Сьогодні вранці сусіди постять на фейсбуку ролики, що після 20го правий сектор з гранатометами на Київ збирається. Скажіть тепер мені, що то не фсбшний проект і Ярош не полковник ГРУ
Асоціація «Український Кредитно-Банківський Союз» заявляє, що за ширмою термінової докапіталізації банків України приховується очевидний корупційний інтерес регулятора. Адже раптове прийняття нереальних термінів та обсягів збільшення капіталу в умовах занепаду економіки означає остаточне знищення малих і середніх банків та продаж за безцінь їх активів та застави. http://kbs.org.ua/index.php?get=14&id=8484
l66 написав:Асоціація «Український Кредитно-Банківський Союз» заявляє, що за ширмою термінової докапіталізації банків України приховується очевидний корупційний інтерес регулятора. Адже раптове прийняття нереальних термінів та обсягів збільшення капіталу в умовах занепаду економіки означає остаточне знищення малих і середніх банків та продаж за безцінь їх активів та застави. http://kbs.org.ua/index.php?get=14&id=8484
Лишиться бегемот із виводком, кілька банок олігархів, в тому числі мрія, і рашабанки, і два недогоса(після приватизації). може пора скласти список банків, які лишаться після "очищення БС", з якимм буде банкінг па-новому (з денним лімітом на батон і півлітру кефіра).
Сьогодні вранці сусіди постять на фейсбуку ролики, що після 20го правий сектор з гранатометами на Київ збирається. Скажіть т епер мені, що то не фсбшний проект і Ярош не полковник ГРУ
думаю що ні, або майор або підполковник. до речі, а що "візитка Яроша" пише?
Сьогодні вранці сусіди постять на фейсбуку ролики, що після 20го правий сектор з гранатометами на Київ збирається. Скажіть тепер мені, що то не фсбшний проект і Ярош не полковник ГРУ
Ярош не полковник ГРУ. Він звичайний СБУшник. І повністю правий сектор не контролює. Якщо Ви робите такі висновки, то Порошенко агент ФСБ, а населення України, яке постійно ниє про погіршення економічного становища, агенти путіна.
пишут что братья Клюевы продали в 2008 году ПИБ. Он же вроде Матвиенко принадлежал, причем тут Клюевы?
Матвієнку поступила пропозиція, від якої неможна відмовитись - продати/віддати банк. Матвієнко відмовився. Пішла атака на банк, в результаті чого Матвієнко все-таки втратив банк, який підібрали для ху_ла Клюєви.