Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Kropa написав:Сьогодні зустрівся в Укрексімбанку з таким питанням, я Приватний підприємець і менеджер в банку вимагала виписку з реєстру. Без неї не хотіли оформляти депозит. Про те що я ПП сам проговорився. Знаю що є постанова про те що потрібно дані про депозити ПП подавати в податкову, але більшість приватних банків її практично ігнорує, просто вказуючи що ти не є ПП. Тут же ж лякали відповідальністю.
Хто в курсі, яка відповідальність в цьому випадку передбачена і чи варто з цим заморочуватись в ДЕРЖАВНОМУ банку.
up 2 you. как сами решите. грубо говоря вы сами ставите галочку в анкете "безработный" вместо "ПП" и ставите подпись в анкете. соотвественно менеджер и банк не отвечают за ваше действие. в отдельных банках когда я говорил, что я ПП мне говорили "ничего" и ставили сами галку "безработный" между прочим один из них был другой гос.банк
На Ваш розсуд...якщо Ви вважаєте за необхідне повідомити банк про те, що ви ПП, то будь ласка, але в той же час необхідно надавати підтверджуючі документи. Надаючи заяву-підтвердження про "ПП" чи "не ПП" від Вас, банк себе відхрещує від того, що вони "накосячили" з перевіркою. Інша ситуація якщо Ви є клієнтом в банку як ПП: в такому разі Ви змушені надвати документи і писати, що Ви здійснюєте діяльність як фізична особа-підприємець тощо. Отакі от пирожки...
Форумчани даного розділу! Маю питання: хто пробував робити переказ з картки Ексіма на картку Привата через Портмоне. Чи проходить операція? Якщо ні, то що видає? П.С. Я пробував робити декілька разів: 1ий - видало помилку, що перевищено ліміт по картці одержувача (WTF?????), 2ий- "ваша картка не зареєстрована. Зверність до свого обслуговуючого банку і зареєструйте картку" (останнє взагалі убило). П.П.С пишу зразу, щоб не підколювали : валюта - гривня, картки - обидві VISA, всі обмеження з обох сторін зняті (Інтернет, ТСМ і навіть зняття готівки).
sasha_army написав:Форумчани даного розділу! Маю питання: хто пробував робити переказ з картки Ексіма на картку Привата через Портмоне. Чи проходить операція? Якщо ні, то що видає? П.С. Я пробував робити декілька разів: 1ий - видало помилку, що перевищено ліміт по картці одержувача (WTF?????), 2ий- "ваша картка не зареєстрована. Зверність до свого обслуговуючого банку і зареєструйте картку" (останнє взагалі убило). П.П.С пишу зразу, щоб не підколювали : валюта - гривня, картки - обидві VISA, всі обмеження з обох сторін зняті (Інтернет, ТСМ і навіть зняття готівки).
Панове, ніхто не помічав останнім часом любов у Ексіма до дрібних номіналів у банкоматах? Останні 2-3 місяці прямо біда якась. Вчора банкомат у великому ТЦ, який раніше видавав виключно 500-ками, запропонував мені лише 20-ки, сусідні пропонували по 20 та 50. Ледь знайшов банкомат з Лесями. Це лише у нашому регіоні чи інші таке теж спостерігають?
klug написав:Панове, ніхто не помічав останнім часом любов у Ексіма до дрібних номіналів у банкоматах? Останні 2-3 місяці прямо біда якась. Вчора банкомат у великому ТЦ, який раніше видавав виключно 500-ками, запропонував мені лише 20-ки, сусідні пропонували по 20 та 50. Ледь знайшов банкомат з Лесями. Це лише у нашому регіоні чи інші таке теж спостерігають?
по разному ... наверное либо крупняк выгребли или оценивают потребность ... под зарплатников ... зарплаты ж нынче небольшие и все хотят же снять под 0 ... т.е. в потребе мелочь )