ПАТ «Промінвестбанк» планує призупинити співпрацю з міжнародним рейтинговим агентством FITCH
ПАТ «Промінвестбанк» планує призупинити співпрацю з міжнародним рейтинговим агентством FITCH по присвоєнню ПАТ «Промінвестбанк» міжнародних і національних рейтингів. Рішення про призупинення співпраці з рейтинговим агентством FITCH пов'язане з відсутністю в поточних умовах у українських банків можливості проводити запозичення на іноземних ринках капіталу, для здійснення яких, в основному, і потрібні рейтинги міжнародних рейтингових агентств. Після стабілізації фінансових ринків банк планує переглянути питання співпраці з міжнародними рейтинговими агентствами. При цьому, ПАТ «Промінвестбанк» продовжить співпрацю з національним рейтинговим агентством РА «Експерт-рейтинг». З рейтингами банку від цього агентства можна ознайомиться на сайті агентства: http://www.expert-rating.com/
Скупердяй про массаж я не говорил ... а вы что манюкюр сами себе делаете? я знете ли не умею ... равно как и стричь сам себя тоже ) солярий - раз в неделю )
IMPRINTER написав:Скупердяй про массаж я не говорил ... а вы что манюкюр сами себе делаете? я знете ли не умею ... равно как и стричь сам себя тоже ) солярий - раз в неделю )
Ну ми люди прості, солярії і манікюри не використовуємо ... да і стрижка для нас - не елемент декора, а лише зручність від короткого волосся П.С. запостіть фото, громада повинна знати своїх героїв