Спасибо за комент, коллега, условия договора я обновлю в памяти. Сейчас нет такой возможности. В целом Ваши суждения логичны. Но договор нужно глянуть.
Начисление не проверял так как изъятие средств было частичным, то есть договор не был прерван и с остатком средств поплыл дальше. Заяву писал в обед район 13-00.
Разрыв был в декабре, а обнаружил сегодня, так как 15 число. Фонда то 3 (как Вы пишите), но ограничения то по 300. Но в целом по возврату Миха молодец, всё четко сработал.
Востаннє редагувалось БОБЁР в П'ят 15 січ, 2016 18:10, всього редагувалось 1 раз.
і я сьогодні спробував розгадати квест МБанку Прийшов на одне з центральних відділень УП, повідомили, що вони мали б відкривати вКлад, але так як не навчені і тому бояться зробити щось не так, переадресували мене на інше відділення, прийшов туди, а там якийсь пан вже оформляє, почекав хвилин з 15 і після пропозиції оператора авангардному пану присісти, бо відсутній зв*язок з МБанком, вирішив спробувати завтра пошукати щастя Щось не дуже розумію як відбувається процес укладення вКладу, бо оператор казала, що чекає документи з банку, а зв*язок відсутній