Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 797798799800801 ... 2082>
Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 10:15

"знакомый" сбушник в отставке, подрабатывает козёл на кладбище, а лет 20 назад я тоже со товарищами бывало по пьяне брал такси или частника, а потом говорили спасибо - это старая постсовтдеповская игра, не совсем грабёж хулиганство и гос.преступления вещи не сравнимые.

Нельзя быть чуть- чуть беременной
Нельзя думать, что убивает только кувалда по голове, радиация, кот. не видно-тоже убивает.
А кража- это не только депозит из банка, или угнанная машина.
Это и не заплатить шоферу, и не заплатить, что тебе унитаз почистили, украсть у кого- то идею...
Разницы нет- и большая , и маленькая- это кража, воровство.

Извините, болит.
Востаннє редагувалось Elelja в П'ят 10 лип, 2009 12:07, всього редагувалось 1 раз.
Elelja

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 10:32

чик написав:"знакомый" сбушник в отставке, подрабатывает козёл на кладбище, а лет 20 назад я тоже со товарищами бывало по пьяне брал такси или частника, а потом говорили спасибо - это старая постсовтдеповская игра, не совсем грабёж :oops: хулиганство и гос.преступления вещи не сравнимые.
Це не хуліганство однозначно. Бо при хуліганстві правопорушник не має ніякого матеріального зиску.

Але це вас висвітлює не в гарному світлі, бо великі злочини починаються з малих. Це аксіома криміналістики та кримінології. Я нещодавно розмовляв з одним моїм знайомим дрібним бізнесменом. Він працює в галузі дезайну інтер'єрів. Так от він поскаржився, що за останній рік його кинули сукупно більш як на $10 тис.! Тобто замовляють роботу, а потім морозяться і не сплачуть за роботу. Ба більше, на якомусь етапі починають погрожувати. А люди там не бідні, бо дезайн інтер'єрів замовляється в ресторанах, примиських будинках, дорогих квартирах. Усі там мають дороті авта та непагано вдягаються. Побалакавши, прийшли до спільної думки, що вже якось пора відроджувати методи 90-х по роботі з проблемними клієнтами.

Але сумна у нас держава, яка взагалі ніяким чином не захищає чесну людину!
Scanderbeg

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 10:40

Є пропозиція щодо грошей зібраних на білборд.

Наскільки я зрозумів, грошей замало для білборду та вже нема і часу.

Пропоную альтернативну акцію. Замовити на ці гроші стікери з текстом "Укрпром, де наші гроші?". Звісно можливо надати і інший текст. 21 липня обліпити ціми стікерами увесь вхідний портал ЦВ Укрпрома на Лесі. Далі вже можлива банальна партизанщина, коли ціми стікерами обліплюватимуться конкретні відділення банку. За це нічого не пришиють в ментівці і банк практично ніяк цьому запобігти не зможе. Зверніть увагу на метро, бо там все заліплено цими наліпками.

На жаль, ця думка чомусь прийшла в голову лише зараз. "Харошая мисля пріходіть апасля...". Єдине, що я абсолютно не знаюся на цій справі, бо ніколи не мав справу з поліграфією. Прошу не бити мене ногами за відмову конкретного керівництва.
Scanderbeg

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 10:48

Scanderbeg
По моему это даже лучше чем билборд.Обклеить весь город,транспорт,билборды- банков,наклеить на морды политиков и пивных бутылок,в метро и трамваях.А если будут приезжать из других городов то и их снабдить наклейками.
Или передать поездом через проводников.
BE00

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 10:54

Вроде хватает, Моргана говорила...
А что такое стикер? Это наклейка? Типа объявки?
Нет. такие мысли были, но я думаю, что посрывают за 30 сек.
Надо повыше цеплять, чтоб не подпрыгнули :D :D
Elelja

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 10:56

BE00 написав:Scanderbeg, BE00

По моему это даже лучше чем билборд.Обклеить весь город,транспорт,билборды- банков,наклеить на морды политиков и пивных бутылок,в метро и трамваях.А если будут приезжать из других городов то и их снабдить наклейками.
Или передать поездом через проводников.

Мы на нас расчитываем и надеямся, что к 21 числу вы так и сделаете. Вариант текста Scanderbeg отличный: краткий и локаничный. Займитесь этим вопрос, идея очень хорошая.
indispensable

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 10:59

сорока на хвосте принесла, что вся армянская диаспора собирается частенько в кафешке совсем рядом с ЦВ на Л.Украинки
правда сорока эта армян от всех остальных нац меньшин мало отличает, но проверить можна
кафешка находится в здании фонда держ. майна, только двери другие
Кутузова 18/9 если я не ошибаюсь
с тыльной стороны укрпрома
заезд от спортмастера
кто тут хотел личного общения с главной общины имеет такую возможность
julson

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 11:02

Это для того, чтобы вы раз и навсегда поняли: доверять в нашей стране деньги кому-либо нельзя – ни трастам, ни банкам.
Вор на воре, аппелировать больше не к кому!!!
Нам общаться нужно не на форме, а при встречах.Встреча 12 июля в Мариинском в 19.00. Там инициативна группа расскажет о последней встрече с хранителями наших денег.
svetkin

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 11:04

Elelja
Везде не посрывают.Если ещё и клеить в укромных и интимных местах типа туалет,парадные,универсамы.Тем более что стикеры сорвать не просто.Надо приложить усилие.
BE00

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 11:25

Scanderbeg?, Добрий ранок! Ви і будете клеїти (НІ НЕ ДУРНЯ , ЯК ДО ТЕПЕР), а те що Ви запропонували, як Ви зрозуміли - вихваляються, пропонують тут всі, а коли до діла, то ледь 10 чоловік збирається,
На жаль, ця думка чомусь прийшла в голову лише зараз. "Харошая мисля пріходіть апасля...".

і думка Ваша не "... опосля", а якраз вчасно, адже хто Вам заважає взяти прапор в руки вночі перед 21?
21 липня обліпити ціми стікерами увесь вхідний портал ЦВ Укрпрома на Лесі. Далі вже можлива банальна партизанщина...

От і добре, що Ви визріли на вилазку, партизан Ви наш!
Єдине, що я абсолютно не знаюся на цій справі, бо ніколи не мав справу з поліграфією. Прошу не бити мене ногами за відмову конкретного керівництва.

Розповідаю. В магазинах "Метро Кеш енд Кері" продається бумага для наліпок (формат А-4, можливо ще треба пошукати в канцтоварах), купляєте пачку і на нашому е-майлі, див. стор. форума назад) забираєте док., який створив наш активіст. І друкуєте, скільки вважаєте потрібним на принтері, хоч і млн.). А потім клеїти, клеїти, клеїти (на підмогу можна взять когось, треба дзвонити людям, пропонувати, списки в активу), а з бігбордом пока все по плану, ніби-то.
Istina

#<1 ... 797798799800801 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