Участвуем в развитии проекта m2bomber.com

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 8687888990 ... 192>
Повідомлення Додано: П'ят 01 січ, 2016 23:09

budivelnik написав:Бракаделка - ти мене про що питав ?

а в бан ?

budivelnik написав:Про оборот чи про дохід ?
Я мав на увазі дохід
2 Ми дохід мого ларька з чим порівнювали ? З доходом Біла Гейтца чи з доходом від сміттярки яку ти створив вкравши данні на інших сміттярках ?

ну и прекрасно. Если ты делаешь накрутку 20%, то прибыль у тебя 60к в год, что в 20 раз меньше прибыли программера (и это без учёта твоих расходов. Если учесть и расходы, то получится, что у прибыль у тебя на 2 порядка меньше).

budivelnik написав:3 Хтось крім тебе і твоєї бабці вважає тебе нормальним програмістом ?

да
сканы соответствующих сертификатов от Oracle/Sun приложить ? :mrgreen:

budivelnik написав:ПС
Зверни увагу
Я ні на тебе ні на твій бізнес - місяцями увагу не звертаю , а ти все пробуєш мене чимось підковирнути.
Якісь проблеми в дитинстві ? Дядько будівельник тобі трубу прочистив ?

Звідси висновок

Забуть про моє існування і зможеш хвіст розпускати про віртуальні досягнення розповідаючи.

о, ну приехали, я вроде пишу в своей ветке. Заведи свою песочницу и рассказывай про архитектуру и доход ларьков там :)
baraka

Подякував: 920 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 січ, 2016 23:15

zahar_ написав:baraka а где сейчас на бомбере можно график падения на КРЖН по Вашей статистике за 2015 посмотреть? На сколько упала недвижимость в Киеве по данным статистики бомбер?

пока убрал это из публичной части
вот

Зображення
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 січ, 2016 11:08

baraka написав:
  budivelnik написав:Бракаделка - ти мене про що питав ?
а в бан ?
Спочатку себе за будю відправ - а вже потім і поговоримо
  baraka написав:
  budivelnik написав:Про оборот чи про дохід ?
Я мав на увазі дохід
2 Ми дохід мого ларька з чим порівнювали ? З доходом Біла Гейтца чи з доходом від сміттярки яку ти створив вкравши данні на інших сміттярках ?
ну и прекрасно. Если ты делаешь накрутку 20%, то прибыль у тебя 60к в год, что в 20 раз меньше прибыли программера (и это без учёта твоих расходов. Если учесть и расходы, то получится, что у прибыль у тебя на 2 порядка меньше).
Я йому про івана а він мені про барана...
Яка націнка, ????
300 000 - це і є мій прибуток , після сплати податків
Дійшло .

baraka написав:
  budivelnik написав:3 Хтось крім тебе і твоєї бабці вважає тебе нормальним програмістом ?
да
сканы соответствующих сертификатов от Oracle/Sun приложить ? :mrgreen:
Скани папірців - можеш собі над пісюаром повісити.
Для мене фаховість програміста визначається не папірцями в яких написано що він якийсь там курс прослухав - а проектами.
І я сужу по проекту бомбер... Це не проект для фахівця, це забавка для студента. І якщо той хто вважає себе фахівцем цією гидотою займається - значить кращих замовлень у нього катма.

baraka написав:
  budivelnik написав:ПС
Зверни увагу
Я ні на тебе ні на твій бізнес - місяцями увагу не звертаю , а ти все пробуєш мене чимось підковирнути.
Якісь проблеми в дитинстві ? Дядько будівельник тобі трубу прочистив ?
Звідси висновок
Забуть про моє існування і зможеш хвіст розпускати про віртуальні досягнення розповідаючи.
о, ну приехали, я вроде пишу в своей ветке. Заведи свою песочницу и рассказывай про архитектуру и доход ларьков там :)
1 Гілка не твоя - ти просто один з багатьох.
2 Якби до тебе дійшло і ти без потреби не згадував на цій гілці мене - то я б на ній не зявлявся.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 02 січ, 2016 13:16

budivelnik написав:Яка націнка, ????
Дійшло .

о, пан предприниматель ещё и путает доход и прибыль походу :)

ну ладно, будем считать что и в прошлых твоих постах ты говорил "прибыль" вместо "доход". А прибыль с ларька 300к в год - это да, это настоящая цель мега-архитектора :)

budivelnik написав:І я сужу по проекту бомбер... Це не проект для фахівця, це забавка для студента. І якщо той хто вважає себе фахівцем цією гидотою займається - значить кращих замовлень у нього катма.

какое-то неочевидное заключение, ты не находишь ? На каких фактах ты делаешь такие выводы ? :)
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 січ, 2016 23:57

baraka написав:
  budivelnik написав:Яка націнка, ????
Дійшло .
о, пан предприниматель ещё и путает доход и прибыль походу :)
ну ладно, будем считать что и в прошлых твоих постах ты говорил "прибыль" вместо "доход". А прибыль с ларька 300к в год - это да, это настоящая цель мега-архитектора :)
1 Яка фіг різниця як українські терміни переводяться на російську - головне зрозуміли , що моїх 300 000 явно на порядок більші ніж прибуток від сміттярки під назвою бомбер
  baraka написав:
  budivelnik написав:І я сужу по проекту бомбер... Це не проект для фахівця, це забавка для студента. І якщо той хто вважає себе фахівцем цією гидотою займається - значить кращих замовлень у нього катма.
какое-то неочевидное заключение, ты не находишь ? На каких фактах ты делаешь такие выводы ? :)
2 Якщо людина займається бомбером і про інші проекти не чути ( за винятком модераторства на фінанс) - то ясно що бомбер для неї вау...
А так як в п1 ми побачили що бомбер не дотягує й 10% від ларька - то толку від ксерокопій розвішених над пісуаром...

Пс
Для мене особисто по барабану чим хто займається...
Так само для мене особисто по барабану які прибутки хто отримує від того чим він займається...
Але коли людина отримуючи 10% від того що вона осміює, вважає що займається нормальною справою , - ця людина для мене як мінімум дебіл... і точно ця людина ніколи не стане багатою , бо не вміє вчитись не те що на чужих , а й навіть на своїх помилках.

ППС
Ще рік тому я описував проект вік-інфо.ком.уа . який був реалізований ще в 2000 році, цей проект не дав навіть 500 доларів в місяць ( при затратах в 125 доларів в місяць) - і вже тоді мені ( як головному фінансисту цього проекту) стало зрозуміло що агрегатори різного рівня до добра не приведуть , бо завжди знайдеться хтось ( або щось) що помножить цей проект на нуль ( це щось в моєму варіанті називалось широкополосним доступом до інтернету )
Таким чином , весь бомбер можна реалізувати шляхом одного плагіну на яві , вартість розробки якого 1000-10000 грн , таким чином вартість бомбера можна прирівняти до цих максимум 500 доларів.
Надіюсьсперичатись ви не будете.
А якщо будете - то викладіть на цих сторінках тех завдання - а я це тех завдання берусь виконати безкоштовно і на протязі максимум місяця.

ПППС
В тех завданні повинні бути тільки ті умови які цікавлять вашого потенційного споживача , тобто - знайти обявки в інтернеті по заданим адресам , які викладені у вільному доступі на 5-10-100 заранє обумовлених сайтах.

ППППС
Тепер я надіюсь ви зрозуміли якою примітивною задачею ви завантажили свій дорогоцінний :D час...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 січ, 2016 19:25

budivelnik написав:2 Якщо людина займається бомбером і про інші проекти не чути ( за винятком модераторства на фінанс) - то ясно що бомбер для неї вау...

Ну ты ж не видел моё резюме, не знаешь в каких конторах я работал.
А мож у меня есть один-два других стартапа в которых у меня есть доли ? Просто я не имею привычки трепаться об этом налево и направо. Ну или у меня 10-20 (а не один как у тебя) ларьков, каждый с прибылью в 300К грн в год ? Этот вариант совсем-совсем исключён ? :mrgreen:

budivelnik написав:А так як в п1 ми побачили що бомбер не дотягує й 10% від ларька - то толку від ксерокопій розвішених над пісуаром...

о, а как ты вывел 10% ? взял как обычно - с потолка ? :) я ж никаких циферок тебе не приводил ...
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 січ, 2016 15:31

baraka написав:
  budivelnik написав:2 Якщо людина займається бомбером і про інші проекти не чути ( за винятком модераторства на фінанс) - то ясно що бомбер для неї вау...
Ну ты ж не видел моё резюме, не знаешь в каких конторах я работал.
А мож у меня есть один-два других стартапа в которых у меня есть доли ? Просто я не имею привычки трепаться об этом налево и направо. Ну или у меня 10-20 (а не один как у тебя) ларьков, каждый с прибылью в 300К грн в год ? Этот вариант совсем-совсем исключён ? :mrgreen:
1 На моє особисте ІМХО - всі твої долі ( якщо вони і є) - не дотягують до 10 000 грн/місяць
  baraka написав:
  budivelnik написав:А так як в п1 ми побачили що бомбер не дотягує й 10% від ларька - то толку від ксерокопій розвішених над пісуаром...
о, а как ты вывел 10% ? взял как обычно - с потолка ? :) я ж никаких циферок тебе не приводил ...
2 Якщо я свої циферки привів - а ти нічого не привів крім надування щік і прикриваєшся папірчиками про прослуховування якихось курсів ( яким місце над пісуаром - на мою думку це справедливо , адже курси це не самоціль , курси це засіб для подальшого заробітку) - то моя позиція в більш виграшному становищі.

Тому в тебе два варіанти
Перший - забуваєш про мій нік на цих сторінках і далі зможеш ходити павліном і надувати щоки
Другий - починаєш мірятись піпіськами... , хоч мені і не 25-30 - але боюсь що ти з своєю програєш як у функціональності так і в результативності.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 04 січ, 2016 18:23

budivelnik написав:2 Якщо я свої циферки привів - а ти нічого не привів крім надування щік і прикриваєшся папірчиками про прослуховування якихось курсів ( яким місце над пісуаром - на мою думку це справедливо , адже курси це не самоціль , курси це засіб для подальшого заробітку) - то моя позиція в більш виграшному становищі.

Тому в тебе два варіанти
Перший - забуваєш про мій нік на цих сторінках і далі зможеш ходити павліном і надувати щоки
Другий - починаєш мірятись піпіськами... , хоч мені і не 25-30 - але боюсь що ти з своєю програєш як у функціональності так і в результативності.

оки, забыл твой ник... как там тебя ? А, будя!

собсно, ок, если ты хочешь померяться, то я скажу что у меня 10 лямов в оффшорах. Будешь говорить, что "этага ни могет быть, покажите бумажки!", ну так и я скажу - что твоя сказка про 300к - это всего лишь слова. :mrgreen:
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 січ, 2016 22:14

baraka написав:
  budivelnik написав:2 Якщо я свої циферки привів - а ти нічого не привів крім надування щік і прикриваєшся папірчиками про прослуховування якихось курсів ( яким місце над пісуаром - на мою думку це справедливо , адже курси це не самоціль , курси це засіб для подальшого заробітку) - то моя позиція в більш виграшному становищі.

Тому в тебе два варіанти
оки, забыл твой ник... как там тебя ? А, будя!
собсно, ок, если ты хочешь померяться, то я скажу что у меня 10 лямов в оффшорах. Будешь говорить, что "этага ни могет быть, покажите бумажки!", ну так и я скажу - что твоя сказка про 300к - это всего лишь слова. :mrgreen:
Як я й передбачав - баракаделкін не витримав і звалився у примітивне хамство, до речі моя відраза до нього зявилась після того як він на цих сторінках пускаючи слюняві бульки хамив в напрямку своїх потенційних ( як він сам позиціонував) користувачів ( рієлторів).
Хто не вірить - хай сам почитає початок цієї гілочки...

До речі це ще одна ознака які чітко відрізняє прищавого студента з завищеним его від просто власника ларька і чітко прогнозує максимальний рівень який може досягнути це хамло.

На жаль ні Цукерберга, ні Гріна з цього склочника не вийде..., вийде мілкий розпальцовщик на пиві в дешевому кабачку....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 04 січ, 2016 22:21

budivelnik написав:На жаль ні Цукерберга, ні Гріна з цього склочника не вийде..., вийде мілкий розпальцовщик на пиві в дешевому кабачку....

делаешь мне джоб оффер ? :mrgreen:
baraka

Профіль

#<1 ... 8687888990 ... 192>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt і 2 гостей