Лукас Ж написав:А скільки мамці відведено? Не знаю шо й казати. Є у мене гаманець, є унікард. 1. вчора розраховувався унікардом. все ок. кєшбєк прийшов. так шо у кого банка мутна і тд - йдіть у ПрівєтБанк, де й взяли чеки. 2. 5 грн по гаманцям в будь-якому банкоматі - це шара і раніше було 0,5% МІНІМУМ 5грн, якщо не помиляюсь. 3. бахматюк, лагун, не пройшов перевірку, банка мутна - мийте очі ... на паркані теж написано - заглядували? а там нічого.
Товариш Ж ... щойно зареєструвалися і вже зразу в адвокати Юнісона, Ви часои не працівник цієї конторки?
Коли обговорюють тарифи такі підколи не доречні. А от на всякі стогони будь ласка. А то так копієчку та й загубите.
Лукас Ж написав:Квесторе_поверніться ось тарифи в іб: http://www.ua.unisonbank.com.ua/upload/ ... leson.docx між своїми - 0 по всім карткам (не кредитним. та покажіть мені де по-іншому ?) з картки під депо на свій - 0, на чужий - 0, на двір - 2 грн. Шось Ви наплутали трохи
Переказ коштів з за межі ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» (по Україні, виключно для рахунків, відкритих в національній валюті) 0,5%, min 5 грн., max 500 грн. А на свої і чужі через ІБ вірно, без комісії.....помилився....вибачаюсь.
Квесторе_поверніться тю, так акція з пкеревагами ще до червня діє... може потім ще щось нове буде. а поки - 2 грн на двір. зручно. я й за хату, воду, світло розраховуюсь так
Лукас Ж написав:Квесторе_поверніться тю, так акція з пкеревагами ще до червня діє... може потім ще щось нове буде. а поки - 2 грн на двір. зручно. я й за хату, воду, світло розраховуюсь так
Ви впевнені що ахція ще діє....для чого тоді в тарифах писати комісію?
pavyak Я бачу тут кваліфіковані спеціалісти в темі.. А от скажіть , яка ймовірність, що банк поверне депозит вчасно????? Хтось забирав депозити у нього???!!
strom написав:Я бачу тут кваліфіковані спеціалісти в темі.. А от скажіть , яка ймовірність, що банк поверне депозит вчасно????? Хтось забирав депозити у нього???!!
Даже если банк (любой!) своевременно возвращает депозиты в данный момент, то нет никаких гарантий, что он так же своевременно будет возвращать их через месяц
Так что, вероятность возврата депозита в любом банке составляет 0-100%
strom написав:pavyak Я бачу тут кваліфіковані спеціалісти в темі.. А от скажіть , яка ймовірність, що банк поверне депозит вчасно????? Хтось забирав депозити у нього???!!
Імовірність 50%....поверне або неповерне. Але Юнісон до цих пір.... все успішно повертав. Труднощі вони не зразу починаються.... Тому потрібно тримати руку на пульсі. Тут ще з власниками не все устаканили. Чи вже закрили цю тему?