тому у який банк покласти гроші?...вірніше запитання звучало так : який надійний ? і де великі відсотки? Зрозуміло, що отримав у відповідь дві різні "адреси" ....куди він подався я не перепитував..але в осінь , розбудивши мене вночі, зізнався мій кум, що подався у "відсотки", там купа знайомих.і.т.д......результат..сімейний спадок ( ДУЖЕ пристойна сума) замороженний у проблемному банку...і товариш у 35 років геть сивий..
....ця історія є однією з причин появи гілки "Банки...діагноз."
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 чер, 2009 12:54

квестор написав:
Тарас Бульба написав:Квестор спасайте! Питання життя і смерті! Кум у мене начальником відділення ПУМБа працює і закінчується депозит завтра. Пропонує переоформити на 3 або 6 місяців під хороші % в валюті. Що робити? Не можу відмовити бо буде ображатись, каже що у них в банку все прекрасно...

Питання не за адресою.....спитайте Рената Леонідовича...а про кумів у банках розкажу кілька історій..
1)...знаю двох кумів...один керуючий філією " вже не банку" інший успішний бізнесмен який тримав усі гроші бізнесу і власні в банку ,в кума...результат...банк-банкрут, кум-бізнесмен з інфарктом у лікарні.
1).. у мене теж є кум(за сумісництвом -партнер і друг) ..запитав він мене рік тому у який банк покласти гроші?...вірніше запитання звучало так : який надійний ? і де великі відсотки? Зрозуміло, що отримав у відповідь дві різні "адреси" ....куди він подався я не перепитував..але в осінь , розбудивши мене вночі, зізнався мій кум, що подався у "відсотки", там купа знайомих.і.т.д......результат..сімейний спадок ( ДУЖЕ пристойна сума) замороженний у проблемному банку...і товариш у 35 років геть сивий..

Історія геть невесела... :( Все-таки які перспективи в ПУМБа, все погано, чи дуже погано?
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 чер, 2009 13:08

Тарас Бульба написав:
квестор написав:

Історія геть невесела... :( Все-таки які перспективи в ПУМБа, все погано, чи дуже погано?

...серпень- важкий місяць для пацієнта....якщо протягне до жовтня-буде жити .
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 чер, 2009 13:09

petra1000 написав:Если честно, то депозит с Привата я забрал еще в марте.
Деньги благополучно вложил в улучшение интеръера и экстеръера :D И не жалею!
По поводу надежности- зря Вы так! Из личного опыта.... многии коллеги и партнеры пришли и открыли счета для РКО именно в Привате........... Речь конечно не идет о депах...... но РКО категорично Привата. И должен заметить, что ни единого сбоя к счастью не было. Поэтому к Привату доверие скорее вернется...... видимо не сейчас..... позже..... но вернется.

Если в пылу политической борьбы ему не уготована участь "Славянского". Был такой банк, крепко связанный с Лазаренко и Тимошенко.
Sir John

Повідомлення Додано: Вів 30 чер, 2009 13:12

квестор написав:...серпень- важкий місяць для пацієнта....якщо протягне до жовтня-буде жити .

Врятують. Хоча б з політичних міркувань. Хоча зараз у СКМ не дуже з грошима. Можуть об"єднати з Донгором.
ПУМБ так само зав"язаний на політику, як і Приват. А дія за принципом "назло сосєду" може пошкодити політично орієнтованим банкам.
Sir John

Повідомлення Додано: Вів 30 чер, 2009 13:15

petra1000 написав:
Sir John написав:А какой нормальный вменяемый "пересічний українець" доверит свои кровные какому-нибудь УГБ, Привату или системе банков Борульки? После того, что все узнали.

Если честно, то депозит с Привата я забрал еще в марте.
Деньги благополучно вложил в улучшение интеръера и экстеръера :D И не жалею!
По поводу надежности- зря Вы так! Из личного опыта.... многии коллеги и партнеры пришли и открыли счета для РКО именно в Привате........... Речь конечно не идет о депах...... но РКО категорично Привата. И должен заметить, что ни единого сбоя к счастью не было. Поэтому к Привату доверие скорее вернется...... видимо не сейчас..... позже..... но вернется.

Петра, Ви тільки "колегам і партнерам" не розповідайте, що близько 10% пасивів Привєта -це рефінансування "хвельдшера".....бо, можуть розчаруватись у "надійності" .. :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 чер, 2009 13:36

Уважаемый, Квестор!
Подскажите. Сегодня заканчивается депо в Киевской Руси. Вы этому пациенту очень мало уделяли внимания. Он я так понимаю "десь у коридорі". Можно ли оставить там депо (безстроковий, тип "Карткова скринька") или рисковать не стоит и пройтись по палатам.
Бамбук

Повідомлення Додано: Вів 30 чер, 2009 13:44

Бамбук написав:Уважаемый, Квестор!
Подскажите. Сегодня заканчивается депо в Киевской Руси. Вы этому пациенту очень мало уделяли внимания. Он я так понимаю "десь у коридорі". Можно ли оставить там депо (безстроковий, тип "Карткова скринька") или рисковать не стоит и пройтись по палатам.

1. Не підскажу( принцип спілкування на форумі)
2. Усі пацієнти, яких вважаю вартими уваги, перебувають у палатах лазарету.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 чер, 2009 15:06

квестор
Дякую
Бамбук

Повідомлення Додано: Вів 30 чер, 2009 15:28

Скандал в ВТБ: Андрей Костин оказался лохом.

Грандиозным скандалом закончилось собрание акционеров ВТБ.

В основе скандала - фактический обман акционеров. В 2007 году ряд руководителей высшего уровня, в частности председатель наблюдательного совета ВТБ, министр финансов Алексей Кудрин, заявили, что правительство, как главный акционер, обеспечит качество управления банка, чтобы котировки не упали.

http://news.babr.ru/?IDE=78951#forum
rudik

#<1 ... 460461462463464 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми