0720 написав:очень много желающих мутить панику, и не только в этом банке
сейчас набросов много на мелкие банки по всем форумам
вы ошибаетесь и не только вы , касательно аванта проценты физикам выплачивают , это факт , на сегодня не оспоримый , но про вывод средств - об этом представитель нам не расскажет . крупные юрики уже слили . вы и я не крупный юрик , поэтому фонд все вернет
sens Вы хоть и позиционируете себя как дока и счета у вас во всех банках Украины, что странно, конечно! но вы очень часто провоцируете людей. И не только в этом банке, зачем? Я не первый год в Аванте и как юрик и как физик, конечно, и с руководством неплохо знаком. Но у меня совсем другая информация. Клиенты от сюда не уходят, а наоборот приходят. Обороты это подтверждают. В чем могу с Вами согласиться - бюджетники уходили, когда кролик приказал, так это не в счет))
Monomax про меня можете писать любую чушь , модератор все исправит . про банк - недавно писал я про аркаду и убийство ее директора . Мне ответили что это все фейк , через пару дней , эти же никнеймы отписались , что были не правы . на истину не претендую , как юрик счетов не имею , как физик - конечно да . гривню под 28,90 на год , это ж фантастика )
Ось тут https://avantbank.ua/assets/files/zvitn ... v-2015.pdf лежить звітність за 3 квартал Що кидається в око Різко зменшились валютні активи при тому що валютні зобовязання лишились на високому рівні. Дуже погано резервуються по поганих кредитах. Пасиви фізиків переобтяжені валютою. З позитиву. Не порушують нормативів НБУ. Достатньо високі комісійні доходи.
Квесторе_поверніться написав:Ось тут https://avantbank.ua/assets/files/zvitn ... v-2015.pdf лежить звітність за 3 квартал Що кидається в око Різко зменшились валютні активи при тому що валютні зобовязання лишились на високому рівні. Дуже погано резервуються по поганих кредитах. Пасиви фізиків переобтяжені валютою. З позитиву. Не порушують нормативів НБУ. Достатньо високі комісійні доходи.
валютні активи різко зменшились у всіх банках, бо говнoпостанови діють і ще будуь діяти не менш як увесь наступний рік
я не знаю, ким треба зараз бути, щоб заносити в банк валюту, адже її потім витягти буде важко та довго, (або зовсім неможливо — у разі якщо бабалєра хлопне банк)
ну добре, тисячу чи дві доларів чи євро покласти можна, для пересічного пенсіонера це великі гроші, але банку це як собаці муха і звітність по валютних активах це йому не зробить
то ж нема сенсу цікавитись у звітності валютними активамии фізосіб (депозитами), бо там нема чого дивитись, дякуйте за це бабілєрі