Frant написав: Ні далеко не всі багаті люди - лохи. Не перекривлюйте)))
Але ті, хто живе в будинку St. Sophia над Дніпром - то лохи. Класичні лохи-Буратіни!
тоесть кто купил дорогое и экономит на отоплении\комуналке--тот не лох
а тот кто купил дорогое ( оно ему нравиться, и ему похер та комуналка, бо он за один ужин в ресторане больше оставляет) и ему чхать на комуналку--тот лох???
так??? это напалм , продолжайте, логика рвет шаблоны
flyman написав:продасться за 13куе. дивись, цоколь на ружу, а не в двір, тобто легко під під комерцію, а там такий собі масивчик із 5 та 9 поверховими будинками, Natt зі мною згідна, навіть прикинула, що 100 оренд отримую. Поки що чекаю повідомлення, про те, що забудовник оформив на мене право власності і весною, якщо приїду з Польщі, можливо почну щось там мутити.
"собственная инфраструктура комплекса тоже пока развита не особо — большинство нежилых помещений пока пустуют. Напомню, в них планировалось разместить фитнес-клуб, парикмахерскую, аптеку, отделения банков, то есть те заведения, которые делают жизнь в любом пригородном жилом комплексе проще и комфортней."
"Два года назад обещали, что здесь появятся парикмахерские, аптеки и прочие объекты собственной инфраструктуры… … но большинство цокольных помещений до сих пор пустует"
Сдается мне, недвигу ЛЕГКО можно только купить, все остальные операции по времени неопределенные и без гарантированного результата... Ну кроме сдать в аренду или продать квартиру в центре за недорого.
ЖК Квартал, Буча про Вишеве рік тому була децизія - ацтой, так як там дорога на окружну через ж/д переїзд, на якому можна застряти на півгодини.
flyman написав:ЖК Квартал, Буча про Вишеве рік тому була децизія - ацтой, так як там дорога на окружну через ж/д переїзд, на якому можна застряти на півгодини.
studpart написав:flyman ти флай сильно тупиш! 2 дні тому батьки мого товариша купили 1-кімнатну в Ірпені по вулиці Полтавській за 11500у.е. у забудовника Карплюка, 2 поверх, 32м2, автономне опалення... а 5000 за твій цоколь це навіть багато буде 2500-3000 максим, по 90-100у.е. за квадрат
і що з того? я не збираюся її ні завра, ні після завтра продавати. буде або 1к або 2к в тому ж будинку, або ЖК, як основне житло, а цоколь - в придачу як підвал/майстерня, або в оренду, або... якщо я зараз продам цоколь, в мене появиться головний біль, а що взяти замість нього? а так я збив охоту для покупки на КРЖН. крім того "дорога родина" не парить моск "долари ацтой, а нерухомість рулез"
flyman написав:ЖК Квартал, Буча про Вишеве рік тому була децизія - ацтой, так як там дорога на окружну через ж/д переїзд, на якому можна застряти на півгодини.
А причем ЖД к пустым цоколям?
шановний поїдь в ЖК квартал і знайди мені пусті цоколя в першій черзі
Жека79 написав:Ні далеко не всі багаті люди - лохи. Не перекривлюйте)))
Але ті, хто живе в будинку St. Sophia над Дніпром - то лохи. Класичні лохи-Буратіни!
тоесть кто купил дорогое и экономит на отоплении\комуналке--тот не лох
а тот кто купил дорогое ( оно ему нравиться, и ему похер та комуналка, бо он за один ужин в ресторане больше оставляет) и ему чхать на комуналку--тот лох???
так??? это напалм , продолжайте, логика рвет шаблоны
Frant написав:"Отже, веселощі починалися з квартплати. Управляюча компанія прийняла логічне рішення: якщо у "інвесторів" знайшлися шалені кошти на придбання далеко не дешевого житла – отже, у них знайдуться гроші і на "утримання" всього цього щастя. Тобто – на набивання кишень натхненників цього вишуканого шахрайства. Тоді як для Києва тариф на утримання будинку та прибудинкової території складає 2-3-4 грн. за 1 кв. м загальної площі, мешканці Riviera Riverside мають сплачувати 13,03 грн. за кв.м.! До цього ще треба додати "послуги консьєрж-сервісу" у розмірі 330 грн. на місяць та деякі інші "милі дрібнички". Загалом, середня кварплата складає майже ТРИ тисячі гривень на місяць."
По тому курсу - 375 доларів.
Браво! Замість того, щоб визнати - що народ там конкретно лоханувся, Ви розказуєте якісь байки про те, що зараз там "не так" .
Ок. Зав,язуємо. Злив зарахований ))))
Нехай "нелохи" платять щомісяця комуналку 375 доларів за власну квартиру і піднімаються пішки на 10 поверх - якщо на добу запізнились з оплатою комуналки. Мають право, в кінці кінців.
P.S. За 375-400 доларів можна орендувати цілком пристойну квартиру в Києві.
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 29 січ, 2016 18:17, всього редагувалось 2 разів.
Жека79 написав:тот кто купил дорогое ( оно ему нравиться, и ему похер та комуналка, бо он за один ужин в ресторане больше оставляет) и ему чхать на комуналку--тот лох?
Ужин в ресторане - личный выбор. Конский комунал - чей-то развод, возможность выбора отсутствует. Пофиг сумма - это нормально при наличии большого количества бабла, но люди, имеющие бабло любят делать выбор самостоятельно, поскольку мысль, что денег много а выбора нет - уже навивает мысль, что персонажа пытаются влошить.
Жека79 Ще. Як що в булинку St. Sophiа комуналка 380 доларів, то здати квартиру в оренду з вигідою - вельми важко! Комуналка буде з,їдати левову частину прибутку. Власник буде мати прибуток 200 доларів - як за "хрущ" біля метро.
Жека79 написав:недавно попал в гости в этот дом и окуел.....видон......короче заходиш в гостинную--а она такая квадратов 60-70--здоровенная шо ппц, огромные окна во всю стену до потолка--а перед тобой днепр.....и больше никуя.....ни домов, ни людей, ни шума....короче я простоял так минут 10 как завороженый перед окном...как говорит моя знакомая--видон такой что кончить можна
Вы нашли свое жилье, поздравляю Осталось дело за малым - купить и наслаждаться
не читайте мои посты, у вас может случиться сердечный криз
я попросил вас жечь дальше --но погорячился
за 400 уе--пристойну картиру арендовать---никто не запрещает вам
но нах вы советуете это делать всем, называя людей лохами если они зарабатывают и могут себе позволить?? Франт я не хотел вам этого говорить, бо вы начнете это жестко тролить, но мне пофиг уже --но я только на бензин трачу в месяц от 8 до 11 тыс грн. это если я езжу по Киеву и не выезжаю в Одессу\карпаты\европу. Я так понимаю что я тоже ,,лох,,?? бо мог бы на эти деньги снимать ,,пристойну квартиру,, .
я вас понял. все что дороже 3 тыс грн--все лохи. вы к этому дому не подходили даже, я же просил высказаться людей которые что-то ЗНАЮТ. или вы думаете что я не знаю размер комуналки там??