|
Гарячі новини про дорогоцінні метали |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські метали: золото, срібло, платина, паладій. Курс і ціна золота, срібла та платини, скупка золота, купівля та продаж срібла в злитках і брухт. Ціна золота - Купівля / Продаж
Додано: Вів 12 січ, 2016 21:43
hxbbgaf написав: Hvizik написав:hxbbgaf Більшість побіжить в доллар і штати просто будуть змушені з цим щось зробти...
Уже давно бежит и штатам сейчас как раз это и надо, иначе они давно стали бы полными банкротами. Вот когда побегут обратно, тады ой. Только делать что-то они явно будут раньше, потому что тогда уже будет поздно.
+ 100 ! Все бегут в доллар , даже я  . Но как только начнут понимать, что доллар - это только зеленая бумага.... Когда я представляю сколько долларов лежат в разных матрасах - они пока не в обороте - начиная с ЗВР разных стран , заканчивая рядовыми китайцами, арабами, узбеками, грузинами, таджиками и индийцами , русскими и украинцами, австралийцы и африканцы, турки и сирийцы, и тп и тд. У всех лежат доллары - все сбережения в долларах. 50% этих огромных долларовых сбережений у частных лиц - в матрасах. И если они хлынут в мировой товарооборот, товаров не останется  . Если доллар в основном обеспечен китайской товарной массой , то проблемы в Китае - могут очень сказаться на долларе. Это я не о том, что Китай станет продавать трежеря. Это само собой. Еще доллар обеспечен авторитетом США.....Поэтому трудно судить как дело пойдет. Доллар основной товар США и имеют прибыль на нем они огромную. Поэтому золото опять под давлением... что вполне ожидаемо.
-
kalinavalera1
-
-
- Подякував: 659 раз.
- Подякували: 511 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 січ, 2016 23:28
kalinavalera1 Якщо всі матрацні долари підуть в товари, то не товар закінчиться, а виросте його ціна в доларах (почитайте як взаємодіють попит та пропозиція). Долар не забезпечує товарну масу в Китаї, просто так склалося, що штати основний споживач товарів вироблених у Китаї. Китай залежить від зовнішнього попиту і їм немає різниці хто буде купувати його товари, аби купували...
Скажіть чесно, чи ви думаєте що в штатах не знають скільки доларів вони надрукували і де "зависла" якась частина 100 доларових купюр?
Тікаючи зараз в долар Ви робите як всі. Ваші дії прогнозовані, інші розумні дядьки вас порахують і будуть діяти відповідно... Раджу вам переглянути свої інвестиції.
-
Hvizik
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 січ, 2016 23:43
Hvizik написав:kalinavalera1 Якщо всі матрацні долари підуть в товари, то не товар закінчиться, а виросте його ціна в доларах (почитайте як взаємодіють попит та пропозиція). Долар не забезпечує товарну масу в Китаї, просто так склалося, що штати основний споживач товарів вироблених у Китаї. Китай залежить від зовнішнього попиту і їм немає різниці хто буде купувати його товари, аби купували... Скажіть чесно, чи ви думаєте що в штатах не знають скільки доларів вони надрукували і де "зависла" якась частина 100 доларових купюр? Тікаючи зараз в долар Ви робите як всі. Ваші дії прогнозовані, інші розумні дядьки вас порахують і будуть діяти відповідно... Раджу вам переглянути свої інвестиції.
А як ви порадите діяти ? Куди доцільно інвестувати зараз ? Я трошки не так написав, як ви маєте на увазі. Ось я писав "И если доллары хлынут в мировой товарооборот, товаров не останется . Если доллар в основном обеспечен китайской товарной массой , то проблемы в Китае - могут очень сказаться на долларе." Ви не звикли до моєго стилю спілкування, я дуже іронічний, і деколи трошки додаю жарту, малюючи фінансові схеми. Жартом легким підкреслюю вектор схеми. Тож я написав - що доллар забезпечений кітайською товарною массою, а не навпаки. Бо ж грші повинні бути запеспечені товарною масою, а не навпаки. Кітиаю то байдуже, хто купує товари, та потрібно всьому сусільству - щоб мирова товарна маса забезпечувала кількість резервних мирових грошей. Долар, як що стане товарів менше , а доларів на багато більше - долар зніцінеться. Ми з вами трошки не порозумілися . Буду вдячний якщо порадите як інвестувати зараз розумно ? Яка ваша думка ? Це і бажав донести - що товар спершу подорожчає - а долар навпаки подешевшає, а потім залишиться дуже багато дуже дешевого долара. Це ГІПЕР . Не впевнений , що так буде. Але все можливо... я ж це пишу на гілці про драгметали.  Бо ця думка стоується золота. Та воно зараз падає. Тож пильнуємо за ним. Стосовно інших розумних дядьків, які мене порахують і будуть діяти відповідно... То вони нас прораховують , а ми їх спробуємо ? Не такі вони не передбачувані можливо ?
-
kalinavalera1
-
-
- Подякував: 659 раз.
- Подякували: 511 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2016 03:05
kalinavalera1 Сучасні гроші повинні бути забезпечені вірою. Поточний борг штатів складає вже таку астрономічну суму, що їм роки треба працювати виключно на борг. Але ви продовжуєте їм вірити і цінуєте їх боргові зобов"язання ))) Стосовно розумних інвестиції в наш буремний час, то найкращим буде інвестувати у себе, тобто у власну освіту і розвиток.
-
Hvizik
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2016 11:02
Чукча2 написав:Пока же можно сказать точно, что стоимость золота, выраженная в китайской валюте, будет только расти.
жаль только что юань по отношению к доллару постоянно падает) кстати по отношению к гривне золото тоже не устает расти тут в гривне все выиграли - даже те кто брал по 1700)))
-
odessit2007
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 4547 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 13 січ, 2016 11:19
kalinavalera1 написав:потім залишиться дуже багато дуже дешевого долара. Це ГІПЕР
Вы говорите о наличном долларе в обороте или о виртуальном на биржах? Последний сгорает очень быстро.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2016 12:14
mortimer написав: kalinavalera1 написав:потім залишиться дуже багато дуже дешевого долара. Це ГІПЕР
Вы говорите о наличном долларе в обороте или о виртуальном на биржах? Последний сгорает очень быстро.
Но и печатается не менее быстро чем сгорает  Кстати, кто как думает? Если фонда упадет с начала года процентов на 20, а то и 30, как во времена великой депрессии, нас будет ждать дальнейшее повышение ставок от ФРС или очередное QE?
-
potter
-
-
- Подякував: 315 раз.
- Подякували: 156 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2016 12:25
mortimer Деньги обеспечиваются верой две тысячи лет. 
Перші паперові гроші з"явилися у Китаї за часів династії Сун (10 ст н.е.), тобто тисячу років тому. До 1976 був золотий стандарт, всі паперові гроші були прив"язані до золота тим чи іншим чином.
-
Hvizik
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2016 14:39
довольно занятная картина происходит Цена нефтяной корзины ОПЕК подешевела до минимума 2003 года Цена на золото в 2003 году Минимальная - $319,9 за унцию Средняя - $363,38 за унцию Максимальная - $416,25 за унцию
-
odessit2007
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 4547 раз.
-
-
Профіль
-
-
1