|
ПРОМІНВЕСТБАНК - режим ліквідації |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 25 лют, 2016 15:17
Михаил777 написав:общий лимит снятия с карты(у меня доходная) 5000грн в день. я три снял в банкомате, а через кассу сказали только две пропускает. хотя на прошлой неделе записывали на сегодня 20.000 и на завтра 20.000. а сегодня так обрадовали
Странно, все кто из форумчан хотел, - уже забрал давно и только у Вас три семерки.
-
Аlександр
-
-
- Заблокований
- Подякував: 124 раз.
- Подякували: 276 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 лют, 2016 15:18
Михаил777 написав:лимит снятия налички с карты 5000грн в день.(касса+банкомат).
При этом бакс в свободной продаже есть.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 25 лют, 2016 15:23
varlo написав: Михаил777 написав:лимит снятия налички с карты 5000грн в день.(касса+банкомат).
Да, или 180$.
Два т АВАНТрища 
-
Аlександр
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 лют, 2016 15:23
romko28 написав: SKM написав: romko28 написав:Проблема ВЕБа не в тому, як взяти в кредит (чи реструктурувати борги) під найнижчий відсоток. Проблема ВЕБа в тому, що йому жоден міжнародний банк в кредит зараз не дасть, хоч би й хотів, через американські санкції. Після того, як BNP Paribas заплатили $9млрд штрафу за те, що намагалися хитро обійти американські санкції, НІХТО в світі зараз не ризикне навіть і близько позичити гроші ВЕБу. Тому ситуація з ПІБом на проблеми з фінансування ВЕБа не впливає жодним чином. Чи збанкрутує ПІБ, чи ні, а кредити ВЕБу ніхто не даватиме, поки не будуть зняті санкції. А що стосується порятунку ПІБа... Знаєте, в РФ ще досі не вирішили, як і коли вони будуть ВЕБ рятувати. Як в таких умовах ВЕБ може рятувати ПІБ? Хіба бухгалтерськими проводками. Але бухгалтерську проводку на хліб не намастиш 
У вас есть депо или счет в ПИБе?Можете поделиться свежей информацией по своим платежам ,так сказать, из первых рук ? Это будет намного полезней,чем ваши гадания-умозаключения.Про санкции все давно знают. Каким образом будет осуществлена докапитализация ПИБа знают единицы,а на этом форуме не знает точно никто. Вот это ваше "збанкрутує ПІБ" больше смахивает на хотелки-заклинания и сознательное нагнетание паники.По всей видимости вы и посещаете эту ветку с этой же целью.
Я мої гроші з ПІБу забрав вже давно. І за жодних обставин зараз би гроші там не тримав, як і в більшості російських банків в Україні. І справа тут не лише в патріотизмі - зрештою, кожен має власне бачення моралі. Справа в тому, що ці банки - це те, що я називаю "ризик-матрьошка". За кожним одним рівнем ризику є наступний. ПІБ - чудовий приклад. Ситуація в ПІБі - один рівень ризику, далі йде ситуація в ВЕБі, стосунки між Україною та Росією, санкції щодо ВЕБа, ціна на нафту, російські пенсіонери тощо. Я не маю жодного бажання тратити мій час на розуміння складності "матрьошок" - є достатньо можливостей інвестувати кошти і заробити 5%-6% річних і без цього. Паніку я не нагнітаю, і не бачу, як я б міг це зробити, навіть якби хотів, - я рядовий користувач цього форуму. А писав я тут, бо мені просто стало цікаво, які мотивації у людей, які досі тримають гроші в російських банках. Хтось же мусів покласти ті 15 мільярдів гривень в ПІБ. Серед моїх знайомих таких немає (або не зізнаються). От і доводиться сидіти в інтернеті. В принципі, все зрозуміло. Перефразовуючи класика, люди - як люди, от тільки депозити їх зіпсували. Одним словом, дякую, що задовільнили мою цікавість. На цьому бажаю вам успіху в ваших інвестиціях в ПІБ, високого прибутку.
