Frant написав:Взагалі-то ціну в 14 000 доларів за 2к "новобуд" біля метро виставив Прохожий (чи Перший, я їх плутаю).
Первый говорил исключительно про бпс-ку Юркину, и то 14,4куе из расчета, что покупательский способности семьи из двух работающих пересичных притендующих на это жилье, грубо говоря обрисовал портрет покупана именно на это жилье, и обосновал его "справедливую" стоимость по методу копийчужек
Frant написав:Взагалі-то ціну в 14 000 доларів за 2к "новобуд" біля метро виставив Прохожий (чи Перший, я їх плутаю).
Первый говорил исключительно про бпс-ку Юркину, и то 14,4куе из расчета, что покупательский способности семьи из двух работающих пересичных притендующих на это жилье, грубо говоря обрисовал портрет покупана именно на это жилье, и обосновал его "справедливую" стоимость по методу копийчужек
Перший троллив Юру_, і не більше того. До речі, Першому 100 000 разів пояснювали, що розрив в ціні між "первинкою" і "вторинкою" - мінімальний, не більше 5-10%. А він тупо вперся в 14 000 доларів.
Ок, нехай буде 14 000 за "вторинку" і 20 000 за "первинку" біля метро.
Тому: як би не тужились растішки-оптимішки, але голосно пукнути їм не вдастся))) Штани й спідню білизну - ж змушені будуть міняти)))
Востаннє редагувалось Frant в Сер 13 січ, 2016 11:53, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:і де такі школи, для "більш-менш успішних"?
На даний момент це питання і для мене, шукаю, спілкуюсь з людьми. Власне освіта дитини -одне з головних питань,чому я хочу змінити місце свого проживання. В мене донька вчиться у початкових класах і те, що я бачу по доросліших дітях своїх знайомих мені щось не жуже подобається...
Я выскочил на форум, увидел перепост этой "новости" (http://www.rbc.ru/finances/13/01/2016/5 ... e27d08b10e) флайманом и не смог удержаться чтобы не написать (хотя обещал). Так где я проводил коллоквиум в прошлую субботу? Кто посыпав голову пеплом рекомендует теперь своим клиентам "продавать все"?
Востаннє редагувалось airmax78 в Сер 13 січ, 2016 12:31, всього редагувалось 1 раз.