Дельта

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 200201202203204 ... 1037>
Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2009 10:17

Free_man написав:
Miola написав:

Нісенітниця якась. Частенько користуюсь саме споживчими кредитами від Дельти. До угоди завжди долучається роздруківка помісячних платежів. На неї, власне, і варто орієнтуватися. Там чітко вказана сума мінімального платежу. Більше - краще, швидше ярма здихаєтесь. По те, шо платіж може кілька днів мандрувати до рахунку, тому не слід платити в день дедлайну, попереджають всі відомі мені співробітники Дельти. Щось або Ви, або ваша подруга не договорюєте. :)

Вопрос в другом, а почему нельзя платить день в день? а ответ очень прост 2-3 дня еще начисляются % с большей суммы или же у клиента может получится просрочка, а потом ему можно выворачивать руки - повысить % ставку, заставить досрочно погасить кредит и т.д.
Я плачу кредит в иностранном банке, с любого отделения этого банка деньги доходят за 1 час максимум. платил сдругого банка утром заплатил, вечером деньги были на счету. может просто надо менять принципы работы и отношение к клиентам. :)
MPS_Lug

Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2009 10:26

Hot-line написав:Адекватно сформулюйте Ваше питання, будь ласка.

А що в питанні не зрозуміло?
Перефразуємо його так. Коли банк почне йти назустріч клієнту, а не грошам?

Hot-line написав:Щодо "п'яти днів" - почитайте будь-ласка законодавство і форум - я втомився повторюватися.

Тоді давайте я вам як юристу поясню, що датою розрахунку, згідно чинного законодавства, є дата поступлення коштів в мережу банку. Якщо в касі дельти, то в момент внесення, якщо в іншому банку, то в момент перерахунку в банк дельта. Але у випадку з проміжним банком всі штрафні санкції накладаються на проміжний банк, якщо кошти не були перераховані вчасно.

Hot-line написав:Договір типовий, шрифт стандартний. Якщо у людини поганий зір і вона не може прочитати договір - нащо вона його підписує?

Працівник банку ПОВИНЕН довести до відома людини всі особливості договору, це його обовязок, закріплений постановою національного банку. Реально це не робиться.

Hot-line написав:Я думаю, в даному випадку суд порахує так само, але крім того ще покладе на позичальника оплату судових витрат.

Тут ви помиляєтесь. І не томущо у нас судді чесні, а тому що вони за свої шкури бояться.
Igor75

Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2009 11:32

тобто , суд може проміжний банк притягнути як третю сторону.і якщо той банк доведе що вчасно протягом дня перевів кошти , ц е значить що пеня з людини мінус. а гроші получається роплачені не як пеня а як основна сума.

Якщо людина писала що вона платиь основну суму і відсотки то банк так має і рахувати а не спочатку свою ПЕНЮ.
а термін позивної давноссті по пені скорочений.

а на рахунок судових витрат то вони 51 грн.
а якщо людина оплатила основну суму і проценти а її звинувачують в недоплаті пені .(яку вони рахують основним боргом )
і додаткових послуг .
до речі якщо є якісь послуги то має бути акт виконаних робіт

тоді банк просто заплатить мито і якщол він доведе борг людини ,тоді ці 51 будуть стунуті з людини , якщо нв тоді ці гроші просто банк заплатить в дохід держави . і все.
Miola

Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2009 12:09

Ігоре, для Вас вдесяте і в останнє привожу цитату з закону:

Закон України "Про платіжні системи та переказ коштів в Україні" вiд 05.04.2001 № 2346-III

Стаття 8. Строки проведення переказу
8.1. Банк зобов'язаний виконати доручення клієнта, що
міститься в розрахунковому документі, який надійшов протягом
операційного часу банку, в день його надходження.
У разі надходження розрахункового документа клієнта до
обслуговуючого банку після закінчення операційного часу банк
зобов'язаний виконати доручення клієнта, що міститься в цьому
розрахунковому документі, не пізніше наступного робочого дня.
Банки та їх клієнти мають право передбачати в договорах інші,
ніж встановлені в абзацах першому та другому цього пункту, строки
виконання доручень клієнтів.

8.2. Банк зобов'язаний виконати доручення клієнта, яке
міститься в документі на переказ готівки, протягом операційного
часу в день надходження цього документа до банку.
Банки та їх клієнти мають право обумовлювати в договорах
інші, ніж встановлені в цьому пункті, строки переказу готівки.

8.3. За порушення строків, встановлених пунктами 8.1 та 8.2
цієї статті, банк, що обслуговує платника, несе відповідальність,
передбачену цим Законом.

8.4. Міжбанківський переказ виконується в строк до трьох
операційних днів
.
Внутрішньобанківський переказ виконується в строк,
встановлений внутрішніми нормативними актами банку, але не може
перевищувати двох операційних днів.

8.5. Строки проведення переказу за допомогою платіжних
інструментів, крім встановлених пунктами 8.1-8.4 цієї статті,
визначаються правилами платіжної системи та договорами, що
укладаються між членами та учасниками платіжної системи. При цьому
строк виконання міжбанківського переказу, що здійснюється на
підставі клірингових вимог, не може перевищувати строк,
встановлений пунктом 8.4 цієї статті.

