flyman написав:а що тут рахувати, дохід по валюті +0,8% в місяць, по гривні +1,5 в місяць, курсові втрарти від ПА25 до ПА27 -8%. якщо гривні 30%, то "працюєм в мінус". Де обіцяна "епоха гривні і її свідки ". Чому притихли. Win32, ти де, до Win64 пішов апгрейдитися?
Та навіщо Пану якісь свідки? Власна кишеня до яй найближча. То Пану підтвердить кожен пОляк. Одне з головних правил бізнЕсу, яке знали ще у ПНР: насамперед заткнути дірки, через які витікають ваші гроші. Які 30% у гривні? Кінець-кінцем ця дірка заросте, але не сьогодні. Спокійно, без поспіху, але послідовно затуляйте
Да ладно, ой такі розумні поляки, що S&P намалював їм негативні рейтинги і їх злотий "підняло тай гепнуло". Перед новим роком, можна було здати ПА6,4 а вчора лише ПА6,3.
l66 написав:Раньше vanLavina предупреждал на форумах о проблемных банках, в которые вскоре была введена ВА. Это завуалированная форма предупреждения форумчан? Или всё же его проблема?
l66, вы у меня с языка сняли этот вопрос. В свое время я немного попал на ВА в гусарском "Контракте" и вот там в обсуждении четко увидел, что vanLavina сигналил о предстоящем залете (но я тогда уже ждал выхода с 9-месячного депо, не успел). И потом на той же ветке были ссылки на залеты в других банках, прогнозированные этим форумчанином, из чего я сделал вывод, что у него есть хороший источник инсайда. В этом контексте очень и очень подозрительно выглядит сообщение о заморочках в "Привате" - не верится, что долларовый миллионер может быть лохом в такое горячее время, а банк такой значимый, что напрямую, похоже, вряд ли стоит делать такие заявления, а вот в таком виде это очень и очень похоже на предупреждение поклонникам бегемота. Но если так, то это грустно...
- Будь здоров! - Обязательно буду! (с) Не можу не процитувати і тут:
Для валютного ринку властива тенденція, коли поширені очікування (особливо у випадку їх масовості) мають властивість збуватися самі собою (тобто програмують фактично розвиток подій). І в короткостроковій перспективі фундаментальні чинники можуть не грати надто великої ролі. Про це заявив заступник глави НБУ Дмитро Сологуб в інтерв’ю для «Радио Вести».
«Якщо, умовно кажучи, всі хочуть, щоб курс був 30, він таким і буде», - констатував Д. Сологуб.
IMPRINTER написав:Frei если примат локанул - тут медицина практически бессильна - никаких запросы, письма не помогут - в этом банке ж никакие законы не действуют вы прекрасно знаете - ну только подымать кишишь на фейсбуках на странице гороховского и т.п. или суд
Подальше от таких "банков" держаться нужно. Ну и СМИ на уши поднимать
100500 поддержки! Но клиент в глазах Привата лох, депозит лежит давно клиент очень пассивный. Платит честно налоги и спал себе спокойно веря в честность Привата.
Хорошо сработал "вброс на вентилятор" мульЙОнера vanLavina. Хорошо зная все направления FINANCE.UA, участвуя в обсуждениях многих банков на Обслуговування в українських банках (гарне і погане) и не подняв сию тему непосредственно на Приватбанк ню-ню...