Надійність й постійна докапіталізація. ВСІ банки збиткові, а адекватний контроль лише щодо росіян проводить НБУ.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 25 лют, 2016 15:26
Да, чувствую, что я лоханулся с евро. В конце января аж на год продлил. А ведь тогда еще в банке всё тихо, даже намёка никакого не было. И перезванивали, спрашивали - заказывать деньги, или буду продлевать. Продлил только из-за дeбильного ограничения НБУ на вынос - в лом было каждый день в банк за "кубиком" ездить. Да и ставки в ПИБе не такие уже и высокие были. А может еще всё разрулят? Кризис ликвидности - это не катастрофа. Банк всегда может обратиться в НБУ за кредитом рефинансирования под залог ценных бумаг, если возникают временные трудности с проведением платежей. Да и то, что в нём обслуживают много юрлиц и он 4-й по размеру активов - тоже много значит. Никому сейчас не выгодно его "ложить". Это очень дорого, и будет очень много шума. ПИБ, ВТБ и Сбер были всегда одними из лучших для хранения валюты на депозитах. Времена изменились. Что же, будем надеяться на лучшее...
-
Obval_Defoltovich
-
1
-
- Подякував: 345 раз.
- Подякували: 900 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 лют, 2016 15:36
Obval_Defoltovich написав:Да, чувствую, что я лоханулся с евро. В конце января аж на год продлил. А ведь тогда еще в банке всё тихо, даже намёка никакого не было. И перезванивали, спрашивали - заказывать деньги, или буду продлевать. Продлил только из-за дeбильного ограничения НБУ на вынос - в лом было каждый день в банк за "кубиком" ездить. Да и ставки в ПИБе не такие уже и высокие были. А может еще всё разрулят? Кризис ликвидности - это не катастрофа. Банк всегда может обратиться в НБУ за кредитом рефинансирования под залог ценных бумаг, если возникают временные трудности с проведением платежей. Да и то, что в нём обслуживают много юрлиц и он 4-й по размеру активов - тоже много значит. Никому сейчас не выгодно его "ложить". Это очень дорого, и будет очень много шума. ПИБ, ВТБ и Сбер были всегда одними из лучших для хранения валюты на депозитах. Времена изменились. Что же, будем надеяться на лучшее...
Потрібно надіятись на краще. Якби депо були достроково розривні....то був би ще більший ажіотаж. Якщо домовились в НБУ....і обіцянки будуть виконуватись....то тимчасові труднощі мають бути здолані. Це як з блокуванням транзиту....поганий мир кращий ніж хороша війна (в сенсі та гібридна що супостат веде проти Неньки України).
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 лют, 2016 15:46
Квесторе_поверніться написав:Потрібно надіятись на краще. Якби депо були достроково розривні....то був би ще більший ажіотаж. Якщо домовились в НБУ....і обіцянки будуть виконуватись....то тимчасові труднощі мають бути здолані. Це як з блокуванням транзиту....поганий мир кращий ніж хороша війна (в сенсі та гібридна що супостат веде проти Неньки України).
Вот и посмотрим, как у нас "будуть виконуватись обіцянки" по транзиту российских фур. Квесторе_поверніться, а лично Вы поддерживаете блокаду российских фур или Вы не патриот 
-
Аlександр
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 лют, 2016 15:50
Аlександр написав: Квесторе_поверніться написав:Потрібно надіятись на краще. Якби депо були достроково розривні....то був би ще більший ажіотаж. Якщо домовились в НБУ....і обіцянки будуть виконуватись....то тимчасові труднощі мають бути здолані. Це як з блокуванням транзиту....поганий мир кращий ніж хороша війна (в сенсі та гібридна що супостат веде проти Неньки України).
Вот и посмотрим, как у нас "будуть виконуватись обіцянки" по транзиту российских фур. Квесторе_поверніться, а лично Вы поддерживаете блокаду российских фур или Вы не патриот 
Тут я не можу коментувати...коли Ви вже зробили висновки. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 лют, 2016 15:52
Аlександр
Какой линейкой патриотизм мерять будем?
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 лют, 2016 16:15
Аlександр написав: Квесторе_поверніться написав:Потрібно надіятись на краще. Якби депо були достроково розривні....то був би ще більший ажіотаж. Якщо домовились в НБУ....і обіцянки будуть виконуватись....то тимчасові труднощі мають бути здолані. Це як з блокуванням транзиту....поганий мир кращий ніж хороша війна (в сенсі та гібридна що супостат веде проти Неньки України).
А шо низзя прилепить казахстанские или азербайджанские номера на эти фуры? 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-