klug написав:Elenika Для кожного депозиту усі квитанції у наборі мають бути на одну адресу і одне прізвище, але на різні депозити адреси і прізвища можуть бути різні. Тобто, на одні 10к можна надати квитанції свої, а на інші 10к - сусідські і так далі.
До 10 т можно квитанции не подавать, а на 10 подавать только? Тут писали что на 10 открытые на почте квитанции не нужно, это верно? А квитанции можно давать за прошлые периоды( компенсация же раз в квартала, можно к ней присылать квитанции за предыдущие 3 месяца)? Я завтра на почте не успею открыть по старым условиям? Этож наверное не на каждой почте бабульки-сотрудницы уже обученны депо для Фидо открывать???
Востаннє редагувалось Elenika в Суб 06 лют, 2016 00:23, всього редагувалось 1 раз.
Квесторе_поверніться написав:Козак-характерник, по валюті можна Михаличу подякувати.....а про Пляку критика справедлива....згоден.
Я вже подякував. 12% чистоганом по ойро Михалич дав. Налох козаку компенсував. Але час розкидати каміння, час - збирати! Рішення вийти з Михалича на 30% було прийнято під впливом діяльності Пляки! Я не розумію, чого Михалич так тримається за того Пляку? Його прізвище стало прозивним. Для себе пояснюю лише тим, що Пляка-живодьор мучає мішку. Відкрив садист харчевню, та й ще назвав "У Михалича".
Elenika написав:До 10 т можно квитанции не подавать, а на 10 подавать только? Тут писали что на 10 открытые на почте квитанции не нужно, это верно? А квитанции можно давать за прошлые периоды( компенсация же раз в квартала, можно к ней присылать квитанции за предыдущие 3 месяца)?
До 10 - не нужно, после - нужно (на депо через отделения) На поштови - на любые суммы квитанции не нужны. Насчет квитанции за время вне действия депозита - я не знаю, на любые месяцы в зоне времени депо - без проблем.
Flicker написав:Які тонкощі відкриття депо почтовий. Хочу закинути 20000 гр. і комунальні повертати.
20k нести тільки якщо ви вже вибрали усі пакетні ліміти. Тобто у відділені у вас 5*2000 5*5001, і на пошті так само. Але якщо питаєте - то поштою не користувалися. Відкривайте там тоді 5*2000+5*5001 буде саме то. На пошті завтра то можно ще зробити, останній день. А вже наступного дня Фідо знижує бонус.