Підкажіть, поштові відкриті за старою матрицей, в кінці терміну можна пролонгувати, чи їх треба обов'язково переоформити - щоб далі отримувати по них комунальнi бонуси?
Наприклад, відкрив я поштові 20 сiчня. 20 квітня отримую комунальні. Далі, якщо якщо я їх пролонгую до 20 липня - чи будуть мені виплачені бонуси (за новою матрицей)?
Будь ласка уточнiть цей момент. Дуже дякую.
Якщо матриця на той час буде, бо акція на початку квітня закінчується її лишень на 2 місяці подовжили.
Акційні депозити "Компенсація комунальних" доступні для оформлення у відділеннях ФІДОБАНКУ або Укрпошти. На ФІДОМАРКЕТІ оформлення неможливе. Деталі за телефоном 0-800-30-76-76 Подробнее: https://fidomarket.ua/uk/bank/deposits/ ... ter/199024
Подскажите, почтовые открытые по старой матрице, в конце срока можно продлить, или обязательно переоформить - чтоб дальше участвовать в коммунальных бонусах?
Например, открыл я почтовые 20 января. 20 апреля получаю коммунальные. Дальше, если пролонгирую до 20 июля - будут ли мне выплачены бонусы (по новой матрице на тот момент, разумеется)?
Якщо матриця на той час буде, бо акція на початку квітня закінчується її лишень на 2 місяці подовжили.
Вы это точно знаете? Дело в том, что на 0800 считают иначе, что нужно в обязательном порядке заново оформлять старые почтовые для получения бонусов в последующих периодах.
Подскажите, почтовые открытые по старой матрице, в конце срока можно продлить, или обязательно переоформить - чтоб дальше участвовать в коммунальных бонусах?
Например, открыл я почтовые 20 января. 20 апреля получаю коммунальные. Дальше, если пролонгирую до 20 июля - будут ли мне выплачены бонусы (по новой матрице на тот момент, разумеется)?
Вы это точно знаете? Дело в том, что на 0800 считают иначе, что нужно в обязательном порядке заново оформлять старые почтовые для получения бонусов в последующих периодах.
поддерживаю вопрос вчера пролонгировались старые почтовые будет ли по ним компенсация через 3 мес или надо было разрывать и переоформлять ?