|
ФІДОБАНК (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 01 січ, 2016 22:02
slavakiev написав:Квесторе_поверніться 1. 200 не оподатковується. Обовязково оподатковується: "4.4. При обміні Бонусів Банк виступає податковим агентом та утримує суми податків та зборів, відповідно до норм діючого законодавства, з коштів, що надаються Банком Учаснику Програми при обміні Бонусів." 2. Комісія Укрпошти про перерахунок 2000 до Фідотича не врахована. В моїй формулі вона є -2000*0.01 - 8 але 8 стала смайликом. 3. Вже пора коеф. 0,785 змінювати на 0,805. На сайті банка та в інеті не знаходжу зміни 20% подоходного + 1.5% війскового. Де Ви читали про інше?
Дякую що розтлумачили ....я ще не зовсім зрозумів хід ВАшої думки. Але по колишніх підрахунках там дохідність вища. Але її не слід афішувати....можна налякати потенційного вкладника. Тут знають про ФІдотича багато....що одним словом можна назвати .....високими ризиками. Але хто не ризикує....то не пє... Подохідний з Нового року 18%...зміни в Податковий кодекс....це ї база для оподаткування деповідсотків. Як вірно підказують..... 200 вже після оподаткування повертається на рахунок імярека.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 січ, 2016 12:54
IMPRINTER написав: yurokk написав:Народ, а что комиссия по платежам в инете с пф+ 1грн за любую операцию?...
до 1 000 грн. - фикс. плата 1 грн. ... свыше - 0,5% от суммы
Свыше- 0,3% максимум 300.
-
Padun
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 січ, 2016 13:17
Padun написав:IMPRINTER написав: yurokk написав:Народ, а что комиссия по платежам в инете с пф+ 1грн за любую операцию?...
до 1 000 грн. - фикс. плата 1 грн. ... свыше - 0,5% от суммы
Свыше- 0,3% максимум 300.
сорри ошибся - но это роли не играет ))) шо 0,3 шо 0,5 шо 1% ... допустимым является только символическая фиксированная плата за платеж независимо от суммы - любой тариф на СЭП как %% от суммы - фтопку - такой банкинг НИКОМУ не нужен  что это за мародерство? бабаЛера берет 30 копеек за это с вас - а вы на простых трудящихся такие наценки врубили
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Суб 02 січ, 2016 13:32
IMPRINTER написав:сорри ошибся - но это роли не играет ))) шо 0,3 шо 0,5 шо 1% ... допустимым является только символическая фиксированная плата за платеж независимо от суммы - любой тариф на СЭП как %% от суммы - фтопку - такой банкинг НИКОМУ не нужен  что это за мародерство? бабаЛера берет 30 копеек за это с вас - а вы на простых трудящихся такие наценки врубили
правильно только фиксированая. если хотите плавающую, то берите не процентах, а... скажем по гривне за каждые 10т превода
-
novichok
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 313 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 січ, 2016 13:51
IMPRINTER написав:бабаЛера берет 30 копеек за это с вас - а вы на простых трудящихся такие наценки врубили
из-за меня всё... я ж за комунал с учетом субсидюхи 1 коп. плАчу
-
Хутін Пуй
-
-
- Заблокований
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 січ, 2016 13:52
novichok написав:правильно только фиксированая. если хотите плавающую, то берите не процентах, а... скажем по гривне за каждые 10т превода
Это будет 0,01%  Я готов к небольшой комиссии, хоть пока и нахожу варианты без нее, но мне кажется совершенно диким наличие вариантов, при которых операция через нал получается дешевле безналичной. Куда смотрит Лера, которая декларирует стимулирование перехода в безналичную жизнь?
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6470 раз.
- Подякували: 21618 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Суб 02 січ, 2016 13:54
Сибарит написав:Куда смотрит Лера
так тут это не она,а тов.Шурик придумал
-
Хутін Пуй
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 січ, 2016 14:00
Хутін Пуй написав: IMPRINTER написав:бабаЛера берет 30 копеек за это с вас - а вы на простых трудящихся такие наценки врубили
из-за меня всё... я ж за комунал с учетом субсидюхи 1 коп. плАчу
Фідотич комунал платить (компенсує) навіть переплачує. Ненька Україна..... субсидії платить. Звідки 1 копійка? 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 січ, 2016 23:21
Квесторе_поверніться написав:Звідки 1 копійка?
Все просто й логічно-математично-юридично. Мені можна ту копійку і не платити (я їм не винний,а навпаки,вони мені  ),але щомісячний облік так красивіше. Про призначену мені,як почесному байдикарю,субсю я познав (до цього сплачуючи у повному обсязі) у вересні,що вона з травня призначена і зараховується щоміс. на поточ.рахунок юр.рила ЖБК. Тому 0,01 грн. малюється мною в плат.доруч. для обліку вірного й неоспорюв. розрахунку з наданих і спожитих та відповідно сплачених послуг за формулою: 0,01 грн. за ком послуги = нараховано ХХХ,ХХ-УУУ,УУ(субс.,що надійшли на рах.ЖБК). При цьому мною зазначається залишок субс.,що врахується в наступному періоді/місяці=УУУ,УУ (нарастаючим підсумком)-ХХХ,ХХ(нарахувань)+0,01 за цей "технічний" платіж .Тому та 0,01 грн. поки що (до початку перевищення нарахувань над платежами,що надійшли від Сєні і мене  ) треба лише для документального обліку своєчасних і в повному обсязі розрахунків з зазначенням що й по чому,так як ЖБК був прокредитований Сєнєю,поки я сплачував (добре,що в неопалюв. сезон  ),не знаючи,та й тоді не вірячи  ,в таку казку. Поміж цього ще додається "клопіт" з обліку теплової енергії (опалення),так як загальнобудинковий лічильник обліку теплової енергії був встановлен за інвест. програмою "Київенерго" і взятий на ком.облік в жовтні 2015,але по цей час працівники "Київенерго" ще не фіксували показання приладу обліку жодного разу.Тому поки що сума переплат за ком.послуги є більшою,ніж нарахування. Отак й виходить копійочка до копійочки... Ну й Фєдя красавчик,допомогає:200грн. та %% за "Капітал" (вчора строк) зарахував,тіло чекаю...
-
Хутін Пуй
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 січ, 2016 06:27
Квесторе_поверніться написав: slavakiev написав:Квесторе_поверніться 1. 200 не оподатковується. Обовязково оподатковується: "4.4. При обміні Бонусів Банк виступає податковим агентом та утримує суми податків та зборів, відповідно до норм діючого законодавства, з коштів, що надаються Банком Учаснику Програми при обміні Бонусів." 2. Комісія Укрпошти про перерахунок 2000 до Фідотича не врахована. В моїй формулі вона є -2000*0.01 - 8 але 8 стала смайликом. 3. Вже пора коеф. 0,785 змінювати на 0,805. На сайті банка та в інеті не знаходжу зміни 20% подоходного + 1.5% війскового. Де Ви читали про інше?
Дякую що розтлумачили ....я ще не зовсім зрозумів хід ВАшої думки. Але по колишніх підрахунках там дохідність вища. Але її не слід афішувати....можна налякати потенційного вкладника. Тут знають про ФІдотича багато....що одним словом можна назвати .....високими ризиками. Але хто не ризикує....то не пє... Подохідний з Нового року 18%...зміни в Податковий кодекс....це ї база для оподаткування деповідсотків. Як вірно підказують..... 200 вже після оподаткування повертається на рахунок імярека.
Вроде бы действительно ставка должна стать 18%, но почему-то до сих пор в тексте Кодекса на сайте Верховной Рады 20% так и стоит, хотя редакция указана 01.01.2016. Может, мы чего-то недопонимаем?
-
candidat
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 55 раз.
-
-
Профіль
-
-
|