ВТБ Банк БАНКРУТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 658659660661662 ... 1721>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

ВТБ Банк БАНКРУТ 3.2 5 480
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
123
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
10%
50
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
61
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
26%
124
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
25%
122
Всього голосів : 480
Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2016 20:27

Re: ВТБ Банк

rufius написав:Про всё то красненькое, да, но как быть, когда россия:

прекращать смотреть зомбоящик детскими глазами
Gas

Подякував: 10 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2016 22:49

Gas написав:

Ну так вы и не смотрите - у кого что болит... :mrgreen:

Zico написав:
  rufius написав:Я не в восторге от нашего правительства и политики НБУ. Считаю, что они реально могли лучше обойтись и с курсом и банками. Возможно, Кубов справился бы лучше.

"Не нужно перекладывать с больной головы на здоровую".
Читайте законы Украины о НБУ. И после этого все вопросы отпадут сами собой.
НБУ работает по этим законом почти 25 лет.
Законы для современных рабов. :mrgreen:

Вы не слышите, когда против вас систематически долгое время ведут военные действия, экономика идёт по наклонной.
Когда более сильная и богатая РФ обваливает свой курс в 3 раза и не много может по этому поводу чего сделать, то что ожидать от Украины?
Когда такое всё, не возможно соблюдать всё то ваше красненькое. И это - отнюдь не "с больной головы на здоровую". Возможно, ситуацию можно было удержать на порядок лучше. Не сомневаюсь, что у нас были и есть спецы лучше Гонтаревой. Но отрицать российский фактор - все равно, что прятаться от света Божьего. :|
rufius
34

Форумчанин року

Подякував: 100 раз.
Подякували: 1145 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2016 00:52

rufius написав:
  Gas написав:

Ну так вы и не смотрите - у кого что болит...

Zico написав:
  rufius написав:Я не в восторге от нашего правительства и политики НБУ. Считаю, что они реально могли лучше обойтись и с курсом и банками. Возможно, Кубов справился бы лучше.

"Не нужно перекладывать с больной головы на здоровую".
Читайте законы Украины о НБУ. И после этого все вопросы отпадут сами собой.
НБУ работает по этим законом почти 25 лет.
Законы для современных рабов.

Вы не слышите, когда против вас систематически долгое время ведут военные действия, экономика идёт по наклонной.
Когда более сильная и богатая РФ обваливает свой курс в 3 раза и не много может по этому поводу чего сделать, то что ожидать от Украины?
Когда такое всё, не возможно соблюдать всё то ваше красненькое. И это - отнюдь не "с больной головы на здоровую". Возможно, ситуацию можно было удержать на порядок лучше. Не сомневаюсь, что у нас были и есть спецы лучше Гонтаревой. Но отрицать российский фактор - все равно, что прятаться от света Божьего. :|

Мухи окремо ... котлекти окремо :mrgreen: Звичайно всі ми можемо давати поради і говорити як краще зажнім числом і спостерігаючи зі сторони. Але разом з тим людина яка знаходиться на певній посаді повинна на себе брати відповідальність, і в разі провалу йти на "ешафот" :mrgreen: Тому я за Арбуза, Азірича і Фьодорича, тому що при них курс був "8", БС не очищалася і Кримбувнаш :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2016 01:50

..в сад їх...і якщо ще раз напишете ТАКЕ то і вас... :?
..маю надію що то у вас такий гумор плаский....
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2016 02:05

-VICTOR- написав:..в сад їх...і якщо ще раз напишете ТАКЕ то і вас... :?
..маю надію що то у вас такий гумор плаский....

Комусь до смаку свинний хрящик, а комусь солодкий кавуньчик :mrgreen: Тому те що у нас може не сходитись думка - це нормально ... Комусь може і ВТБ з іншими москалями не до смаку, а хтось і тут непогано харчується :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2016 02:11

банки - то інше....а проффесорів і геолухів тут не згадуйте - це ганьба українців
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2016 02:16

-VICTOR- написав:банки - то інше....а проффесорів і геолухів тут не згадуйте - це ганьба українців

ганьба українців промайданити свій добробут ... а при проффессурі мені жилося краще, і з якого дива я повинен говорити протилежне чи не згадувати ті часи? :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2016 03:24

Скупердяй написав:
  -VICTOR- написав:банки - то інше....а проффесорів і геолухів тут не згадуйте - це ганьба українців

ганьба українців промайданити свій добробут ... а при проффессурі мені жилося краще, і з якого дива я повинен говорити протилежне чи не згадувати ті часи? :mrgreen:

Так живите и сейчас хорошо! Шо такое? Курс мешает? Так может Вы в кредит жили при курсе 8, пора платить? Не, ну если у Вас есть скатерть-самобранка, то я не против - харчуйтесь на здоровье. Однако, я косвенно и прямо не собираюсь Вас дотировать через дешевую комуналку. А вспоминать "бимбу" с Ялынковичем (или там бредить утопиями всякими) - то Ваше святое право. Отакое.
Vitaka

Подякував: 96 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2016 06:32

Принаймні за них України розвивалася й податки з депо не брали. Кращого прем'єра за Азарова не було в країни. А нині втрата територіїї, економічна криза, банківський стабілізец, гібридна війна, що зруйнувала долі мільйонів. Так що їх пам'ятатимемо, як старше покоління совок й ковбасу за "2,20"
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2016 09:09

Vitaka написав:
  Скупердяй написав:

Так живите и сейчас хорошо! Шо такое? Курс мешает? Так может Вы в кредит жили при курсе 8, пора платить? Не, ну если у Вас есть скатерть-самобранка, то я не против - харчуйтесь на здоровье. Однако, я косвенно и прямо не собираюсь Вас дотировать через дешевую комуналку. А вспоминать "бимбу" с Ялынковичем (или там бредить утопиями всякими) - то Ваше святое право. Отакое.

Чим гірше - тим краще! (с) :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

#<1 ... 658659660661662 ... 1721>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей