Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Сдаю комнату на Троещине в трёх комнатной квартире.Двенадцатый этаж 16-ти этажного дома в комнате есть все необходимое закрывается на ключ.В квартире проживает семья три человека ребенок (12 лет).Стоимость 1700грн без комуналки
rjkz написав:Во свех странах есть свои особенности в расходах. Но Украина сейчас бьет все "рекорды" в доходах.
Безумовно. Проте у нас до війни народ звик шикувати. Що було - те було.
Дороженні машини, величезні палаци. Це все - в бідній країні.
Так вона бідна чи пронизана корупцією? "Сожительница военного прокурора АТО купила джип за 1,21 млн грн Ирина Немец в 2014 году приобрела Toyota Land Cruiser 200 стоимостью 1,21 млн гривень, в то время как ее доход составил лишь 1 тыс. 687 гривень за год"
rjkz написав:Но Украина сейчас бьет все "рекорды" в доходах.
Якщо пам,ятаєте - я абсолютно ІНДЕФЕРЕНТНО віднісся до Майдану-2014. Тому що я пройшов через Майдан-2004 і знав, що нічого хорошого не буде.
Ті ж негідники у владі. Тільки прізвища інші.
Я не знаю, як без привселюдної смертної кари, без конфіскації майна у злодіїв та розстрілу корупціонерів розірвати це замкнуте коло? Вибачте за мій французьський)))
Жека79 написав:кто хочет тот принимает ванную
У кого є гроші.
Востаннє редагувалось Frant в Сер 27 січ, 2016 22:59, всього редагувалось 6 разів.
14 000 грн Эта квартира сделана с любовью. Новая, светлая, теплая, уютная. Качественный ремонт, техника, сантехника, новая деревянная мебель. Общая площадь - 78 кв. м, жилая - 36. Большой балкон. Чудесный вид из окна - восточно-южная сторона. Рядом с домом - спортивные площадки, сосновые скверы для прогулок, супермаркет. До метро "Житомирская" - 8 минут хотьбы. До центра Киева - 15 минут езды на машине. К большому супермаркету - 100 м. Территория огорожена, охраняется, убирается - приятно глазу. Сдается хорошим, аккуратным жильцам в аренду впервые на длительный срок. Хозяева.
rjkz написав:Так что не надо делать акценты на "как все ТАМ плохо", люди сейчас активно ездят и сами знают где что и как.
В Румунії, Болгарії і Турції рівень життя суттєво вище, ніж в Україні. Чим далі від "совка" - тим краще людям жити.
Особисто я не вірю, що в цій країні можуть бути якісь реформи, якісь зміни без смертної кари та конфіскації майна за корупцію і злодійство. Майдан-2004 і Майдан-2014 ледь похитнули цю феодальну систему, і не більше того.
Так що найближчі рік-два будуть вельми важкими.
Фактично ми повертаємось в 1990-ті роки. Через 2-3 роки почнуть рости ціни на сировину, метал, олію. Тоді почнеться "ріст".