Капнули сегодня проценты за 1000 по 14 дневному Гнучкому депо под 24%. Выплатили всего 2.29 грн. (это около 6,5%). Добавку до 24% за 1 период выплатят в конце второго 14 дневного периода ?
Востаннє редагувалось demichh в Пон 14 бер, 2016 16:00, всього редагувалось 2 разів.
demichh написав:Капнули сегодня проценты за 1000 по 14 дневному депо под 24%. Выплатили всего 2.29 грн. (это около 6,5%). Добавку до 24% за 1 период выплатят в конце второго 14 дневного периода ?
почему в конце второго периода? или сегодня поздно вечером или завтра. Кстати завтра уже можно рвать досрочно, после получения бонусов,конечно.
Козак-характерник написав:Гнучкий на 14 днів дивлюся рахунок 2620. Його безготівково напряму можна поповнювати від іншого банкстера? Чи тільки через прокладку?
Козак-характерник написав:Гнучкий на 14 днів дивлюся рахунок 2620. Його безготівково напряму можна поповнювати від іншого банкстера? Чи тільки через прокладку?
Можна.
Дякую! Я ось думаю, закінчаться поштові в квітні у пана Фідота, то треба сюди застрибнути до літа, а потім знову у валюту тікати.
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ Михалич! Ти ще живий? Чи Пляка тебе заживодьорив остаточно? Якщо ти ще живий, то прошу тебе дуже... Треба преміювати файну дівчину з львівського відділення на Городоцькій. Сьогодні взнав нарешті хто мене обслуговує гарно. Записуй в свою домову книгу: Богуш Світлана Володимирівна. Високопрофесійний робітник, завжди ввічлива, доброзичлива, грамотно консультує. Розуміє козака з перших слів. Дуже прошу!
П.С. Михалич! І порви нарешті вражі кайдани, що тебе Пляка опутав! Стань нарешті вільним, гарним, диким ведмедем! Хазяїном лісу! А Пляку підвісь на гілляку!