Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Игорь Алексеевич написав:ещё в прошлом году был нормальный банк. сегодня забрал все вклады и ушёл. стало много мутняка и есть опасения не возврата депозитов. а иб вообще стал ниже плинтуса. там хэр разберёшь за что надо платить а за что нет. я до сих пор не разобрался почему снимают комиссию за вход в иб и почему потом могу снять дань по окончанию дела короче начали мутить и нет объяснений
відключіть плату за смс-логування, це вже обговорювали тут десь 1/2 року тому. для мене ІБ зручний, кошти між власними рахунками літають швидко. щодо вкладів, то ставки сильно впали, хоча позичальники-фо справно гасять кредити + банк доїть їх на 10 грн./платіж (чому не відкриють ІБ і не сплачують безкоштовно?), і є проблема додаткового терміну, хоча банк ним ще не зловживав щодо вкладників)
Нещодавно розривав депозит після закінчення основного терміну. Розривав у ІБ, вночі, у вихідний день. Гроші впали на картку моментально. Одразу переклав кошти на інший депозит. По картці 10% капає. Наразі мені банк подобається.
Есть ТП пенсионный. На старте 2 снятия везде с 0% в месяц, если занести депо 20к на 3 мес количество снятий или увеличивают, или делают без ограничений. И % на остаток поднимают. Не помню уже. Не оно?