Ukrainian написав:Туда куда и с Дельта банка на офшорные счета Скачек курса доллара скорее всего этим и вызван в прошлом году в феврале похожее было тоже кто писал что выводят
mike41 написав:Не виросте, мабуть. Безтерміновий бан. Другий
Создаст 2-й,3-й аккаунт ))
Вже створені - один частіше використовується (SWIFT), інший не так часто .
Проте, мені здається під ніком юкрейніан вже більше року пише інша людина, не той юкрейніан, який був до цього - дещо змінився почерк, виклад думок, стилістика.
Укрправда собирается на интервью к Гонтаревой: "Уважаемые банкиры, финансисты, участники рынка, потребители, коллеги финансовые журналисты, пожалуйста, помогите нам хорошо подготовиться. Присылайте свои вопросы, пишите их под постом (в комментариях в ФБ). Мы сведем это в один документ, и отправим в качестве официального запроса в пресс-службу Нацбанка. Копию продублирую Валерии Гонтаревой лично в руки." https://www.facebook.com/kryukova https://www.facebook.com/dubinskyi?pnref=story
KIM30 написав:так треба розумних вибирати було до влади, а не популістів. Але розумних не лише для власної кишені.
ой не смешите
выбирают всегда популистов, и тех кто громче кричит
других вариантов нет
Варіанти завжди є. Але якщо народ кожного разу вибирає популістів, або продає свій голос за 100-200 грн значить це не розумний народ. А як в нерозумного народу може бути розумна і чесна влада? Так що, якщо хтось невдоволений поганим станом в державі, то слід шукати причини не у владі, а в пересічному, і в першу чергу в собі.
KIM30 написав:Варіанти завжди є. Але якщо народ кожного разу вибирає популістів, або продає свій голос за 100-200 грн значить це не розумний народ. А як в нерозумного народу може бути розумна і чесна влада? Так що, якщо хтось невдоволений поганим станом в державі, то слід шукати причини не у владі, а в пересічному, і в першу чергу в собі.
Якщо я хожу на вибори, не голосую за популістів і не продаю свій голос, на відміну від, так виходить, більшості співгромадян, то чому я маю шукати причину в собі? Тут треба шукати вихід, у прямому сенсі. Що багато хто і робить, особливо здібна молодь. Дай боже, колись повернуться. "Если страной плохо управлять - умные уедут"(приписується різним іноземним державним діячам)