8.6. Члени платіжної системи мають забезпечити пересилання
паперових документів на переказ у межах України у строк до семи
робочих днів, а у межах однієї області - до трьох робочих днів.

Сподіваюся, більше ніхто не буду мусолити данне питання.

Вопрос в другом, а почему нельзя платить день в день? а ответ очень прост 2-3 дня еще начисляются % с большей суммы или же у клиента может получится просрочка, а потом ему можно выворачивать руки - повысить % ставку, заставить досрочно погасить кредит и т.д.
Я плачу кредит в иностранном банке, с любого отделения этого банка деньги доходят за 1 час максимум. платил сдругого банка утром заплатил, вечером деньги были на счету. может просто надо менять принципы работы и отношение к клиентам. Smile

Многое зависит от того "другого" банка. Если платежку переводят к нам в тот же день - она и к клиенту на счёт попадает за день. Если оплата в нашей кассе или терминале - деньги практически моментально попадают на счёт.

Працівник банку ПОВИНЕН довести до відома людини всі особливості договору, це його обовязок, закріплений постановою національного банку. Реально це не робиться.

Досить говорити про те, чого не знаєте напевно. У Вас є докази? Чи Ваша мета - просто облити банк брудом?

А що в питанні не зрозуміло?
Перефразуємо його так. Коли банк почне йти назустріч клієнту, а не грошам?

О, ці високі фрази, ці матерії....
Ігоре, а Ви готові працювати задарма? :) Вам вже не раз пояснили, що входить до відсотків по кредиту. А Ви перетворюєте банк на жадібного дільця, який усе грібе під себе.
Вам має бути соромно, що Ви - доросла людина - займаєтеся самовираженням таким огидним способом.

Я порушив своє слово, а більше не порушу - Ви в ігнорі. Але я буду слідкувати за Вашими повідомленнями і в разі наявності там бездоказових звинувачень буду звертатися до адміністрації форуму.
Hot-line

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2009 20:56

Поддерживаю.
Всегда считал и считаю, что ЛЮБОЙ договор с ЛЮБЫМ банком, который ты подписываешь, ты должен вычитать "от" и "до". Ведь каждый клиент должен отдавать себе отчет, что при подписании договора берет на себя определенные обязательства и ответственность. И если что-то недочитал / недопонял / недослышал, это его и только его вина.
А в Дельте везде развешены "пам'ятки позичальнику" (по-моему, так их называет НБУ), так что жаловаться клиентам на банк не стоит, ибо "бачили очі, що купували". :D
Пеняйте на себя, уважаемые.
ИМХО.
Paparazzi

Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2009 22:11

Дельта недочисляетвкладчикам 1 день процентов. Я открывал депозиты во многих банках и проценты не начислялись только в день когда я ложу деньги и в день когда забираю. В Дельте договор например до 10 числа:
1)Деньги 10 не отдадут, а только 11-го
2)За 10 проценты не насчитают
Тоесть, в нашем примере, 10 число (1день) банк пользовался деньгами бесплатно.
А в целом (не считая развод на 1 день) банк, по окончанию депозита, отдает деньги полностью и вовремя.
Sashulik

Подякував: 57 раз.
Подякували: 74 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2009 22:46

Sashulik написав:Дельта недочисляетвкладчикам 1 день процентов. Я открывал депозиты во многих банках и проценты не начислялись только в день когда я ложу деньги и в день когда забираю. В Дельте договор например до 10 числа:
А в целом (не считая развод на 1 день) банк, по окончанию депозита, отдает деньги полностью и вовремя.

Уважаемый Sashulik!
Проценты на вклад начисляются от дня, следующего за поступлением средств на счёт, до дня, который предшествует возврату средств со счёта или списания их со счёта.
Востаннє редагувалось Hot-line в Чет 09 лип, 2009 16:54, всього редагувалось 1 раз.
Hot-line

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2009 22:56

Если депо по 5 августа включительно то забрать можно будет 6 числа? Кстати вкладчикам вопрос - предварительно кто-то перезванивал уточнял вопрос выдачи или просто можно прийти и забрать?
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2009 23:20

ruvex написав:Если депо по 5 августа включительно то забрать можно будет 6 числа? Кстати вкладчикам вопрос - предварительно кто-то перезванивал уточнял вопрос выдачи или просто можно прийти и забрать?

Получается, что так.
Перезванивать в отделение необходимо за 3 дня, если сумма значительная, иначе её просто может не оказаться в кассе.
Hot-line

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лип, 2009 01:54

Sashulik написав:Дельта недочисляетвкладчикам 1 день процентов. Я открывал депозиты во многих банках и проценты не начислялись только в день когда я ложу деньги и в день когда забираю. В Дельте договор например до 10 числа:

Не без этого, был вклад на 90 дней, так%% не полуились даже за 87,плюс продинамили на новогодние на 5 дней: последний день (за которые ясно %% не насчитывались) приходился на 31 декабря но прийти было предложенно 01.01 т.е уже 5го...Спасибо за науку.
minus15k$

#<1 ... 200201202203204 ... 1037>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє