Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 799800801802803 ... 2082>
Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 13:51

ч. 2 ст. 22 ЦК Украины
2. Збитками є:

1) втрати, яких особа зазнала у зв'язку зі знищенням або пошкодженням речі, а також витрати, які особа зробила або мусить зробити для відновлення свого порушеного права (реальні збитки);

2) доходи, які особа могла б реально одержати за звичайних обставин, якби її право не було порушене (упущена вигода).
julson

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 13:55

Сиасибо, julson!
Я тоже так понимаю.
Возможно ОНЕ понимают иначе, но для суда это сгодится.
Просьба к Виталию- если возможно( если нет ничего личного) , распечатать всем, кто будет в Мариинке, это письмо.
Там ведь от имени всех вкладчиков? Это для суда надо будет, точно!
Elelja

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 14:16

Elelja написав:Вроде хватает, Моргана говорила...
А что такое стикер? Это наклейка? Типа объявки?
Нет. такие мысли были, но я думаю, что посрывают за 30 сек.
Надо повыше цеплять, чтоб не подпрыгнули.

Це такі маленькі наліпочки, які ми бачимо майже усюди. Дуже багато їх висить в метро над дверима. Щось на кштиб "Ремонт компів", "Лікую усі хвороби" і т. і.

Якщо наліпити 50-60 наліпок суцільною полосою, то ніхто їх зривати не буде. Наліпки можна зробити досить невеликими і в кишеню їх можна засунути дуже багато. Якщо хтось має художній хист, то можна якось цинічно обіграти логотип Укрпрому і пов'язати його зі словом "украсти".

Наліпки можуть бути навіть чоробілими. Перед акцією треба роздати по 10 наліпок 20-30 людям, аби накрити певну площу. Дуже цікавим є обліпити метро на Лесі саме в день акції. Зрозуміло, що їх позривають, але то буде вже наступного дня. А так усі 21 знатимуть, що саме відбувається.

Ідея особливо непогана для регіонів, бо там обліпити ЦВ регіону ще простіше.

Уявіть собі, ви пізно ввечері йдете гуляти з цуциком на вулицю. Поки цуцик мочиться під двері Укрпрому ви мужньо ліпите наліпку на вікно відділення.
Scanderbeg

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 14:27

Scanderbeg, Вы мне нравитесь все больше и больше! Особенно с цуциком :D

Я так понимаю, что если деньги будут, то можно себе это позволить. Если они будут потрачены все на билборд, тогда этот поезд уже ушел, так как нужны именно очень ЛИПКИЕ наклейки, а не просто бумажки. Повторяю, я имела опыт клейки просто обЪявок- то была пустая трата времени- срывали сразу же.
Elelja

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 14:29

Слушайте, а может их ОБЛАЯТЬ?
Под кабмином?
Это красиво и громко, только собак жалко :(
Elelja

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 14:43

Elelja написав:Scanderbeg, Вы мне нравитесь все больше и больше! Особенно с цуциком :D

Я так понимаю, что если деньги будут, то можно себе это позволить. Если они будут потрачены все на билборд, тогда этот поезд уже ушел, так как нужны именно очень ЛИПКИЕ наклейки, а не просто бумажки. Повторяю, я имела опыт клейки просто обЪявок- то была пустая трата времени- срывали сразу же.

Ви дещо не правильно розумієте ці наліпки. Я бачу Їхню головну мету якраз в тиску на простих співробітників банку. Тобто час висіння цих наліпок доба, дві, три. Це має бути саме флеш-моб.

Пригадуєте фільм "Вікінги"? Там була сцена штурму англійської фортеці, коли нормани кидали сокири, по яким потім вождь ліз на стіну і опускав ворота замку. Пам'ятаєте, як вони вибігали по одному? А перед тим лучники робили постріл в англійців для прикриття.

Щось подібне має бути і з наліпками. Підійшов один, наліпив наліпку. Потім другий, потім третій...

Так 50 чоловік підійшло і відділення заліплене. Зверніть увагу, що для цієї акції навіть не потрібно багато людей!

А якщо заліпити якесь звичайне відділення, то там ці наліпки можуть і десять років висіти.
Scanderbeg

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 14:51

Я клеила объявки по своему скромненькому бизнесу( как раз в районе Леси). так они и часу не провисели. Это на столбах и более- менее видных местах- остановках транспорта и т. п.
Пробовала рядом с банком ( скромнеько так. сбоку. это на Суворова), так вообще не подпустили.
А если б и наклеила- охранник б тут же содрал.
Но согласна- если ОЧЕНЬ липкие и массово- тогда другое дело. Но массовости не будет.

А вообще- пробовать можно все. А что нам еще делать?
Elelja

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 14:59

Scanderbeg, Не витримаю, зараз заплачу :cry: (може вовк у лісі здох?) , що ж від розмов до діла!
Я так понимаю, что если деньги будут, то можно себе это позволить. Если они будут потрачены все на билборд, тогда этот поезд уже ушел, так как нужны именно очень ЛИПКИЕ наклейки

Гроші тут на бігборд не причому, бумага для наліпок не така дорога, як Ви думаєте, тому, думаю треба проявити благородство, Scanderbeg, і купити її самому і друкувати багато хто тут зможе, а може і ви теж зможете, якщо Вас вистачить (наліпки ж невеликі, тобто - липкий лист А-4 можна розрізати аж на 12 частин, а якщо щє взяти рожевий, або червоний лист, жирний шрифт, то буде гарно ).

Думаю треба по інтернету звернутися до ватажків партійних, які мітять в президенти.
В мене вже є один на увазі, думаю напишу, запрошу допомогти нам.
Istina

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 15:07

Istina написав:Гроші тут на бігборд не причому, бумага для наліпок не така дорога, як Ви думаєте, тому, думаю треба проявити благородство, Scanderbeg, і купити її самому і друкувати багато хто тут зможе, а може і ви теж зможете, якщо Вас вистачить (наліпки ж невеликі, тобто - липкий лист А-4 можна розрізати аж на 12 частин, а якщо щє взяти рожевий, або червоний лист, жирний шрифт, то буде гарно ).

Думаю треба по інтернету звернутися до ватажків партійних, які мітять в президенти.
В мене вже є один на увазі, думаю напишу, запрошу допомогти нам.

Не треба тут наївних подєлок. Є фірми, які все роблять професійно. Вони зроблять об'єм. Не сотні, а тисячі наліпок! Саме це нам і треба. Це зекономить час і зусилля. І гроші в решті решт.

Істина, запам'ятайте просту істину -- бідні економлять гроші, багаті еконмлять час!
Scanderbeg

Повідомлення Додано: П'ят 10 лип, 2009 15:14

Ну вот, только что рассказали по 5 каналу, что МВФ очень доволен - в стране стабилизация в банковском секторе Хотят нам дать3.3 млрд.

Так что все в ажуре. Нас не слшно!
Все. Я ухожу с форума до вечера.
Всем пока!
P.S. Истина, оставляю Вас со Scanderbegом- не нападайте на него :D :D :D
Elelja

#<1 ... 799800801802803 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість