Скупердяй написав:Як каже мій знайомий треба діяти по обставинах Поки у Міхалича є чим частуватися поки і частуємося, перекриє краник ... ну тоді і будемо думати
іноді не має часу думати. Тому завжди добре мати запасний варіант. поки що запасний варіант - це "Знайомство" під 24% і 14 днів
"Вклад призначений для вкладників-фізичних осіб, ділові відносини з якими Банк встановив вперше не раніше 15.02.2016 року;" Вы когда стали клиентом Михи? 16 февраля?
Знаю що так написано, але у відділенні мені сказала менеджер, що можна оформити і для інших клієнтів.
Карта Виза платинум КБ в марте дает кешбек за покупки в магазинах косметики и бытовой химии. Вопрос к знатокам: за покупки в интернете косметики и бытовой химии Михалыч дает кешбек?
KIM30 написав:"Вклад призначений для вкладників-фізичних осіб, ділові відносини з якими Банк встановив вперше не раніше 15.02.2016 року;" Вы когда стали клиентом Михи? 16 февраля?
Знаю що так написано, але у відділенні мені сказала менеджер, що можна оформити і для інших клієнтів.[/quote]
У відділенні на Оболоні мені теж сказав менеджер, що тепер можна оформити і для інших клієнтів.
Alexus999 написав:Карта Виза платинум КБ в марте дает кешбек за покупки в магазинах косметики и бытовой химии. Вопрос к знатокам: за покупки в интернете косметики и бытовой химии Михалыч дает кешбек?
кешбек дается за ПРАВИЛЬНЫЙ МСС код ..а не где вы покупаете