|
Правекс-Банк (2004 - 2020) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 08 лют, 2016 22:52
turist80 написав:сьогодні в Правексі курс прийому зеленого знову 26,60 навіщо їм долар? народ активно несе
Ну тут треба платити живими грошима, а на депо - мізерними % 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2016 16:48
Получить возмещение налога на добавленную стоимость по чекам TAX FREE компанией GLOBAL BLUE можна, оказывается, теперь на любом отделении Правэкс_Банка, хотя на сайте об этом информации нет. Был проездом в Киеве, зашел в отделение,а тут такая новость, радует. Хотя больше новостей никаких нет, ходят слухи банк будет ужиматься и опять закрывать отделения, кто-то что-то слышал? зам. преда какого-то поменяли, к чему все это?
-
karabas
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2016 18:35
karabas TAXFREE хорошо, клиентам в радость, а сотрудникам банка в напряг, так как услуга для клиента без каких либо комиссий, насколько я знаю. Закрывать отделения - куда уже больше?, и так осталось чуть больше 100 штук. Или они хотят сделать их по одному в областном центре и немного в милионниках? тогда пускай сделают сервис и локации как в Прокредите, например, тогда посмотрим.
-
turist80
-
-
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лют, 2016 10:31
а є якісь новини про банк? все нормально? а то щось тихо так в них.
-
karabas
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лют, 2016 10:53
Скупердяй написав: karabas написав:а є якісь новини про банк? все нормально? а то щось тихо так в них.
Тут немає чого смачного, тому немає і відвідувачів, тому і тихо 
мені поки що вистачає Рекорда, пакета Фамільного, нового TAXFREE та відносної тиші та впевненості в надійності, хоча б могли хоча б кілька нормальних відділеннь в столиці зробити
-
karabas
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лют, 2016 20:49
karabas написав: Скупердяй написав: karabas написав:а є якісь новини про банк? все нормально? а то щось тихо так в них.
Тут немає чого смачного, тому немає і відвідувачів, тому і тихо 
мені поки що вистачає Рекорда, пакета Фамільного, нового TAXFREE та відносної тиші та впевненості в надійності, хоча б могли хоча б кілька нормальних відділеннь в столиці зробити
Пробовал разобраться в тарифах Фамильного, но там черт ногу сломит... За ~3к в год получается 10 карт и страховка на одного человека? Какие доп карты выдаются (основная же МС Платинум)? Как "работает" страховка, покрывает и простуду/грип, или только "редкие" но не особо дорогостоящие заболевания? Интересно как она работает не в столице.
-
maxim2014
-
-
- Подякував: 161 раз.
- Подякували: 131 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лют, 2016 23:04
maxim2014 написав:karabas написав: Скупердяй написав:Тут немає чого смачного, тому немає і відвідувачів, тому і тихо 
Пробовал разобраться в тарифах Фамильного, но там черт ногу сломит... За ~3к в год получается 10 карт и страховка на одного человека? Какие доп карты выдаются (основная же МС Платинум)? Как "работает" страховка, покрывает и простуду/грип, или только "редкие" но не особо дорогостоящие заболевания? Интересно как она работает не в столице.
Там хитра штрахівка, може і покривати і сім"ю, але для цього треба додаткову мзду платити ... так же по штрахівкі - це виклик невідкладної допомоги 2 рази в рік, якщо один член сім"ї, а лікування вже не входить  заради штрахівки точно що не варто юзати фамільний, це скоріше всього як бонус для тих кому потрібна платіна 
-
Скупердяй
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лют, 2016 23:57
Скупердяй написав: maxim2014 написав:karabas написав:[quote="3465330:Скупердяй"] Тут немає чого смачного, тому немає і відвідувачів, тому і тихо 
Там хитра штрахівка, може і покривати і сім"ю, але для цього треба додаткову мзду платити ... так же по штрахівкі - це виклик невідкладної допомоги 2 рази в рік, якщо один член сім"ї, а лікування вже не входить  заради штрахівки точно що не варто юзати фамільний, це скоріше всього як бонус для тих кому потрібна платіна  [/quote] Я правильно понял что страховка покрывает только редкие и дешёвые заболевания? Распространенные - за свой счёт? Зы судя по стоимости - мои предположим верны, но хотелось бы услышать ответ от того, кто пользуется Фамильным.
-
maxim2014
-
-
- Подякував: 161 раз.
- Подякували: 131 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 лют, 2016 00:02
maxim2014 написав:Скупердяй написав: maxim2014 написав:Пробовал разобраться в тарифах Фамильного, но там черт ногу сломит... За ~3к в год получается 10 карт и страховка на одного человека? Какие доп карты выдаются (основная же МС Платинум)? Как "работает" страховка, покрывает и простуду/грип, или только "редкие" но не особо дорогостоящие заболевания? Интересно как она работает не в столице.
Там хитра штрахівка, може і покривати і сім"ю, але для цього треба додаткову мзду платити ... так же по штрахівкі - це виклик невідкладної допомоги 2 рази в рік, якщо один член сім"ї, а лікування вже не входить  заради штрахівки точно що не варто юзати фамільний, це скоріше всього як бонус для тих кому потрібна платіна 
Я правильно понял что страховка покрывает только редкие и дешёвые заболевания? Распространенные - за свой счёт? Зы судя по стоимости - мои предположим верны, но хотелось бы услышать ответ от того, кто пользуется Фамильным.
Штрахівка покриває тільки виклик скорої і те що супроводжуватиметься викликом ... тобто Ви захворіли грипом і Визвали Борис, 50% виклику Ви оплачуєте і 50% штрахіка покриває (якщо звичайну скору, то виклик лікаря за рахунок штрахівки повністю) і якщо у лікаря в чеомданьчику буде потрібні Вам ліки, то тоді це покриє штрахівка, якщо не буде ... і Вам прийдеться топати у аптеку, то це вже за свій рахунок  Мене консультував співробітник, і я в нього все дотошно випитав ... тут дійсно хороший бонус до карти, але не більше 
-
Скупердяй
-
-
-
-
Профіль
-
-
|