vladus17 написав:flyman Не знаю як на рахунок Польщі, але я в США жив 5 років і зрозумів що якщо там залишуся то буду ,,ніщебродом,, все життя. Ціни на нерухомість там такі що я б ніколи не назбирав достатню суму.
Стесняюсь спросить, вы что 5 лет нелегалом в Шататах обитали?
adeges написав:Помню этот день. Вместо того, чтобы скинуть пачку-другую баксов по 35, купил 400 евро по 40. Теперь повесил в рамку - рядом с парой финансовых дипломов - берегу на полное безденежье.
flyman написав:в нього сама сильна шутка про 100куе з./пл в рік
а может и не шутка... проинтерполируйте свое жилье сьемное и его на доходы
По курсу 8 могло быть. 8-10 куе в месяц. Это уровень директоров дирекций в телекомах. В банках - уровень главаря направления ( розничный или корпоративный бизнес)
По курсу 8 могло быть. 8-10 куе в месяц. Это уровень директоров дирекций в телекомах. В банках - уровень главаря направления ( розничный или корпоративный бизнес)
Все правильно пишете. Но мы же уже разобрались с этим вопросом - это я округлил неправильно - в свою пользу (водится за мной такой грешок).
vladus17 написав:flyman Не знаю як на рахунок Польщі, але я в США жив 5 років і зрозумів що якщо там залишуся то буду ,,ніщебродом,, все життя. Ціни на нерухомість там такі що я б ніколи не назбирав достатню суму.
Стесняюсь спросить, вы что 5 лет нелегалом в Шататах обитали?
макс, до чого тут нелегал? ще раз уважно читай: 4 місяці проекту, і вуаля, у тебе в кишень цоколь-битонопеніс в передмісті Києва. 8 місяців - повноцінна 1к. В штатах такі фінти не проконають для ІТ. Хоча для будівельника чи нянькі або воділи, штати саме то.
adeges написав:Помню этот день. Вместо того, чтобы скинуть пачку-другую баксов по 35, купил 400 евро по 40. Теперь повесил в рамку - рядом с парой финансовых дипломов - берегу на полное безденежье.
Дипломы?
в мене навіть є диплом банкіра зочної форма навчання
в нього менталітет і повадки не відповідютьс такому доходу. більше схоже на офісний планктон з понтама/закидонами. хоча 100Кгрн в рік міг би і мати у 2013, а далі доходи здулися (може тому і кредитну прєлєсць продав)
Аплодирую стоя! Всего два человека на всем форуме реально знают менталитет по-настоящему богатых людей не понаслышке: наш уважаемый эксперт Захар и властелин кешфлов - Флайман. Таких не проведешь!
vladus17 написав:В мене вже раз відібрали кошти наші прикордонники в аеропорту -
все просим чтобы вы поделились этой историей
Ну а що тут розказувати. Їхав до нас на неньку після багатьох років перебування за кордоном та віз з собою свої ,,кровні,, все задеклароване (віз з собою декларацію з США звідки гроші), а наші прикордонники бомбанули. Так як пересік зелену лінію кордону а не червону і без Укр декларації (про що я навіть уявлення не мав). Забрали все що було понад 10ye +штраф 1700грн +скільки нервів -ось і вся історія. Тепер можуть ті кошти за податки мої врахувати чи куди хочуть, тому що більше від мене не копійки не получать...
"олЭни Олэни, нэ брыти та нэ голени..."(с)
"Товарищ помни! Если ты не заплатил налоги где то плачет сын чиновника которому не хватает на кокаин"!"(с)
Востаннє редагувалось Прохожий в Сер 20 січ, 2016 17:49, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:в нього менталітет і повадки не відповідютьс такому доходу. більше схоже на офісний планктон з понтама/закидонами. хоча 100Кгрн в рік міг би і мати у 2013, а далі доходи здулися (може тому і кредитну прєлєсць продав)
Аплодирую стоя! Всего два человека на всем форуме реально знают менталитет по-настоящему богатых людей: наш уважаемый эксперт Захар и властелин кешфлов - Флайман. Видно, что люди понимают о чем говорят и знают менталитет богатых не понаслышке. Таких не проведешь!
ще Франт тебе на вєліках тебе підловив, про інтертоп ти сам проколовся, і Ашан і т.д. топи за 100куе в маркет не ходять, для цього економка є.
1000%!!! Я просто об этом не подумал. Был уверен, что богатые люди ходят в Интертоп (сам-то я туда редко заглядываю, только во время самых мрачных сезонных распродаж). Потом уже, гуляя как-то по центру Киева, случайно забрел в Санахант и понял как прокололся, но было уже слишком поздно. И с Ашаном и экономками та же фигня. P.S. Экономка - как красиво звучит - мне нравится. Наверняка это от слова "экономить".
Востаннє редагувалось airmax78 в Сер 20 січ, 2016 17:53, всього редагувалось 1 раз.