Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Binimovich написав:С Альфочкой я дружу уже года четыре , решил вернуться после ее замужества с Укрсоцем.
А по поводу Правэкса, как турист написал выше, сразу 25000 бакинских за один сертификат отслюнявить — многовато будет.
Ну по ойро треба тільки 1к ... Та і вазагалі тут ймовірність ВА практично нульова, ризики не у Правексі, а на банковій і грушевського ЧИ може так і скажіть, що Ви пане незможний і у Вас стільки немає, щоб тут почастуватися
Binimovich написав:С Альфочкой я дружу уже года четыре :), решил вернуться после ее замужества с Укрсоцем.
А по поводу Правэкса, как турист написал выше, сразу 25000 бакинских за один сертификат отслюнявить — многовато будет. :(
Ну по ойро треба тільки 1к ... :mrgreen: Та і вазагалі тут ймовірність ВА практично нульова, ризики не у Правексі, а на банковій і грушевського :mrgreen: ЧИ може так і скажіть, що Ви пане незможний і у Вас стільки немає, щоб тут почастуватися :mrgreen:
В ойро деньги не держу. Не забываем первое правило депозитчика: не более Фонда в один банк :)
Binimovich написав:С Альфочкой я дружу уже года четыре , решил вернуться после ее замужества с Укрсоцем.
А по поводу Правэкса, как турист написал выше, сразу 25000 бакинских за один сертификат отслюнявить — многовато будет.
Ну по ойро треба тільки 1к ... Та і вазагалі тут ймовірність ВА практично нульова, ризики не у Правексі, а на банковій і грушевського ЧИ може так і скажіть, що Ви пане незможний і у Вас стільки немає, щоб тут почастуватися
В ойро деньги не держу. Не забываем первое правило депозитчика: не более Фонда в один банк
Ну це правильно, але у випадку деяких сертифікатів вкластися в фонд не можливо, там мілких не уснує, як наприклад у ВТБ наче від 10к стартує, у Бегемота 20к ... тому тут або пан або пропав