Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Вперше побачив банк таким яким він повинен бути... це коротко! Ну от як в холівудських фільмах показують...Ставлення до клієнта, професійність консультацій, доброзичливість... загальна атмосфера.
Шо Ви несете? Де Ви таке побачили? Спеціально поїду до Львова щоб перевірити.
В Альфі після ребрендінгу все погіршилось - обслуговування, імідж, системи. Альфа+Укрсоц - найбільш збиткова банківська структура України. В чому Ви побачили покращення?
Чи може у Львові гарно частують? Так це ж не показник. Приїжджайте до Києва або інших міст і подивіться тут.
Це банка для заможних козаків!
Для яких 20 тис (кредитного ліміту) це такі гроші, що треба аж танцювать під москальску дудку?
Кажу те що бачу власними очима і відчуваю шкірою. Я кажу не про звичайне відділення, а преміум. Приїзджайте до Львова і перевіряйте. У бомжевідділеннях дійсно рівень по всіх параметрах понизився, тут без спору.
П.С. Про заможних козаків, невже думаєте, що я про себе? Я незаможний козак. А на перспективу я у пані Алли хочу осісти капітально і конкретно. Хочу преміум кредитку з парою лімонів ліміту! Але до того ще рости й рости!
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 02 лют, 2016 01:05, всього редагувалось 1 раз.
warrax написав:У понеділок, 1 лютого, у Львові (вул. Грушевського, 20) активісти провели флешмоб-реквієм з приводу закриття декількох відділень «Альфа-банку», який має російських співвласників. http://expres.ua/news/2016/02/01/171496 ... kogo-banku до активістів вийшов власник приміщення і заявив, що розірвав угоду з орендарем: «Сподіваюся, що всі власники приміщень так вчинять».
Прийшло 2 десятки клоунів, які вже давно на фінансовому підсосі у Пупса-Кривицького. Та ж гоп-компанія уже пікетувала VS Bank не так давно. Притярабанили труну, вінки, перекрили рух по вулиці на 20 хв, похвоткалися, записали пОцрєотічєскоє відєо, яке вже давно лежить на сайтах рашаТВ, і... фсьо... Дебіли, *ля (С) Грустная Лошадка А закрили відділення, бо власник приміщення дуже жєдний (а не пОцріот), та й напроти цього закритого відділення Альфи знаходиться Унікредит... Фрідман все прорахував, ага.
warrax написав:У понеділок, 1 лютого, у Львові (вул. Грушевського, 20) активісти провели флешмоб-реквієм з приводу закриття декількох відділень «Альфа-банку», який має російських співвласників. http://expres.ua/news/2016/02/01/171496 ... kogo-banku до активістів вийшов власник приміщення і заявив, що розірвав угоду з орендарем: «Сподіваюся, що всі власники приміщень так вчинять».
Бачу, що дурням нейметься. Заздрять пікнічку від пані Алли! Ну а я продовжую гостювати і пригощатися делікатесами!
Козак-характерник Альфа-банк на Площі Ринок це відділення найкраще де я був у Львові. Реально, зроблено на високому рівні. Я здивований що Ви тільки про нього дізнались.) Там і дівчата гарні працюють.
hazartilirot написав:Козак-характерник Альфа-банк на Площі Ринок це відділення найкраще де я був у Львові. Реально, зроблено на високому рівні. Я здивований що Ви тільки про нього дізнались.) Там і дівчата гарні працюють.
Та я знав... але так як козак незаможний, соромився заходити... А тут привід настав. Доставили карти курєром, але чомусь доставили у відділення на Площі Ринок. От і познайомився!
альфа опять развела всех как лохов.на сайте банка и в смс были указаны сроки акции 1.12.2015 - 15.01.2016, а на самом деле кешбек вернули только за покупки, совершенные 1.12.2015 - 31.12.2015.
weter, добрый день! Согласно Правил проведения Акции и п.5.7. "Дія Акції автоматично зупиняється при перевищенні призового фонду зазначеного в п.5.6 даних Правил, про що Банк інформує на сайті http://www.alfabank.ua.
Alfa_Bank написав:weter, добрый день! Согласно Правил проведения Акции и п.5.7. "Дія Акції автоматично зупиняється при перевищенні призового фонду зазначеного в п.5.6 даних Правил, про що Банк інформує на сайті http://www.alfabank.ua.
Так что 31го числа резко " перевищився призовий фонд"?