Сandidat, раді спортивного інтересу теж до Михалича подзвонив. Сказали Депо К оформляють 5 і 6....якщо на пошті будуть відмовляти....дзвонити до них. Так де Представник шановний....яка інфо достовірна? Мій кум піде на пошту.....як ідіот?
хотела тоже с Киева поехать в Боярку,только что прозвонила по номеру почты,так вообще сказали аж с 12 числа.потому что и 11(понедельник) у них выходной,печалька,неделя целая выпадает(((
Щойно телефонував до куратора по вКЛАДах по Львову,відносно досі не зараховної тисячки,сказав дзвонити на ГАРЯЧКУ,там сказали:"Так,дійсно,збій,працюємо,коли зарахується-фіг його знає"...все в стилі Міхалича
V2 написав:Засмутив мене сьогодні Михась. Більше години потратив на пошті, але вКлад так і не оформили - проблеми з програмою (зі слів пошти).
Можливо, варто спочатку налагодити всі процеси, а потім рекламувати продукт, а не тестувати його на вкладниках?!
Співчуваю. Але звідси виходить що ті що пишуть що через гарячу лінію Михалича отримують інфо про неоформлення К 5 і 6 січня......поширюють тут дезу?
подзвонив на відділенні пошти, де оформляв в-Клад, спитати чому переказу досі не має. Заодно спитав чи оформляють сьогодні і завтра. Кажуть, що оформляють!
t-step написав:Щойно телефонував до куратора по вКЛАДах по Львову,відносно досі не зараховної тисячки,сказав дзвонити на ГАРЯЧКУ,там сказали:"Так,дійсно,збій,працюємо,коли зарахується-фіг його знає"...все в стилі Міхалича
мені на гарячці сказали, що поштовий переказ до них йде 5 роб днів так що казали звертатися після 11.01
demichh написав:На сайте написано что 5 и 6 депо Вклад на почте оформляют. Звоню на почту - болт до 11. Звоню в банк: сейчас поправим на сайте. Во пляки...
Що за бардак. Вчора на 0800...Михалича....депо К оформляють на пошті 5 і 6 січня. Де шановний Представник Михалича....чому мовчить?
Доброго дня! Повідомляємо про те, що до 11:00 спостерігались проблем із зв'язком з відділеннями "Укрпошти", який забезпечував можливість оформлення вкладу "вКлад", на даний час зв'язок відновлено, вклади оформляються в штатному режимі. Перепрошуємо за надані незручності.