|
Проблемный депозит в КС "Фортеця" |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інвестиції в кредитні спілки, пошук партнерів для створення кредитної спілки. Купівля проблемних кредитів і депозитів. Усе, що не підпадає під вже існуючі теми. Зберегти та примножити.
Додано: Чет 02 лип, 2009 17:36
он учится заочно, а может в отпуск пошел
Интересно, зарплату не платят, а он учится или в отпуску
-
Clever_man
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 02 лип, 2009 18:56
Clever_man написав:он учится заочно, а может в отпуск пошел Интересно, зарплату не платят, а он учится или в отпуску
ну, не знаю, я предположил, а так у него спросить надо
-
fagot
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 02 лип, 2009 21:35
Всім привіт! Перечитала всі повідомлення.
Погоджуюся з тим, що відходимо від основної теми нашої гілки форуму, а саме, як і коли ми зможемо певернути свої кошти.
На сайті Держфінпослуг розпорядження про затвердження плану відновлення фінансової стабільності не знайшла "тайна военная". Знайшла Положення про застосування заходів впливу... З нашого питання в даному Положенні є така інформація:
9. Затвердження плану відновлення фінансової
стабільності фінансової установи
9.1. Затвердження плану відновлення фінансової стабільності -
це рішення директора департаменту про затвердження комплексу
заходів, спрямованих на оздоровлення фінансового стану фінансової
установи.
План відновлення фінансової стабільності повинен містити:
1) проведення комплексної перевірки фінансово-господарської діяльності фінансової установи, у тому числі аудиторської перевірки; 2) встановлення обмеження на вільне користування та
розпорядження майном;
3) встановлення обов'язкового для виконання графіка
здійснення розрахунків із споживачами фінансових послуг.
Звертаю свою і вашу увагу на те, що п. 1 не було виконано. Детальної комплексної перевірки не було проведено, а щодо аудиторського висновку, то там взагалі - велике питання... Нас з ним так ніхто і не ознайомив, як того вимагає ЗУ "Про кредитні спілки"
П. 3 передбачає встановлення графіка погашення... - хочу бачити те, про що пишуть в Положенні. Не віртуальний графік, а конкретно по кожному депозитному договору, термін дії яких закінчився. А ще хотілося б дізнатися, якою буде відповідальність за невиконання даного графіка і чия це буде відповідальність 
-
Znay&Ka
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 03 лип, 2009 00:29
Znay&Ka, радий Вас знову тут бачити!
А то було грішним ділом подумав, що Ви всі свої вклади вже позабирали...

-
virtuoso
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лип, 2009 10:23
Pessimist написав:virtuoso написав:Я б навіть сказав, що не "немного", а абсолютно ніякою стала ця гілка форуму. Чого, власне, і добивались деякі підсадні форумчани. Все зійшло на 150тис смайлів у кожному повідомленні, міжособисті розборки, підозри, флейм і флуд. Змістовного навантаження - 1 пост за 10 днів. Аллелуйя.
Питання по темі: при закінченні договору - підписувати додатковий?[/quote
уверен что нет. сам разорвал досрочно и жду 30 дней. как только истекут - в суд. решения двс при любом раскладе будут удовлетворятся в первую очередь. без решения суда можно до скончания века стоять и митинговать. если нужна юрконсультация - можно обсудить (личка или мейл)
virtuoso - прошу прощения, оказывается у меня еще нет возможности писать в личку (по новым правилам форума).
У меня тоже вклад на тимошенко. Сейчас юрист готовит иск и насколько он мне объяснил иск подается по месту регистрации фортеци. Поскольку сейчас наши все дела переведены на расковой, то иск буду подавать по месту регистрации отделения на расковой.
-
Pessimist
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 03 лип, 2009 10:25
Pessimist написав:virtuoso написав:Я б навіть сказав, що не "немного", а абсолютно ніякою стала ця гілка форуму. Чого, власне, і добивались деякі підсадні форумчани. Все зійшло на 150тис смайлів у кожному повідомленні, міжособисті розборки, підозри, флейм і флуд. Змістовного навантаження - 1 пост за 10 днів. Аллелуйя.
Питання по темі: при закінченні договору - підписувати додатковий?[/quote
уверен что нет. сам разорвал досрочно и жду 30 дней. как только истекут - в суд. решения двс при любом раскладе будут удовлетворятся в первую очередь. без решения суда можно до скончания века стоять и митинговать. если нужна юрконсультация - можно обсудить (личка или мейл)
virtuoso - прошу прощения, оказывается у меня еще нет возможности писать в личку (по новым правилам форума).
