Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Квесторе_поверніться написав:Про проблеми української в Тігіпича промовчу. Але що Тігіпич приховав щомісячну звітність і мовчить як партизан....мовчати не можу.
Нічого не приховав Звітність за квартал буде розміщена у відвовідному розділі нашого офіційного сайту, а чому щомісячної звітності немає на сайті АУБу - дізнаються наші колеги.
Квесторе_поверніться написав:Про проблеми української в Тігіпича промовчу. Але що Тігіпич приховав щомісячну звітність і мовчить як партизан....мовчати не можу.
Нічого не приховав Звітність за квартал буде розміщена у відвовідному розділі нашого офіційного сайту, а чому щомісячної звітності немає на сайті АУБу - дізнаються наші колеги.
Скільки вони там можуть дізнаватися? В наступному місяці виправляйтесь.....а то виглядає....що щось хочете приховати.
Helg написав:Кредитная карта «Большая пятерка» - возможен ли выпуск платиновой карты виза ? Если да, интересует стоимость выпуска карты и отличия в тарифах по сравнению со стандартной...
Обираєте собі пакет до смаку (судячи з цього вам потрібен «ТАС ПРЕМIУМ»), а далі дивитесь у тарифні плани і шукаєте "КРЕДИТКА 2625". Судячи з вищенаведеного, усього за 2к у перший рік і 1к кожного наступного ви можете отримати бажане.
Helg, только в первый год 1500 грн. (выпуск карты входит в стоимость открытия пакета ТАС-Премиум) и в последующие также 1500 грн. (1000 грн. - обслуживание и 500 грн. - перевыпуск карты Visa Platinum). В остальном Пользователь klug все верно подсказал, за что благодарим!
Можливо я щось не зрозумів, але згідно тарифів і пакетів "Кредитка 2652" + "ТАС-ПРЕМІУМ" безкоштовно дають Mastercard Debit Unembossed (п. 1.2.1.9) або Mastercard World неіменна (п. 1.2.1.12), а Helg запитував про Visa Platinum (п. 1.2.1.5), яка коштує ще 500 грн.