А скільки мамці відведено? Не знаю шо й казати. Є у мене гаманець, є унікард. 1. вчора розраховувався унікардом. все ок. кєшбєк прийшов. так шо у кого банка мутна і тд - йдіть у ПрівєтБанк, де й взяли чеки. 2. 5 грн по гаманцям в будь-якому банкоматі - це шара і раніше було 0,5% МІНІМУМ 5грн, якщо не помиляюсь. 3. бахматюк, лагун, не пройшов перевірку, банка мутна - мийте очі ... на паркані теж написано - заглядували? а там нічого.
Лукас Ж написав:А скільки мамці відведено? Не знаю шо й казати. Є у мене гаманець, є унікард. 1. вчора розраховувався унікардом. все ок. кєшбєк прийшов. так шо у кого банка мутна і тд - йдіть у ПрівєтБанк, де й взяли чеки. 2. 5 грн по гаманцям в будь-якому банкоматі - це шара і раніше було 0,5% МІНІМУМ 5грн, якщо не помиляюсь. 3. бахматюк, лагун, не пройшов перевірку, банка мутна - мийте очі ... на паркані теж написано - заглядували? а там нічого.
По картках під депо Унісон погіршив тарифи. В Хрещатика в банкоматі вже без комісії не можна зняти....такса 5 грн. Чужі банкомати дають малу пайку....так що це суттєво. Перекази між своїми рахунками Унісон зробив з комісіями. І вихід безналу з картки під депо на двір зробив за 0,5%. Погіршення умов використання картки під депо є і значні. Останнім часом банчик проявив інтерес до цінних паперів. Юрики заносять грошенята а банчик купляє цінні папери. Портфель вже виріс до 223 млн в папері.
Квесторе_поверніться ось тарифи в іб: http://www.ua.unisonbank.com.ua/upload/ ... leson.docx між своїми - 0 по всім карткам (не кредитним. та покажіть мені де по-іншому ?) з картки під депо на свій - 0, на чужий - 0, на двір - 2 грн. Шось Ви наплутали трохи
Лукас Ж написав:А скільки мамці відведено? Не знаю шо й казати. Є у мене гаманець, є унікард. 1. вчора розраховувався унікардом. все ок. кєшбєк прийшов. так шо у кого банка мутна і тд - йдіть у ПрівєтБанк, де й взяли чеки. 2. 5 грн по гаманцям в будь-якому банкоматі - це шара і раніше було 0,5% МІНІМУМ 5грн, якщо не помиляюсь. 3. бахматюк, лагун, не пройшов перевірку, банка мутна - мийте очі ... на паркані теж написано - заглядували? а там нічого.
Товариш Ж ... щойно зареєструвалися і вже зразу в адвокати Юнісона, Ви часои не працівник цієї конторки?
Товариш Ж ... щойно зареєструвалися і вже зразу в адвокати Юнісона, Ви часои не працівник цієї конторки?
я за 8 грн 199992 грн вывел',товарищ прав , а карты банка очень хороши по лимитам
Лукас Ж написав:А скільки мамці відведено? Не знаю шо й казати. Є у мене гаманець, є унікард. 1. вчора розраховувався унікардом. все ок. кєшбєк прийшов. так шо у кого банка мутна і тд - йдіть у ПрівєтБанк, де й взяли чеки.
Друже, вчора з 15.40 -24.00 гарантовано карти не працювали, контакт центр це підтверджував і вибачався. А у вас все путьом було? Чудо.