У меня тоже вклад на тимошенко. Сейчас юрист готовит иск и насколько он мне объяснил иск подается по месту регистрации фортеци. Поскольку сейчас наши все дела переведены на расковой, то иск буду подавать по месту регистрации отделения на расковой.
-
Pessimist
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 03 лип, 2009 10:28
virtuoso - не, мы все тут. Просто не участвуем в болтовне. более того и работа по другим направлениям идет 
-
Pessimist
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 04 лип, 2009 21:17
stalker-7 написав:Pessimist написав:.
План відновлення фінансової стабільності Кредитної спілки “Фортеця” http://www.fortecja.com.ua/index.php?id=0&path=53Это, ИМХО, "черновой вариант". Теперь за "реальным" "Планом..." нужно ехать в НАКСУ, непосредственно к Кравченко, и требовать копию этого "Плана...", уже утвержденного Сусловым. Второй, аналогичный, вариант - ехать на Б. Гринченко, 3 и требовать копию утвержденного "Плана..." у Суслова. ИМХО, в интернет этот документ с подачи НАСКУ и ДФП не попадет - как писал Паша Бурлай в своем обращении насчет нашего сайта к сервисной поддержке Яндекса - коммерческая тайна! 
Туфта,выложенная на сайте Фортеци, и "реальный" "План..." - это одно и то же (со слов Кравченко Л.Е.)
Я в шоке... 
-
Zloy62
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 04 лип, 2009 21:29
Znay&Ka написав:Всім привіт! Перечитала всі повідомлення.
Погоджуюся з тим, що відходимо від основної теми нашої гілки форуму, а саме, як і коли ми зможемо певернути свої кошти. На сайті Держфінпослуг розпорядження про затвердження плану відновлення фінансової стабільності не знайшла "тайна военная". Знайшла Положення про застосування заходів впливу... З нашого питання в даному Положенні є така інформація:
9. Затвердження плану відновлення фінансової стабільності фінансової установи
9.1. Затвердження плану відновлення фінансової стабільності - це рішення директора департаменту про затвердження комплексу заходів, спрямованих на оздоровлення фінансового стану фінансової установи. План відновлення фінансової стабільності повинен містити: 1) проведення комплексної перевірки фінансово-господарської діяльності фінансової установи, у тому числі аудиторської перевірки; 2) встановлення обмеження на вільне користування та розпорядження майном; 3) встановлення обов'язкового для виконання графіка здійснення розрахунків із споживачами фінансових послуг.
Звертаю свою і вашу увагу на те, що п. 1 не було виконано. Детальної комплексної перевірки не було проведено, а щодо аудиторського висновку, то там взагалі - велике питання... Нас з ним так ніхто і не ознайомив, як того вимагає ЗУ "Про кредитні спілки" П. 3 передбачає встановлення графіка погашення... - хочу бачити те, про що пишуть в Положенні. Не віртуальний графік, а конкретно по кожному депозитному договору, термін дії яких закінчився. А ще хотілося б дізнатися, якою буде відповідальність за невиконання даного графіка і чия це буде відповідальність :?:
Уважаемая Людмила Евгеньевна! Я тоже чочу видеть график погашения задолженности по моему закончившемуся договору !!!
И распоряжение Госфинуслуг, по которому,ВЫ стали "кантралером",также хочу видеть... 
-
Zloy62
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 04 лип, 2009 22:11
taranenkos написав:ЛЮДИ НЕ ЗНАЮ ПЛАН ОЗДОРОВЛЕНИЯ КС ЭТО ПОКАЗАТЕЛЬ ИЛИ НЕТ НО РАЗВЕ ТОТ ФАКТ ЧТО ТЕ ГАВНЮКИ НАЧНУТ ДАВАТЬ КРЕДИТЫ НЕ ОЗНАЧАЕТ ТО ЧТО БЛИЖАЙШИЙ ГОД НЕ СОБИРАЮТСЯ РВАТЬ КОГТИ ИЗ СТРАНЫ НЕ ЗНАЮ КТО КАК НО МНЕ СТАЛО БЫ ЛЕГЧЕ ЧТОБ Я ПРИШОЛ В ЦЕНТРАЛЬНЫЙ ОФИС А ТАМ НЕ ЗАКРЫТЫЕ ДВЕРИ А ХОТЬ КАКОЕТО ДВИЖЕНИЕ Р.S КРУПНЫЙ ШРИФТ НИЧЕГО НЕ ОЗНАЧАЕТ
ПРАВИЛЬНО.
"А лучше быть богатым,чем больным...  "
Что -то я стал "песенником", как Макар
P.S.Олежка,родство душ чувствуешь? 
Востаннє редагувалось Zloy62 в Суб 04 лип, 2009 23:47, всього редагувалось 1 раз.
-
Zloy62
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему