|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 12 лют, 2016 22:45
klug написав: Viktor2812 написав:Можно зайти в отделение, узнать номер карты и активировать её по телефону, а карту ждать...
Та скільки її ще чекати? Є підозра, що десь по дорозі, картка з пін-конвертом "загубились" і слава Богу, що вона була не активована. З відділенням теж не щастить: 2 місяці не можу примусити касира навчитись поповнювати по номеру рахунку - кожного разу відсилає до менеджера. Нещодавно прийшов, кажу, що хочу зняти кошти з картки - йдіть до менеджера. Менеджер 15 хвилин тупив - ми з карткового рахунку видати не можемо - йдіть у касу. Довелося влаштувати їм очну ставку з касиром, щоб вони вирішили як мені видати гроші. Боюся, що такі "кадри" потім мені і з вКладу нічого не зможуть видати. Тому, поки сиджу на ДП (ДН у господарстві не маю). На біса вони взагалі не дають працювати з рахунком від вКладу в ІБ? Я б і без тієї картки прожив, якби рахунок функціонував нормально.
Потому что иб - это п2п.
-
cdj2
-
-
- Подякував: 231 раз.
- Подякували: 235 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 лют, 2016 22:45
klug написав: Viktor2812 написав:Можно зайти в отделение, узнать номер карты и активировать её по телефону, а карту ждать...
Та скільки її ще чекати? Є підозра, що десь по дорозі, картка з пін-конвертом "загубились" і слава Богу, що вона була не активована. З відділенням теж не щастить: 2 місяці не можу примусити касира навчитись поповнювати по номеру рахунку - кожного разу відсилає до менеджера. Нещодавно прийшов, кажу, що хочу зняти кошти з картки - йдіть до менеджера. Менеджер 15 хвилин тупив - ми з карткового рахунку видати не можемо - йдіть у касу. Довелося влаштувати їм очну ставку з касиром, щоб вони вирішили як мені видати гроші. Боюся, що такі "кадри" потім мені і з вКладу нічого не зможуть видати. Тому, поки сиджу на ДП (ДН у господарстві не маю). На біса вони взагалі не дають працювати з рахунком від вКладу в ІБ? Я б і без тієї картки прожив, якби рахунок функціонував нормально.
А что они говорят, где Ваша карта, когда Михайловский её отправил и куда?
-
Viktor2812
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 лют, 2016 22:46
olgerd написав: Квесторе_поверніться написав:А Ви там свої будете тримати чи кредитні тратити?
Cвої на поточні нужди маринуються на ДП ! Я так розумію кредитних нальють трошки? Чи краще свої на МТС тримати? Як зо страховкою розводять?
Заказывал в декабре онлайн просто МТС (с + мне что-то не понравилось уже не помню что, хотя там процент чуть выше) позвонили и предложили кред. лимит - согласился дали сразу как для начала и для клиента не имеющего ни копейки в банке - лимит был не плохой. Страховки не подключали, вроде предлагали - я сразу отказался, СМС - подключили по умолчанию - пришло в СМС отключал дня 3-4, т.е. звонил - типа отключили, а на утро все работает, главное до 29-го числа отключить. И после отключения опять позвонить на горячку (чобы другой попался) и проверить или отключено. Через 1,5 месяца пользования по кнопке в ИБ кред лимит подняли, правда на 50% от запрошенного увеличения, но запрос был именно с таким запасом  . На кнопку нажимал раз 5, и только на 5-й перезвонили, до того тупо игнор.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 лют, 2016 22:54
ol_zy написав: KIM30 написав:не знаю! На сайті є можливість заповнити заявку, то я й заповнив  тепер чекаю, що з цьго вийде
Первый раз дня 3-5 ждал звонка позвонили. Второй раз дней 7-8 - пошел в отделение и заказал там. Карта другая, но подход к онлайн заявкам, похоже, одинаковый.
то мені значить пощастило Біля 12.00 подав заявку. Через півгодини зателефанували, по телефану заповнювали анкету. Потім ще раз подзвонили і ще раз. І десь біля 18.00 остаточно погодили з лімітом. І того 6 годин - прогрес 
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 лют, 2016 23:03
klug написав:2 місяці не можу примусити касира навчитись поповнювати по номеру рахунку - кожного разу відсилає до менеджера.
А что там учить, если в кассе и так всегда пополняют по номеру счёта? Даёшь карту, они смотрят номер - ищут в компьютере и делают платёжку на пополнение по номеру счёта. Я даже не знаю, можно ли принципиально пополнить как-то иначе... И другие люди неоднократно пополняли мне карту, зная только её номер, - всегда приходило зачисление этим же днём и никто не парился (как вы) с ненужными словами "по номеру счёта"  Вот к чему вы всё себе усложняете? 
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 лют, 2016 23:08
olgerd написав:Cвої на поточні нужди маринуються на ДП ! Чи краще свої на МТС тримати?
Такое впечатление, что вы отстали от жизни на месяца полтора На ДП/МТС и прочих свои нынче держат только те, кто не может по тем или иным причиным оформить вКлад. Но вы же из Запорожья - чего задних пасёте? 
-
Vorlon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 лют, 2016 23:31
Vorlon написав: klug написав:2 місяці не можу примусити касира навчитись поповнювати по номеру рахунку - кожного разу відсилає до менеджера.
А что там учить, если в кассе и так всегда пополняют по номеру счёта? Даёшь карту, они смотрят номер - ищут в компьютере и делают платёжку на пополнение по номеру счёта. Я даже не знаю, можно ли принципиально пополнить как-то иначе... И другие люди неоднократно пополняли мне карту, зная только её номер, - всегда приходило зачисление этим же днём и никто не парился (как вы) с ненужными словами "по номеру счёта"  Вот к чему вы всё себе усложняете? 
Спеціально для вас: приходжу в касу, даю номер рахунку, паспорт, ІІН, кажу, що хочу поповнити по номеру рахунку. Касирка відповідає, що так не можна і відправляє до менеджера, бо касирка стверджує, що сама по номеру поповнити не може. Пропонує поповнити операцією через POS-термінал, чого я принципово робити не хочу, бо там інший регламент. В чому конкретно ви бачите мою провину і що я тут міг би спростити, якщо тупить касирка? cdj2 написав:Потому что иб - это п2п.
По номеру рахунку в середині банку?
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1251 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 12 лют, 2016 23:38
По номеру рахунку в касі без проблем....це касир щось тупить.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 лют, 2016 23:48
klug написав:Спеціально для вас: приходжу в касу, даю номер рахунку, паспорт, ІІН, кажу, що хочу поповнити по номеру рахунку. Касирка відповідає, що так не можна і відправляє до менеджера, бо касирка стверджує, що сама по номеру поповнити не може. Пропонує поповнити операцією через POS-термінал, чого я принципово робити не хочу, бо там інший регламент. В чому конкретно ви бачите мою провину і що я тут міг би спростити, якщо тупить касирка?
Тупая кассир у вас какая-то... Вашей вины конечно же нет! Тут наверное может с зав. отделением пообщаться? А если сказать, что хочу пополнить карту № такой-то, но у меня её с собой нет? Как будто вы третье лицо? У нас в Запорожье, наоборот, POS-терминал используется только для снятия с карт, без исключений...
-
Vorlon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 лют, 2016 23:55
Они не могут/не хотят работать со счетами напрямую. Так как на чужом процессинге это регламент 10/14/17. Даже дельта не умела работать со счетами 2625х без активной карты. Из-за этого многие отсюда имели в дельте по 2 логина в ИБ. Хоть для реализации офлайновых платежей для счетов без карт особых препятствий не вижу.
-
cdj2
-
-
- Подякував: 231 раз.
- Подякували: 235 раз.
-
-
Профіль
-
-
|