ruvex написав: Так это у кого закончатся в этот период с 08.02 - 08.04, любого срока. А тем у кого только начались в этом году до 8.02, не относится.
Ясєн перець! Але я думаю, що з новими 3 місячними після 08.02 пан Фідот теж щось придумає, щоб медку покачати! Я заповажав пана Фідота. Мякий варіант "plyaka style" . Але по чесному! Люблю я такі кросворди! Пользітєльно для масажу ізвілін!
ruvex написав: И что с годовыми все попали? Если на год, то смысл отключать сейчас ?
Щоб не пролонгувалися без комуналя на той же термін в період з 08.02 - 08.04
Так это у кого закончатся в этот период с 08.02 - 08.04, любого срока. А тем у кого только начались в этом году до 8.02, не относится.
А який сенс не відключати? За рік багато чого може статися, а проґавите один день і буде ваше депо ще рік телімпатися на невідомих на даний момент умовах. Краще вже зараз відключити, а на наступний рік, як не забудете і будете вважати за доцільне, підключити назад. З нерозревними депо жарти погані...
reef написав:А ПФ+ что, без СМС информирования? Заказывал в ф/маркете.
У меня того же разлива, пополнения IBOX не одно не информировалось.
klug написав:А який сенс не відключати? За рік багато чого може статися, а проґавите один день і буде ваше депо ще рік телімпатися на невідомих на даний момент умовах. Краще вже зараз відключити, а на наступний рік, як не забудете і будете вважати за доцільне, підключити назад. З нерозревними депо жарти погані...
Именно, слишком большой отрезок для нашего фестиваля в стране, может это уже не будет иметь значения. Но иначе, судя из фантазий банкстеров, может быть все что угодно...зачем тарапица?
reef написав:А ПФ+ что, без СМС информирования? Заказывал в ф/маркете.
Коли вам дзвонили, щоб активувати картку, хіба вас не запитували чи хочете ви підключити СМС-інформування? Якщо не запитували, то дзвоніть на гарячку і просіть підключити. У мене по ПФ+ СМСки приходять чітко - нарікань немає.