_nata_78 написав:народ! Всем вернулась комиссия и бонус 50 грн. за открытый Вклад в январе? Мне процент капнул а все остальное не пришло.
після 14-00 прийшли 2 СМС про зарахування на вКлад 50₴ і 18₴, в ІБ також відобразилось. про історію Ельдорадо для цінителів:http://forbes.ua/magazine/forbes/1408397-v-poiskah-eldorado-setevoe-zavoevanie-ukrainy
klug написав:То тепер можна буде ДП, ДН, вКлад день у день через термінал поповнити чи ні? А ще цікаво, чи можна буде поповнити за номером рахунку вКлад, для якого ще не активована картка (вже 4-й тиждень розпочався, як чекаю)...
ответы на ваши вопросы (боюсь вКлад идет как депозитная карта и регламент приравнивается к ДП, ДН).
можно. Пополнял уже раз 5 по номеру счета, все заходит практически мгновенно, ну или за 1-2 часа. Правда пополняю при активной уже карте - до того не рисковал (иначе как снять?), но думаю разницы особой нет.
klug написав:То тепер можна буде ДП, ДН, вКлад день у день через термінал поповнити чи ні? А ще цікаво, чи можна буде поповнити за номером рахунку вКлад, для якого ще не активована картка (вже 4-й тиждень розпочався, як чекаю)...
ответы на ваши вопросы (боюсь вКлад идет как депозитная карта и регламент приравнивается к ДП, ДН).
можно. Пополнял уже раз 5 по номеру счета, все заходит практически мгновенно, ну или за 1-2 часа. Правда пополняю при активной уже карте - до того не рисковал (иначе как снять?), но думаю разницы особой нет.
1) 5 раз поповнювали через термінал чи таки через касу? 2) "заходили" - це ставали доступними чи проводились по рахунку?
klug написав:Я знайомий з цим документом, але: 1) він старіший за процитоване мною повідомлення, яке йому суперечить (принаймні у тому вигляді, у якому воно сформульовано); 2) у документів вказані конкретні продукти і немає жодного слова про те, що до них ще щось там прирівнюється. 3) Метою мого повідомлення було, в черговий раз, привернення уваги Банку до протиріч у його документах і якомога швидшого усунення цих недоліків. 4)Інакше ми почнемо вимагати від банку виконання регламентів у тому вигляді, як це описано зараз. 5) А здогадки і припущення (ні ваші, ні мої) не мають жодної юридичної сили.
1. Данный документ в данный момент находится на сайте банка, а значит документ действующий (имеющий юридическую силу). 2. И? 3. В чем? В чем "протиріч у його документах" 4. Какой регламент вы начнете требовать? Нет, правда интересно, только что вы маялись каков регламент, теперь же будете требовать что-то ... Давайте вы, как любитель "юридичної сили", конкретизируете какой пункт какого регламента где и когда банк нарушил или может нарушить. 5. Переписка на форуме действительно не имеет ни малейшей юридической силы, но вы здесь ... зы: глянул выписку по вКладу, регламент зачисления на счет по И-Банку был соблюден как для обычной (ощадной) карты. Так что мое ранее высказанное предположение что регламент зачисление наличных средств на картку вКлад как на депозитную картку вполне может быть слишком пессимистичным.