Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Ukrainian написав:PrivatBank Стандарт строковий в валюті на 12 міс зараз 10.5% Буде 9.5% ?
Ukrainian, з 12 лютого змінюються процентні ставки по знову оформлюваним і продовженим вкладами фізичних осіб та приватних підприємців в гривні. З повагою, Аліна. ПриватБанк
Таким темпом скоро ставки будуть з мінусовим значенням, або нова акційна пропозиція - депозит японський.
Добрий вечір! Задача: потрібно перекинути з карти українського банку на Універсальну 16 тис. грн. Онлайн (sendmoney) є обмеження від Мастеркарда- 5 тис. грн. на 1 операцію. Чи можу я скористатись терміналом самообслуговування, чи там також є схоже обмеження? Хотілось би зробити дану операцію 1 платежем без відвідування свого банку, розмов з коллцентром, підняттям лімітів і т.п.
andriy_z написав:Добрий вечір! Задача: потрібно перекинути з карти українського банку на Універсальну 16 тис. грн. Онлайн (sendmoney) є обмеження від Мастеркарда- 5 тис. грн. на 1 операцію.
** При переказі коштів з карти MasterCard або Maestro українських банків ліміт на 1 транзакцію складає 5 000 грн. При переказі коштів з карти Visa українських банків ліміт на 1 транзакцію складає 10 000 грн.
UPD: Схоже що це не ап-ту-дейт інфа, на сайті Приватбанка нічого немає. Значить треба в своєму банку підняти ліміт для розрахунку в неті і вперед?
pavyak написав:Приват забеспокоился. Прислал смс о том что у меня вклад в апреле заканчивается и я о нем не беспокоился, все переоформится в лучшем виде. Странно у меня каждый месяц заканчиваются. Что ж он о апрельском вспомнил.
С 1 апреля уходят в прошлое последние (12-месячные) Депозиты Майя.
Приват позаботится о Вас и пролонгирует их далеко не по максимальной ставке...
pavyak написав:Приват забеспокоился. Прислал смс о том что у меня вклад в апреле заканчивается и я о нем не беспокоился, все переоформится в лучшем виде. Странно у меня каждый месяц заканчиваются. Что ж он о апрельском вспомнил.
Вот и шлет смс-ки!
Мы тоже приготовилось и если ставки будут и дальше снижаться будем прощаться с приват банком
Вот и шлет смс-ки!
Мы тоже приготовилось и если ставки будут и дальше снижаться будем прощаться с приват банком